bebeğim yaa sen yumurtlama zamanından sonra ilişki yasadınmı ben yumurtlama gecsede gün aşırı çalışsam olmazmı yani çalışma değilde isteyereeekkkkkkkkk:)hiçbi şey demedi
teşekkür ederim canımm :) alıntı yap görmem filan sonra mesajınıUlytau
canım şimdi geriye baktımda anaaammm:) kese görmüşsün kalp atışınıda gör inşallah hadi hayırlısı olsun yavyummm:)
bebeğim yaa sen yumurtlama zamanından sonra ilişki yasadınmı ben yumurtlama gecsede gün aşırı çalışsam olmazmı yani çalışma değilde isteyereeekkkkkkkkk:)
tamamdırrr:) ayyyy ne güzel bebişini seviyonmu göbüşünü yani:)teşekkür ederim canımm :) alıntı yap görmem filan sonra mesajını
tamamdırrr:) ayyyy ne güzel bebişini seviyonmu göbüşünü yani:)
ayyyy utanıyorum amam bizimde yaaa benle eşimmi sorunlu diye düşündüm devamlı oluncabiz her daim
yok canım normali bu diye düşünüyorum yani benim için en azındanayyyy utanıyorum amam bizimde yaaa benle eşimmi sorunlu diye düşündüm devamlı oluncavarmış demek bizim gibi:)
ayyy olsun bebeğim yaaaa sev ben burdanseviyom bak senin bebeişini kuzcummmm sağlıklı gel anneni babanı musmutlu et tamam mı :) (ben annemi babamı seviyoommmmmm seviyom seviyom şimdi annem babam beni düşünüyo biliyomusunn sen )yok ya 1 cm bile olmamış eşşek sıpası neyini sevecem
bencedeeeeyok canım normali bu diye düşünüyorum yani benim için en azından
çorluda amca kızım var benim emlakbankası konutlarında
arada geliyoruz inşallah buluşur görüşürüz
:) seviyorum da yani büyümediği için dokunma şansım olmuyo pek darısı başına hemennayyy olsun bebeğim yaaaa sev ben burdanseviyom bak senin bebeişini kuzcummmm sağlıklı gel anneni babanı musmutlu et tamam mı :) (ben annemi babamı seviyoommmmmm seviyom seviyom şimdi annem babam beni düşünüyo biliyomusunn sen )bebek dili oladı pek ama:)
ayyy inşallah hatta şimdi tutmuşmudur içimde yol alıyormudur diye düşünüyorum sevinçle :):) seviyorum da yani büyümediği için dokunma şansım olmuyo pek darısı başına hemenn
Hiç bi sıkıntı olmaz inşallah canım kalbini ferah tutteşekkür ederim kızlar hafif bi kanama alanı var kanaman olursa gel dedi ama
Onlara hiç takılma canım. Ben 6 gün üst üste pozitif gördüm,test bitti yapmadım devamında :) yapsam pozitif devam edecekti eminim :) gençlerde oluyormuş böyle şeyler.. Sen çalışmalara devam et :)bakalım 2 gibi yapıcam:) görürsem ne demek oluyor ki?
bide 3 gündür çalışma varya tutmuşmudur acaba
Yumurtlama ağrısı canım o. Zaten ilk pozitifi gördüğünde yumurtlamıyorsun ki. 24-48 saat içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. O yüzdem bugunlerde kasık ağrısı yaşaman normal.kızlar sol tarafımda hafif ağrı var niye ki çatlamadan dolayımı acaba
Kocaman olcak o annesiiiiii :)) az önce yemekte doktor bi arkadaşımlaydım mesajını görünce ona dedim kii " bi arkadaşım hamile daha yeni,bugun doktora gitmiş kanama olan bölge var kanaman olursa gel demiş bu nedemek diye " bebişin yerleştiği yerde kanama olabilirmiş hatta çok az kanama görebilirmişsin. Normal bişeymiş :))yok ya 1 cm bile olmamış eşşek sıpası neyini sevecem
tamam canımcm:) gün aşırı devam:)Onlara hiç takılma canım. Ben 6 gün üst üste pozitif gördüm,test bitti yapmadım devamında :) yapsam pozitif devam edecekti eminim :) gençlerde oluyormuş böyle şeyler.. Sen çalışmalara devam et :)
anladım canım sol tarafımda batma gibi . tamam bakalım daha önce ağrılı oldugunu anlamazdım demek buymus nedeni:)Yumurtlama ağrısı canım o. Zaten ilk pozitifi gördüğünde yumurtlamıyorsun ki. 24-48 saat içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. O yüzdem bugunlerde kasık ağrısı yaşaman normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?