2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benimkide geliyor galiba,pembe bi akıntı gördüm şimdi.. Gerçi hiç bişey gelmeden önce karnım ve belim ağlatacak derecede ağrır sonra gelir gelenler.. Bu sefer 1 gün önden mi geliyor acaba benim kii? Beraber başlıycaz yeni dönem çalışmalarına galiba :)

Hangi bölümü okuyorsun ikinci olarak?

CANIM ÖNÜNDEKİ MAÇLARA BAKACAKSIN ARTIK HAYIRLISI OLSUN

KIZKARDEŞİMDE OKUYOR İKİNCİYİ BİNPİŞMAN
HELEKİ EVLENDİKTEN SONRA DAHA ZOR GELİYORMUŞ

KIZKARDEŞİMDE OKUYOR İKİNCİYİ BİNPİŞMAN
HELEKİ EVLENDİKTEN SONRA DAHA ZOR GELİYORMUŞ
ya sonuçta bıraksamda birşey kaybetmem diye düşünüyorum ama ilk okuduğum biyolojiden çalışma hayatım oldu bir süre ara verdim belk ibundan da uzman olurum diye okuyorudm

kızlarrrrr şimdi yine dün ile aynı saattte ovulasyon yaptım vee damlatır damlatmaz c ile aynı anda t belirdi bakalım rengi nasıl olcak birazdan foto koyarım halen yumurtlama devam mı ediyor acaba :))

kızlarrrrr şimdi yine dün ile aynı saattte ovulasyon yaptım vee damlatır damlatmaz c ile aynı anda t belirdi bakalım rengi nasıl olcak birazdan foto koyarım halen yumurtlama devam mı ediyor acaba :))
Sonucu bekliyorum fotoyu at da bir bakayim canim hadi hayirlisiyla guzel haber aliriz :)

24 saat sonra böyle 36 saatte mi catlayacak canlar

Eklentiler

• 20150409_140729.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 50
bugün doktora gittim klomene başlayalım dedi klomen kullanan arkadaşlar süreçnasıl oluyor olmazsa tüplerine bakalım dedi rahim rötgeni zormu gekiliyor utrason gibi mioluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…