• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bende yalnızım şimdi arkadaşa geçtim onda kalıcam salı gelecek beyefendi.. Heyecanla bekliyorum... Ve deli gibi bahar temizliği yaptım iki gün mutfak dolaplar indi iç diş buzdolabı iç dış fırın tertemiz yatak odası baza komidin hepsini yaptım inşhaftasonuda misafir odası oturma odası ve banyo
Allah kolaylık versin,okurken yoruldum valla :) o ne temizlik öyle yaaa,ömrümce yaptığım temizliği toplasam senin %1'in kadar olamam valla:KK48::KK48:

Kız dur etme ağlarım bak burda hamileye bebeğe hiç dayanamam ben eve getirirler kuzum ya bi telefon etsene biz doğuda gecenin 12sinde bile getirtiyorduk eve
tek başımayken sipariş vermeye korkuyorum ben ya, günaydın
Bizim bi tanecik hamilemiz yalnız hissettme kendini biz burdayız. Yakınında da olabilsek keşke :KK43:
bugün iş çıkışı gider alırım artık günaydın canım

Aralık anneleri grubunda kevok diye bi üye var yeşim regli 5 gün geçmiş sanırım hcg 3.31 çıkmış :) :) hamile şuan.
Aaaa :) geç döllenme olmuş :) bende ümitleniyorum bazen acaba mı diye ama yumurtlama zamanım belliydi. İnşallah öyle bişey olmuştur bendede,yarın anlarız bakalım :))

hiç regl belirtisi var mı sende
Regl belirtisi olmaz ki bende önceden. Sadece regl olmadan bikaç saat önce belim ve karnım ağrır,o da yarın olur artık regl olacaksam.göğüslerim hiç şişmezdi regl öncesi,kafamı karıştıran o,bide bu akıntı o_O bakalım yarın ne olacaak

Regl belirtisi olmaz ki bende önceden. Sadece regl olmadan bikaç saat önce belim ve karnım ağrır,o da yarın olur artık regl olacaksam.göğüslerim hiç şişmezdi regl öncesi,kafamı karıştıran o,bide bu akıntı o_O bakalım yarın ne olacaak

bitene idrar testi yapsana bugün :KK60:

Back