2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yok ya 1 cm bile olmamış eşşek sıpası neyini sevecem
ayyy olsun bebeğim yaaaa sev ben burdanseviyom bak senin bebeişini kuzcummmm sağlıklı gel anneni babanı musmutlu et tamam mı :) (ben annemi babamı seviyoommmmmm seviyom seviyom şimdi annem babam beni düşünüyo biliyomusunn sen ) bebek dili oladı pek ama:)

:) seviyorum da yani büyümediği için dokunma şansım olmuyo pek darısı başına hemenn

ben nede olsa bebiş gelmez diye listeye ekletmedim kendimi

kızlar sol tarafımda hafif ağrı var niye ki çatlamadan dolayımı acaba

bakalım 2 gibi yapıcam:) görürsem ne demek oluyor ki?
bide 3 gündür çalışma varya tutmuşmudur acaba
Onlara hiç takılma canım. Ben 6 gün üst üste pozitif gördüm,test bitti yapmadım devamında :) yapsam pozitif devam edecekti eminim :) gençlerde oluyormuş böyle şeyler.. Sen çalışmalara devam et :)

kızlar sol tarafımda hafif ağrı var niye ki çatlamadan dolayımı acaba
Yumurtlama ağrısı canım o. Zaten ilk pozitifi gördüğünde yumurtlamıyorsun ki. 24-48 saat içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. O yüzdem bugunlerde kasık ağrısı yaşaman normal.

yok ya 1 cm bile olmamış eşşek sıpası neyini sevecem
Kocaman olcak o annesiiiiii :)) az önce yemekte doktor bi arkadaşımlaydım mesajını görünce ona dedim kii " bi arkadaşım hamile daha yeni,bugun doktora gitmiş kanama olan bölge var kanaman olursa gel demiş bu nedemek diye " bebişin yerleştiği yerde kanama olabilirmiş hatta çok az kanama görebilirmişsin. Normal bişeymiş :))

Onlara hiç takılma canım. Ben 6 gün üst üste pozitif gördüm,test bitti yapmadım devamında :) yapsam pozitif devam edecekti eminim :) gençlerde oluyormuş böyle şeyler.. Sen çalışmalara devam et :)
tamam canımcm:) gün aşırı devam:)

Yumurtlama ağrısı canım o. Zaten ilk pozitifi gördüğünde yumurtlamıyorsun ki. 24-48 saat içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. O yüzdem bugunlerde kasık ağrısı yaşaman normal.
anladım canım sol tarafımda batma gibi . tamam bakalım daha önce ağrılı oldugunu anlamazdım demek buymus nedeni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…