• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

en son ne zaman idrar testi yapmıştın canım

salı günü yaptım canım negtif çıktı :( benim şimdi bugün 16.günüm gecikmede, 14 gün gönce yani gecikmemim 2.günü bende pembe lekelenme oldu o biraz kafamı karıştırıyor yerleşme kanaması olsa şimdiye kadar çokten çıkmazmıydı yerleşme değilse neydi o leke anlayamadım

iki aydır adetlerimde düzensiz önce kahverengi geliyor hemen internette araştırıyorum kafayı yedim nerdeyse hamilemiyim diye ama sonra üzülüyorum çünkü yine adet oluyorum yaaa . bu ayda olmadı kırmızılar beni bırakmadı :KK43:
düzensiz adet hamilelik düşünen bayanlardan rahmin kendini hazırlamaya çalışmasından olabiliyormuş.
bu ay soğan kürü yapsanız o da güzel oluyor

Keseyide görürsün bumm bummuda duyarsın :)) şimdi heyecandan senin bumm bumm duyuluyodur :))

yok kesemizi gördük ama :)

salı günü yaptım canım negtif çıktı :KK43: benim şimdi bugün 16.günüm gecikmede, 14 gün gönce yani gecikmemim 2.günü bende pembe lekelenme oldu o biraz kafamı karıştırıyor yerleşme kanaması olsa şimdiye kadar çokten çıkmazmıydı yerleşme değilse neydi o leke anlayamadım

evet ama idrarda hemen çıkmayabiliyor ya bekleyelim bakalım ne olacak doktora gidince

Canım günaydın. Hadi inşallah keseciği görür kalp atışlarını duyar gelirsin :)

keseyi gördük canım çok minik dedi 4 haftalıkmış ultrasona göre :)

evet ama idrarda hemen çıkmayabiliyor ya bekleyelim bakalım ne olacak doktora gidince

Hadi bakalımm ilk aşamayı atlattın :)) yumurtlamam geç oldu demiştin zaten, bidahaki sefere duyarsınız artık kalp atışlarınıda,azcık büyüsün fasulye :)

Maaşallah canım ne güzel :) Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin :KK46:

dr gitmiş gelmişsin ne güzel maşallah kuzuya darısı pıt pıtları duymaya olsun

Back