2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Allah kolaylık versin,okurken yoruldum valla :) o ne temizlik öyle yaaa,ömrümce yaptığım temizliği toplasam senin %1'in kadar olamam valla

Kız dur etme ağlarım bak burda hamileye bebeğe hiç dayanamam ben eve getirirler kuzum ya bi telefon etsene biz doğuda gecenin 12sinde bile getirtiyorduk eve
tek başımayken sipariş vermeye korkuyorum ben ya, günaydın
Bizim bi tanecik hamilemiz yalnız hissettme kendini biz burdayız. Yakınında da olabilsek keşke
bugün iş çıkışı gider alırım artık günaydın canım

Aralık anneleri grubunda kevok diye bi üye var yeşim regli 5 gün geçmiş sanırım hcg 3.31 çıkmış :) :) hamile şuan.
Aaaa :) geç döllenme olmuş :) bende ümitleniyorum bazen acaba mı diye ama yumurtlama zamanım belliydi. İnşallah öyle bişey olmuştur bendede,yarın anlarız bakalım :))

hiç regl belirtisi var mı sende
Regl belirtisi olmaz ki bende önceden. Sadece regl olmadan bikaç saat önce belim ve karnım ağrır,o da yarın olur artık regl olacaksam.göğüslerim hiç şişmezdi regl öncesi,kafamı karıştıran o,bide bu akıntı bakalım yarın ne olacaak

bitene idrar testi yapsana bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…