rabbim hepimize ennnn güzel sağlıklı ferah günleri yaşatsın burda olanların sevdikleri eşleri aileleri musmutlu hayırlı sağlıklı güzelll ömür geçirsinler upuzuunn:)Süpersin bende sabah yolda işe gelirkenicrk açmış bi ağaç görünce dehşet mutlu oldum :))
Âmin yaaa... Bilmukabele. Dostummrabbim hepimize ennnn güzel sağlıklı ferah günleri yaşatsın burda olanların sevdikleri eşleri aileleri musmutlu hayırlı sağlıklı güzelll ömür geçirsinler upuzuunn:)
ohhh duamıda ettim rahatladım . öpüyorum hepinizii:)
Al canım al. Günaydın :)tek başımayken sipariş vermeye korkuyorum ben ya, günaydın
bugün iş çıkışı gider alırım artık günaydın canım
Ben geç kalırsam biz geç kalırsak ne olur memleketin hali :) geç kalınsada sorun olmuyor ama illaki erken gelmek gerekiyor,işim 11:30da aslında ama 11de burda olmam lazımdı :)) 11de görüşürüz dedim adama,geç kalsam olmazdııı :)DURUŞMAN YOKSA SORUN OLMAZ BEKLETİYORMU MÜBAŞİRLER DURUŞMALARI ORDA
inşallah hamile gidersin memeleketine bende tabi:) üstte herkese dua ettim rabbim aminnn demeyi nasip etsin herkeseGünaydinnnn hepinizeee
Ohhh bura mis gibi hava güneşli kizlar dün de öyleydi çok şükür baharı yaşıyoruz 2 günden beri...
Evet annem de telefonda dedi Ankara bulutlu yağmurlu diyeesoes1919
Anacımla her sabah konuşuruz çok özledim 2 sene oldu inşaAllah kurban bayramında vatanımızdayız ve çok istiyorum hamile olarak gitmeye bütün aile bekliyor bizden müjdeli haber Allahın izniyle..
Bu ay çok sakinim içimde ayrı bir huzur hayırlısı bakalım Rabbim hepimize nasip eder.
Dün akşam kasıklarda batma bir sağ bir sol gezdi durdu 2 gün önce cift cizgiyi yakalamıştım..
Kızlar 3 gün üst üste çalıştık ortagün cift cizgiydi karar verdim artık calışma yok bol bol dinlenip 26 nisan bat bekliyeceğim erken gebelik testi de var evde 4 gün kala yapılandan birde ovulasyon test denerim şöyle 4 gün gecsin bakalım ne gösterecek.
Hepinize kolay gelsinnn ...
Calışanlara Allah kolaylık versin hayırlı günler hepinizeeee
Ayy keşke ya ne güzel olurdu...keşke hepimiz aynı yerde olsak da birbirimize gelip gitsek
ACIKMAN KADAR NORMAL BİRŞEY YOK YE KUZUYU BESLE ŞEKERİM
FASULYEN BÜYÜYOR MAŞALLAH
BEN İYİYİM CANIM ŞÜKÜR
Herkese sıcacık bir bahar sabahından günaydınnnn :) Bugün kendime azıcık tatil verdim geç geldim okula, uykumu aldım iyi oldu :)Ysmdfn bebeğim benim kırmızılar geldi yarın seninle test yapamicam maalesef ama seninkini heyecanla bekliyorum
Aminnn ecmain inşaAllahhh çok teşekkür ederim...inşallah hamile gidersin memeleketine bende tabi:) üstte herkese dua ettim rabbim aminnn demeyi nasip etsin herkese
Incir kürünü tavsiye ederim 2. Günü başla her sabah ve yatmadan önce gece incir haşlaması ye.Herkese sıcacık bir bahar sabahından günaydınnnn :) Bugün kendime azıcık tatil verdim geç geldim okula, uykumu aldım iyi oldu :)Ysmdfn bebeğim benim kırmızılar geldi yarın seninle test yapamicam maalesef ama seninkini heyecanla bekliyorum
Gelecek aya canım :) Valla bi şey olursa sana sorucam artık tecrübeli oldun sen şu yumurtlama hesaplama falan filan var ya pek bilemiyorum benkırmızılar bitince ne yapacağını biliyorsun
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için :) İnşallah Allah hepimize sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsinIncir kürünü tavsiye ederim 2. Günü başla her sabah ve yatmadan önce gece incir haşlaması ye.
Benim bu sefer acayip yumurtlama yardımcı oldu belirtiler ve cift cizgiyi ćok net gördüm ve adet biter bitmez başladı hissetmeler ve erken yumurtlama oldu.
Hadi kolay gelsin sana @unicornn Rabbim nasip eder hepimizeee
Ysmdfn güzel haberler Rabbim nasip eder de hep beraber seviniriz inşaAllahhhh çok az kalmış heycan dorukta
günaydınnn:) herkese günaydın canlarım nasılsınız:)
İSTANBUL TRAFİĞİ YETER SİZİN MAZERETİNİZ GEÇERLİBen geç kalırsam biz geç kalırsak ne olur memleketin hali :) geç kalınsada sorun olmuyor ama illaki erken gelmek gerekiyor,işim 11:30da aslında ama 11de burda olmam lazımdı :)) 11de görüşürüz dedim adama,geç kalsam olmazdııı :)
hemşom nasıl olayım evimi toparladım sizlerle takılıyorum sonra bi ara yine açıköğretim derslerine azda olsa bakarım:) hiççç bakasım yok insan 2 . 3. üniyi okurken boşveriyorumus sanırım:) lisans mezunuyum ama ikinci lisansı da okuyorum bakalım:)İYİYİM HEMŞOM BENDE NE OLSUN KAPKARANLIK RÜZGARLI BİR GÜN YAŞIYORUZ
SEN NASILSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?