- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
benimde elim çabuktur hemen işim biterofff karda var dışarda mayışmış bir şekilde tv bakıp buraya geldim ayyyy canım hem evi temizlemek istiyor hemde toparlamaya kalkmak zoruma gidiyor halbuki 10 dk da toplaya bilen biriyim evi:)
hemşom iyiyimde 10 dk bile toparlayabildiğim evimi şimdi üşengeçliğimden kalkamadım:)hoşgeldin hemşom nasılsın
bak bizim oraların özlü sözüdür üşenin çocuğu olmaz kalk hemen hemenhemşom iyiyimde 10 dk bile toparlayabildiğim evimi şimdi üşengeçliğimden kalkamadım:)
ayyy veet yemek olsun pasta börek olsun ev toparlama olsun 10 dk biter çok çabuk ve tetemiz yaparım ama bazen yerimden kalkmak istemiyroum:)benimde elim çabuktur hemen işim biter
ayyy evet ama akşam a daha çok varya beş dk yaparım deyip kalkmak istemedim:) du az sonra kalkarım:)bak bizim oraların özlü sözüdür üşenin çocuğu olmaz kalk hemen hemen
:)haaa bide 3 gündür çalışıyorum kızlar:)
bugün 2 gibi yeniden ovulasyon testi yapıcam artık yine pozitif çıkarsa bunda gariplik var dimi:) bakalım 2 olsunda çişimi yapayım
bakalım 2 gibi yapıcam:) görürsem ne demek oluyor ki?bakalım bu günde çift çizgiyi görecen mi
yok kesemizi gördük ama :)
evet ama idrarda hemen çıkmayabiliyor ya bekleyelim bakalım ne olacak doktora gidince
keseyi gördük canım çok minik dedi 4 haftalıkmış ultrasona göre :)
gÜNAYDIN GÜZELİM DÜNKİ KIŞ HAVASINDAN SONRA TEKİRDAĞDA HAVA AÇIK GÜNEŞLİ
bakalım 2 gibi yapıcam:) görürsem ne demek oluyor ki?
bide 3 gündür çalışma varya tutmuşmudur acaba
inşallah tatlım:)hadi bakalım rast gele diyelim inşallah tutmuştur
hiçbi şey demedicanım dr söylemiştir sanırım ilişkiyi kesin bir süre
ayrıca dr progestran başlamadımı
10 gün sonra gel dedi canım şafak 10Ohh maşallah minige kalp atışı için ne zaman çağırdı
çorluda amca kızım var benim emlakbankası konutlarında@ svedrif90 @ anneveoglusu ben de corludayim ikinizin arasında ikiniz de hamile kalın corluda buluşup kutlama yaparız ya da Tekirdağ'da deniz kenarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?