2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

en son ne zaman idrar testi yapmıştın canım

salı günü yaptım canım negtif çıktı benim şimdi bugün 16.günüm gecikmede, 14 gün gönce yani gecikmemim 2.günü bende pembe lekelenme oldu o biraz kafamı karıştırıyor yerleşme kanaması olsa şimdiye kadar çokten çıkmazmıydı yerleşme değilse neydi o leke anlayamadım

düzensiz adet hamilelik düşünen bayanlardan rahmin kendini hazırlamaya çalışmasından olabiliyormuş.
bu ay soğan kürü yapsanız o da güzel oluyor

Keseyide görürsün bumm bummuda duyarsın :)) şimdi heyecandan senin bumm bumm duyuluyodur :))

yok kesemizi gördük ama :)

evet ama idrarda hemen çıkmayabiliyor ya bekleyelim bakalım ne olacak doktora gidince

Canım günaydın. Hadi inşallah keseciği görür kalp atışlarını duyar gelirsin :)

keseyi gördük canım çok minik dedi 4 haftalıkmış ultrasona göre :)

evet ama idrarda hemen çıkmayabiliyor ya bekleyelim bakalım ne olacak doktora gidince

Hadi bakalımm ilk aşamayı atlattın :)) yumurtlamam geç oldu demiştin zaten, bidahaki sefere duyarsınız artık kalp atışlarınıda,azcık büyüsün fasulye :)

Maaşallah canım ne güzel :) Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin

dr gitmiş gelmişsin ne güzel maşallah kuzuya darısı pıt pıtları duymaya olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…