2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlaaarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum sonunda çift çizgi oldu ovulasyonda dün yaptım tutarmı ki bugünde yapayım dimi çalışma du foto atıyorum hamileymiş gibi sevindim yumutlamıyorum zannettimde:)

hadi rast gele değerlendir arkadaşım gün senin günün ne deyim
Rabbim ol desin yeterki hayırlı ve sağlıklı evlad inşallah

hadi rast gele değerlendir arkadaşım gün senin günün ne deyim
Rabbim ol desin yeterki hayırlı ve sağlıklı evlad inşallah
ayyyy bebeğiimmmm inşallah dünden var içimde zaten minik spermcikler bakalım bugünde kardeş spermcikler gönderiririz yanına ne olcak:

Evet canım zamana çok takılmamak lazım. Bugun olmasıda işe yarar çünkü spermler bikaç gün yaşıyor zaten içerde. Yumurtan çatladığı anda buluşurlar inşallah :))
ayyyy rabbim isteyen herkese ol desin ve bebişleri sağlıkla olsun inşallah:) ben Allah kabul ederse namazımı kıldım dualarımı ettim gittim testi yaptım anaaammm yumurtlamışım:) herkese rabbimden isteyen herkese sağlıklı bebiş dua ettim :)

kızlar ben geldim bu ay adet olmadım bi gün gecikti dua edin lütfen yaaaaaaaaa :))

bebiş olmadı yani teşrif etmedi kızlar :))) umudum nisan a inşşşş olur da olursa 11 mayıs evlilik yıl dönümümüz çok büyük bi sürpriz olur yaaa dua edin kızlar bana duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bebiş olmadı yani teşrif etmedi kızlar :))) umudum nisan a inşşşş olur da olursa 11 mayıs evlilik yıl dönümümüz çok büyük bi sürpriz olur yaaa dua edin kızlar bana duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah bu ay olur canımm. Nezaman hayırlıysa ozaman olsun

kızlar ben de ovulasyon testi alacağım. Bugün adetimin 13.günü dün doktora gittim yumurtam oluşmuş bana da gösterdi heyecan yaptım :) birkaç güne çatlar cuma beraber ol eşinle dedi :O yalnız hafif sistitim varmış bu yüzden monutol şase ,coraspin ve yedi günlük gyno fitil verdi :/ monurolu kullandım ama fitili kullanmadım.bana bıraktı fitili,, çünkü kullanırsam bebek ihtimali azalıyor :/ test alacağım akşam iş çıkışı sabahları yapmak çok iyiymiş.gün aşırı ilşkide bulunuyoruz dün bulunduk mesela.yarın da bulunmamız gerekiyor.ama doktor cuma dedi kafam karıştı yahu napsam ki

bakın bu da yımırtammm

Eklentiler

• 11139713_933945136638572_1366220090_n.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…