- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
ya bende bir kere gittiğimde böyleydi resim ama adam kist dedi neye göre ki bunun şeysi:) tabi soğan yaptım sanırım attım):bakın bu da yımırtammm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende bir kere gittiğimde böyleydi resim ama adam kist dedi neye göre ki bunun şeysi:) tabi soğan yaptım sanırım attım):bakın bu da yımırtammm
ya bende bir kere gittiğimde böyleydi resim ama adam kist dedi neye göre ki bunun şeysi:) tabi soğan yaptım sanırım attım):
aaa evet bende şubatta yaptım bu ay yapmadım zaten gecen ay yaptığımda 15 gün gecikmişti adetim:) sonra bir söküldü ki anlatamam bide ay içinde beyaz beyaz parçalar attım vede lekelenmem bile oldu kist patladı gitti sanırım ama ya yumurtaysa o kist değilse aynıydı böyle resim:)canım ben de soğan yaptım ama şubatta :) bu ay bi şey yapmadım
Yok yok değilim,test negatif çıktı ya ümitler bitti bende :)2 günün kaldı :) belki de gebesin canım öyle hemen yüzünü sallandırma
Pazartesi günü test öyle dedi :) cuma görcez bakalum nolacakolmadığını kim dedi bekle canımmm:)
canım testte doğru olmayabilir daha 2 gün varmış adetineYok yok değilim,test negatif çıktı ya ümitler bitti bende :)
Aa ilk defa gördüm :) ne değişikkkkk ben muaynede zıplamaktan monitöre bakmayı akıl edemedim :))bakın bu da yımırtammm
Kan testiydi ya ondan kesindir diye düşünüyorum,idrarda olsaydı hiç sallamazdım negatifi :))canım testte doğru olmayabilir daha 2 gün varmış adetine
yeşiimmmm canım yaa güldürdün beni zıpladınmı:)Aa ilk defa gördüm :) ne değişikkkkk ben muaynede zıplamaktan monitöre bakmayı akıl edemedim :))
olsun bekle gelmeyen kırmızı umuttur:)Kan testiydi ya ondan kesindir diye düşünüyorum,idrarda olsaydı hiç sallamazdım negatifi :))
Beynimden vurulmuşa döndüm sen ne diyosun :))yeşiimmmm canım yaa güldürdün beni zıpladınmı:)
Aa ilk defa gördüm :) ne değişikkkkk ben muaynede zıplamaktan monitöre bakmayı akıl edemedim :))
Hadi inşallaah :)olsun bekle gelmeyen kırmızı umuttur:)
Bebişide görmek nasip olur inşallaaahhhayy bebiş kesesi gibi di mi yaa ben gördüğüm gibi bi tuhaf oldum yaa :'( görmemiştim doktor aa bak yumurtan oluşmuş birkaç güne çatlar cuma aşna fişni yapın dedi :))
bende dedim ki acı çekerim utanırım meğer bebek uğruna açıyormuş insan heryerini:) neyse adam aleti taktı baktı girdi çıktı ohooo bumuymuş dedim insanlaın korktuğu:) amam ilk olunca heyecandan anlamadım sanırım): halbuki utanarak diyroum ama girişte dar olmasına rağmen bir anda oldu bitti:) muayeneBeynimden vurulmuşa döndüm sen ne diyosun :))
Bebişide görmek nasip olur inşallaaahhh
Smear alırken bile ben off poff yapıyodum :) o alete gelince sıra zıpladım walla,bidahada gitmem diyorum ama başımıza ne gelecek belli olmaz :)bende dedim ki acı çekerim utanırım meğer bebek uğruna açıyormuş insan heryerini:) neyse adam aleti taktı baktı girdi çıktı ohooo bumuymuş dedim insanlaın korktuğu:) amam ilk olunca heyecandan anlamadım sanırım): halbuki utanarak diyroum ama girişte dar olmasına rağmen bir anda oldu bitti:) muayene
vallahi ilk açılsındiye birşey takıyor sonra aletii sokuyor ya ilk takılırken ve alet derinlere inince ayh dedim:) ama smear alırken fark etmedim bile almış:)Smear alırken bile ben off poff yapıyodum :) o alete gelince sıra zıpladım walla,bidahada gitmem diyorum ama başımıza ne gelecek belli olmaz :)
Meraba yumurtaniz nekadar büyüklükteydi acaba öğrenen bilirmiyim?bakın bu da yımırtamm