2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hoş geldin. yağmurlu havada çalışmaya çalışıyorum. şafak sayar gibi gün sayıyorum. bende hava durumları böyle. sen nasılsın?

Daha 4 gün önce kanda bişey yoktu :) yaaaa yapsammı acaba :)) hangisinden alcam early alma demiştin :)

ya şu 3-4 liralık şeyler var ya kesinlikle diğerlerinden daha iyi. early filan yalan ben iki tane erken almıştım biri 4 gün önce negatif verdi biri de bozuk çıktı zaten çoğu kişi memnun değil yap gitsin ne olacak sanki ama çok fazla sıvı almadan 5 saat tut

ayyy bende senin gibi çalışıyorum bakalım:) hayırlı olsun canımmm

ankarada acayiiippp yağmur var şakır şakır yağıyor yaaaaaaaa ve kapkaranlık ama içim acayip aydınlık:d

Allah kolaylık versin,okurken yoruldum valla :) o ne temizlik öyle yaaa,ömrümce yaptığım temizliği toplasam senin %1'in kadar olamam valla
Ya evet eşimi beklerken iyi oluyor bide ona konsantre olup boş boş oturmuyorum ama bende 6 ay önce büyük temizlik yapmıştım. Şimdi anca gene Ağustos sonuna yaparım bi daha ama çok yoruldum yaa. Ama her hafta öyle bi temizlik yok ondan yani

Aaaa :) geç döllenme olmuş :) bende ümitleniyorum bazen acaba mı diye ama yumurtlama zamanım belliydi. İnşallah öyle bişey olmuştur bendede,yarın anlarız bakalım :))
Bide benim düşükte de geç döllenme olmuştu adete bi hafta kala hamile kalmıştı

hoş geldin. yağmurlu havada çalışmaya çalışıyorum. şafak sayar gibi gün sayıyorum. bende hava durumları böyle. sen nasılsın?
O gün saymaya bende çok alıştım... Ekim'de düşük yaşadım sonrasın da okulda çok imtihanlar üstüsteymiş gelince antidepresanla atlatmaya çalıştım nisan annesi olacaktım için çok kötü şu an. Yaşasaydı doğacaktı meleğim ilaç kullanırken yasak zaten hamilelik 5 ay kullandım ilaç yeni bitti şimdi de adetim bu adet bitince eşimde Türkiye'den gelince yani yatcaz kalkcaz , yatcaz kalkcaz.... ( ne kadar süre sonra olacak bilmiyorum ama)hoooooop üç kişi olacagız inş...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…