bende bebek düşünmeye başladığımdan beri ilaç içmiyorum ya hamileysem diye ama zorda kalırsam içerim galibabende de var canım o ya hamileysem diye düşünüyorum. hatta bu ay çok fazla ilaç kullandım ona da kaygılandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bebek düşünmeye başladığımdan beri ilaç içmiyorum ya hamileysem diye ama zorda kalırsam içerim galibabende de var canım o ya hamileysem diye düşünüyorum. hatta bu ay çok fazla ilaç kullandım ona da kaygılandım
en son ne zaman idrar testi yapmıştın canım
Canım günaydın. Hadi inşallah keseciği görür kalp atışlarını duyar gelirsin :)Günaydııınn burdaki güneş oraya gitmiş demek ki, geç kalmış bulunmaktayım hala kahvaltı yapıyorum
Burda dün öyleydi,bugun baharı hissedebiliyoruz yavaş yavaş :)) haftasonu daha iyi olacakmışGünaydın hanımlar :) Burda da hava bozuk, soğuk. Eldiven, bere takıldı tekrar :)
düzensiz adet hamilelik düşünen bayanlardan rahmin kendini hazırlamaya çalışmasından olabiliyormuş.iki aydır adetlerimde düzensiz önce kahverengi geliyor hemen internette araştırıyorum kafayı yedim nerdeyse hamilemiyim diye ama sonra üzülüyorum çünkü yine adet oluyorum yaaa . bu ayda olmadı kırmızılar beni bırakmadı![]()
Ooo hafta sonu güzel güzel gezilir o zaman canımBurda dün öyleydi,bugun baharı hissedebiliyoruz yavaş yavaş :)) haftasonu daha iyi olacakmış![]()
Keseyide görürsün bumm bummuda duyarsın :)) şimdi heyecandan senin bumm bumm duyuluyodur :))
salı günü yaptım canım negtif çıktıbenim şimdi bugün 16.günüm gecikmede, 14 gün gönce yani gecikmemim 2.günü bende pembe lekelenme oldu o biraz kafamı karıştırıyor yerleşme kanaması olsa şimdiye kadar çokten çıkmazmıydı yerleşme değilse neydi o leke anlayamadım
Canım günaydın. Hadi inşallah keseciği görür kalp atışlarını duyar gelirsin :)
Hadi bakalımm ilk aşamayı atlattın :)) yumurtlamam geç oldu demiştin zaten, bidahaki sefere duyarsınız artık kalp atışlarınıda,azcık büyüsün fasulye :)yok kesemizi gördük ama :)
evet ama idrarda hemen çıkmayabiliyor ya bekleyelim bakalım ne olacak doktora gidince
keseyi gördük canım çok minik dedi 4 haftalıkmış ultrasona göre :)
Evet canımm,planlar hazır :)) bitirelim şu günü hayırlısıylada :)Ooo hafta sonu güzel güzel gezilir o zaman canım![]()
onu nasıl yapacağım şuan adetim hangi gün ne kadar yapmalıyımdüzensiz adet hamilelik düşünen bayanlardan rahmin kendini hazırlamaya çalışmasından olabiliyormuş.
bu ay soğan kürü yapsanız o da güzel oluyor
:) bakalım şimdi biraz rahatlama oldu kalbini de duyarsak tamamdırHadi bakalımm ilk aşamayı atlattın :)) yumurtlamam geç oldu demiştin zaten, bidahaki sefere duyarsınız artık kalp atışlarınıda,azcık büyüsün fasulye :)
canım tebrikler allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah . bizlere de dua et ne olur :):) bakalım şimdi biraz rahatlama oldu kalbini de duyarsak tamamdır
Maaşallah canım ne güzel :) Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsinyok kesemizi gördük ama :)
evet ama idrarda hemen çıkmayabiliyor ya bekleyelim bakalım ne olacak doktora gidince
Ohh miss :) Biter canım biter az kaldı :)Evet canımm,planlar hazır :)) bitirelim şu günü hayırlısıylada :)
Günaydın kızlaaaar :) güneş açmış tatil yaklaşmış,güzel bir gün olsun hepimize
![]()
onda randevum var çok heyecanlıyım![]()
gÜNAYDIN GÜZELİM DÜNKİ KIŞ HAVASINDAN SONRA TEKİRDAĞDA HAVA AÇIK GÜNEŞLİ
yok kesemizi gördük ama :)