- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlaaarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum sonunda çift çizgi oldu ovulasyonda dün yaptım tutarmı ki bugünde yapayım dimi çalışma du foto atıyorum hamileymiş gibi sevindim yumutlamıyorum zannettimde:)
Evet canım zamana çok takılmamak lazım. Bugun olmasıda işe yarar çünkü spermler bikaç gün yaşıyor zaten içerde. Yumurtan çatladığı anda buluşurlar inşallah :))canım tamam o zaman bugünde olsun nolcak kiii:) heyecanlandım saçma ama heyecan yaptım:)
ayyyy bebeğiimmmm inşallah dünden var içimde zaten minik spermcikler bakalım bugünde kardeş spermcikler gönderiririz yanına ne olcak:hadi rast gele değerlendir arkadaşım gün senin günün ne deyim
Rabbim ol desin yeterki hayırlı ve sağlıklı evlad inşallah
ayyyy rabbim isteyen herkese ol desin ve bebişleri sağlıkla olsun inşallah:) ben Allah kabul ederse namazımı kıldım dualarımı ettim gittim testi yaptım anaaammm yumurtlamışım:) herkese rabbimden isteyen herkese sağlıklı bebiş dua ettim :)Evet canım zamana çok takılmamak lazım. Bugun olmasıda işe yarar çünkü spermler bikaç gün yaşıyor zaten içerde. Yumurtan çatladığı anda buluşurlar inşallah :))
kızlar ben geldim bu ay adet olmadım bi gün gecikti dua edin lütfen yaaaaaaaaa :))
İnşallah bu ay olur canımm. Nezaman hayırlıysa ozaman olsunbebiş olmadı yani teşrif etmedi kızlar :))) umudum nisan a inşşşş olur da olursa 11 mayıs evlilik yıl dönümümüz çok büyük bi sürpriz olur yaaa dua edin kızlar bana duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy inşallah süper olur yaaa:)bebiş olmadı yani teşrif etmedi kızlar :))) umudum nisan a inşşşş olur da olursa 11 mayıs evlilik yıl dönümümüz çok büyük bi sürpriz olur yaaa dua edin kızlar bana duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ovulasyon tamam gebelik 21 nisandan sonra heeheyttt sanki tutacakmış gibi heyecanlandım :)vuhuuu topiğimize yeni gebeler mi geliyorr yoksa
ovulasyon tamam gebelik 21 nisandan sonra heeheyttt sanki tutacakmış gibi heyecanlandım :)
du ben gelcem Allahın izniyle :)tutar tutar sen kafanı rahat bırak da :) yalnız kaldım ya hiç kafa dengim gebe yok
du ben gelcem Allahın izniyle :)
Ben gebe olaydım iyiyditutar tutar sen kafanı rahat bırak da :) yalnız kaldım ya hiç kafa dengim gebe yok
Ben gebe olaydım iyiydi
heheh yeni koydum böyle koşturacaklar içimde heheheh:)hadi gel bekliyorumprofil foton da süpermiş
olmadığını kim dedi bekle canımmm:)Ben gebe olaydım iyiydi
heheh yeni koydum böyle koşturacaklar içimde heheheh:)
başka çareleri yok:)bakalım hedefe ulaşacaklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?