Benimkide geliyor galiba,pembe bi akıntı gördüm şimdi.. Gerçi hiç bişey gelmeden önce karnım ve belim ağlatacak derecede ağrır sonra gelir gelenler.. Bu sefer 1 gün önden mi geliyor acaba benim kii? Beraber başlıycaz yeni dönem çalışmalarına galiba :)Herkese sıcacık bir bahar sabahından günaydınnnn :) Bugün kendime azıcık tatil verdim geç geldim okula, uykumu aldım iyi oldu :)Ysmdfn bebeğim benim kırmızılar geldi yarın seninle test yapamicam maalesef ama seninkini heyecanla bekliyorum
Haklısın canım.. Şimdi bide yağmur var trafik yine felç.. Bi yemek yiyelimde kendimize gelelim :)İSTANBUL TRAFİĞİ YETER SİZİN MAZERETİNİZ GEÇERLİ
HOŞGELDİN GÜZELİM NASILSIN
hemşom nasıl olayım evimi toparladım sizlerle takılıyorum sonra bi ara yine açıköğretim derslerine azda olsa bakarım:) hiççç bakasım yok insan 2 . 3. üniyi okurken boşveriyorumus sanırım:) lisans mezunuyum ama ikinci lisansı da okuyorum bakalım:)
ikincisi iktisat canım 2. sınıfım:)Hangi bölümü okuyorsun ikinci olarak?
ikincisi iktisat canım 2. sınıfım:)
inşallah cnaım benim:) bebeğimiz olsun sağlıklada:)Ben de sosyoloji okuyacaktım vazgeçtim, yüksek lisansa başvuracağım seneye. Hamile bir şekilde başlayıp bebeğimle tez yazmayı hedefliyorum.
Senin gecikme kaç gün oldu canım
Herkese sıcacık bir bahar sabahından günaydınnnn :) Bugün kendime azıcık tatil verdim geç geldim okula, uykumu aldım iyi oldu :)Ysmdfn bebeğim benim kırmızılar geldi yarın seninle test yapamicam maalesef ama seninkini heyecanla bekliyorum
hemşom nasıl olayım evimi toparladım sizlerle takılıyorum sonra bi ara yine açıköğretim derslerine azda olsa bakarım:) hiççç bakasım yok insan 2 . 3. üniyi okurken boşveriyorumus sanırım:) lisans mezunuyum ama ikinci lisansı da okuyorum bakalım:)
kızlaarrr ankarada yağmur fenaydı durdu şimdi kar başladı:)))))
İyiyim valla nasıl olsun. Adet olayım da çalışmalara başlayayım diye sabırsızlıkla bekliyorum.
Kahverengi akıntım başladı. 4-5 güne kadar adet olurum.
evet canım hayırlısı napalım:)NİSAN AYI SOĞUK GEÇİYOR ARKADAŞIM
ya sonuçta bıraksamda birşey kaybetmem diye düşünüyorum ama ilk okuduğum biyolojiden çalışma hayatım oldu bir süre ara verdim belk ibundan da uzman olurum diye okuyorudmKIZKARDEŞİMDE OKUYOR İKİNCİYİ BİNPİŞMAN
HELEKİ EVLENDİKTEN SONRA DAHA ZOR GELİYORMUŞ
Gelecek aya canım :) Valla bi şey olursa sana sorucam artık tecrübeli oldun sen şu yumurtlama hesaplama falan filan var ya pek bilemiyorum ben
Sonucu bekliyorum fotoyu at da bir bakayim canim hadi hayirlisiyla guzel haber aliriz :)kızlarrrrr şimdi yine dün ile aynı saattte ovulasyon yaptım vee damlatır damlatmaz c ile aynı anda t belirdi bakalım rengi nasıl olcak birazdan foto koyarım halen yumurtlama devam mı ediyor acaba :))
24 saat sonra böyle 36 saatte mi catlayacak canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?