2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bende uğramıyordum kaç gündür maşallah herşey yolunda gözüküyor
Bol bol yumurtamalar hepimize ve Allahın izniyle bebişler olsun inşaAllah kızlar..
Hepinize duâ ediyorum kendim gibi seviniyorum Nisan ayı bol bol hamişler oluruz inşallahhhh
Benim son durum adet biter bitmez başladım testlere bu ay çok erken başladı hissettim sol tarafımda bir sancı bir sancı 2 gün cektim valla birde incir kürü yapmıştım adetimin 2. Gününden 6. Gününe kadar sabah akşam incir haşlaması yedim o yüzden erken başladı zannediyorum ama hemde cok sevindim
2 kırmızı cizgiyi dün yakaladım bir gün önce calışmıştık dün gece de ve bu gece de calışacağız kacırmak yok inşaAllahhh...
Ovulasyon testini paylaşayım sonucu hep beraber göreceğiz Rabbim nasip eder inşaAllah ve isteyenlere bir yol olur.
Gelişmeleri haber ederim.
Sizlerden de güzel haberler bekliyorum

Eklentiler

• 20150407_211032.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 56
Benim de yok canım çiğ köfte istiyo çıldırıciiiimmm
Gel bana :) bugun eve gelirken almıştım bende canım istedi :) evde 3 çeşit yemek var ben çiğköfte yedim :))) sende yarın al ye bebiş istemişşşşş :))

ben yalnız ve ben çok duygusal şuanda.

Kız dur etme ağlarım bak burda hamileye bebeğe hiç dayanamam ben eve getirirler kuzum ya bi telefon etsene biz doğuda gecenin 12sinde bile getirtiyorduk eve

Ben burdayımmm:) kocamda yok zaten,yalnızlık zor
Bende yalnızım şimdi arkadaşa geçtim onda kalıcam salı gelecek beyefendi.. Heyecanla bekliyorum... Ve deli gibi bahar temizliği yaptım iki gün mutfak dolaplar indi iç diş buzdolabı iç dış fırın tertemiz yatak odası baza komidin hepsini yaptım inşhaftasonuda misafir odası oturma odası ve banyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…