2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hadi inşallah. Benimde ağrım başladı kasıklarda. adetime tam 1 hafta var. 3 -4 gün önceden lekelenme ile başlar ama bu sefer erken gelcek galiba

Herkese günaydın, Maşallah ne uğurlu topic oldu burası, hamile leri gördükçe mutlu oluyor insan. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza hepimize,

günaydın canıım sen naptın?
Napıyım canım ya bekliyorum içimden bi ses hamilesin diyor sabahta acayip bi bulantım oldu. Bakalım çarşamba günü randevum var kafayı mı yemişim yoksa hislerim gerçekmi görcez

günaydınn kızlar aranıza yeni katıldım. bende ikinci bebeği istiyorum ama olmadı. inşallah hayırlısıyla olup burada paylaşırız. 16 aydır deniyorum.

günaydınn kızlar aranıza yeni katıldım. bende ikinci bebeği istiyorum ama olmadı. inşallah hayırlısıyla olup burada paylaşırız. 16 aydır deniyorum.
hoşgeldin aramıza canım
bende 2. bebeği düşünüyorum 8 aydır olmadı 2. ler arası uzunda daha zor olur diyorlar. ilk çocuğu kaç yaşında.

hoşgeldin aramıza canım
bende 2. bebeği düşünüyorum 8 aydır olmadı 2. ler arası uzunda daha zor olur diyorlar. ilk çocuğu kaç yaşında.
hoşbulduk canım kızım 5 yaşında
hapla korunuyorduk. hapı bıraktık hala gelen giden yok bekliyoruz. doktor bi sorun yok olur diyor işte kafaya takıp stres yapıyoruz. gün saymaktan her bir şeyi acaba hamilemiyim demekten bıktım. ama yinede kendimi dinlemekten vazgeçemiyorum. sizde öyle misiniz :)

günaydınlar herkese
bugün bekliyorum test yapmadım daha çünkü acayip bir karın ağrım var sanırım adet olacağım((
Ysmdfn dayanamayıp kan tahlili yaptırmışsın(( hayırlısı olsun canım gelecek ay yine birlikte devam edeceğiz gibi yalnız değilsin:)

canım inşallah adet olmazsın inşallah hamilesindir

benim de kızım 4.5 yaşında:)))
hap hormonları bozuyor bırakınca 2 yıla kadar olmamasını dr lar normal karşılıyor. bence endişe etmeyin ayrıca stres olmasını engelliyor kanımca(
ben artık gün saymayı falan bıraktım akışına, hayırlısı olsun kısmet ne zamansa diyorum.

her ay aynı şeyi söylüyorum olursa olur nasipse kısmetse olur diye ama işte bi umut ya varsa diyorum takıyorum kafama. haziranda tekrar gideceğim doktora o zaman belki ilaç verir

her ay aynı şeyi söylüyorum olursa olur nasipse kısmetse olur diye ama işte bi umut ya varsa diyorum takıyorum kafama. haziranda tekrar gideceğim doktora o zaman belki ilaç verir
bende de var canım o ya hamileysem diye düşünüyorum. hatta bu ay çok fazla ilaç kullandım ona da kaygılandım

bende de var canım o ya hamileysem diye düşünüyorum. hatta bu ay çok fazla ilaç kullandım ona da kaygılandım
iki aydır adetlerimde düzensiz önce kahverengi geliyor hemen internette araştırıyorum kafayı yedim nerdeyse hamilemiyim diye ama sonra üzülüyorum çünkü yine adet oluyorum yaaa . bu ayda olmadı kırmızılar beni bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…