Keşke yakın olsaydıkkkBizim bi tanecik hamilemiz yalnız hissettme kendini biz burdayız. Yakınında da olabilsek keşke
Allah kolaylık versin,okurken yoruldum valla :) o ne temizlik öyle yaaa,ömrümce yaptığım temizliği toplasam senin %1'in kadar olamam vallaBende yalnızım şimdi arkadaşa geçtim onda kalıcam salı gelecek beyefendi.. Heyecanla bekliyorum... Ve deli gibi bahar temizliği yaptım iki gün mutfak dolaplar indi iç diş buzdolabı iç dış fırın tertemiz yatak odası baza komidin hepsini yaptım inşhaftasonuda misafir odası oturma odası ve banyo
tek başımayken sipariş vermeye korkuyorum ben ya, günaydınKız dur etme ağlarım bak burda hamileye bebeğe hiç dayanamam ben eve getirirler kuzum ya bi telefon etsene biz doğuda gecenin 12sinde bile getirtiyorduk eve
bugün iş çıkışı gider alırım artık günaydın canımBizim bi tanecik hamilemiz yalnız hissettme kendini biz burdayız. Yakınında da olabilsek keşke
tek başımayken sipariş vermeye korkuyorum ben ya, günaydın
korkutma öyle kendini canım ya,apartmanda değil misin ? Hiçbişey olmaz
Hepsi birgün olacak inşallahBahar yok çift çizgi yok . Neyse en azından kırmızı da yok. günaydın
Keşkeee keşkeeeekeşke hepimiz aynı yerde olsak da birbirimize gelip gitsek
Keşkeee keşkeeee
Aaaa :) geç döllenme olmuş :) bende ümitleniyorum bazen acaba mı diye ama yumurtlama zamanım belliydi. İnşallah öyle bişey olmuştur bendede,yarın anlarız bakalım :))Aralık anneleri grubunda kevok diye bi üye var yeşim regli 5 gün geçmiş sanırım hcg 3.31 çıkmış :) :) hamile şuan.
hiç regl belirtisi var mı sendeAaaa :) geç döllenme olmuş :) bende ümitleniyorum bazen acaba mı diye ama yumurtlama zamanım belliydi. İnşallah öyle bişey olmuştur bendede,yarın anlarız bakalım :))
Regl belirtisi olmaz ki bende önceden. Sadece regl olmadan bikaç saat önce belim ve karnım ağrır,o da yarın olur artık regl olacaksam.göğüslerim hiç şişmezdi regl öncesi,kafamı karıştıran o,bide bu akıntıhiç regl belirtisi var mı sende
Regl belirtisi olmaz ki bende önceden. Sadece regl olmadan bikaç saat önce belim ve karnım ağrır,o da yarın olur artık regl olacaksam.göğüslerim hiç şişmezdi regl öncesi,kafamı karıştıran o,bide bu akıntıbakalım yarın ne olacaak
Daha 4 gün önce kanda bişey yoktu :) yaaaa yapsammı acaba :)) hangisinden alcam early alma demiştin :)bitene idrar testi yapsana bugün
Oohhh yenimi uyandın hatun :)) günaydınnngÜNAYDINLARRR
günü gelmeden 4 gün önce mi bişey yoktu cnmDaha 4 gün önce kanda bişey yoktu :) yaaaa yapsammı acaba :)) hangisinden alcam early alma demiştin :)
Daha 4 gün önce kanda bişey yoktu :) yaaaa yapsammı acaba :)) hangisinden alcam early alma demiştin :)
Oohhh yenimi uyandın hatun :)) günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?