Oo kaçırdın :) yumurta bile gördük burda :))Iyi akşamlar kızlar :) Neler olmuş ya öğleden beri yumurtalar falan :)
Ben burdayımmm:) kocamda yok zaten,yalnızlık zorHerkes tam gaz çalışıyor
Ben burdayımmm:) kocamda yok zaten,yalnızlık zor
Burda bi kız vardı tam 55 gün adet olmadı testleri hep negatifti sonra hamile kaldıOoo neler olmuşki burdaa görmeyeliBende de durum aynı ne gelen var ne giden
Gel bana :) bugun eve gelirken almıştım bende canım istedi :) evde 3 çeşit yemek var ben çiğköfte yedim :))) sende yarın al ye bebiş istemişşşşş :))Benim de yokcanım çiğ köfte istiyo çıldırıciiiimmm
Evet ya gördüm yumurtayı şaşırdım :)Oo kaçırdın :) yumurta bile gördük burda :))
Kıyamam yaBenim de yokcanım çiğ köfte istiyo çıldırıciiiimmm
Burda bi kız vardı tam 55 gün adet olmadı testleri hep negatifti sonra hamile kaldıbaya geç yumurtlamış
Benim de yokcanım çiğ köfte istiyo çıldırıciiiimmm
Şimdi yiyemedikten sonraGel bana :) bugun eve gelirken almıştım bende canım istedi :) evde 3 çeşit yemek var ben çiğköfte yedim :))) sende yarın al ye bebiş istemişşşşş :))
Valla aşeriyorum alacak adam yokKıyamam ya
Hayırlısı be gülüm :)Valla gelmedik adetten ümit kesilmezmiişbekliyoruz bakalım
Valla gelmedik adetten ümit kesilmezmiişbekliyoruz bakalım
Kıyamam topigimizin nazli hamilesine yakında olsan alır gelirdik
ben yalnız ve ben çok duygusal şuanda.
Bizim bi tanecik hamilemiz yalnız hissettme kendini biz burdayız. Yakınında da olabilsek keşkeben yalnız ve ben çok duygusal şuanda.
Bende yalnızım şimdi arkadaşa geçtim onda kalıcam salı gelecek beyefendi.. Heyecanla bekliyorum... Ve deli gibi bahar temizliği yaptım iki gün mutfak dolaplar indi iç diş buzdolabı iç dış fırın tertemiz yatak odası baza komidin hepsini yaptım inşhaftasonuda misafir odası oturma odası ve banyoBen burdayımmm:) kocamda yok zaten,yalnızlık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?