• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım ben de soğan yaptım ama şubatta :) bu ay bi şey yapmadım
aaa evet bende şubatta yaptım bu ay yapmadım zaten gecen ay yaptığımda 15 gün gecikmişti adetim:) sonra bir söküldü ki anlatamam bide ay içinde beyaz beyaz parçalar attım vede lekelenmem bile oldu kist patladı gitti sanırım ama ya yumurtaysa o kist değilse aynıydı böyle resim:)

Aa ilk defa gördüm :) ne değişikkkkk :KK70:ben muaynede zıplamaktan monitöre bakmayı akıl edemedim :))

ayy bebiş kesesi gibi di mi yaa ben gördüğüm gibi bi tuhaf oldum yaa :'( görmemiştim doktor aa bak yumurtan oluşmuş birkaç güne çatlar cuma aşna fişni yapın dedi :))

Beynimden vurulmuşa döndüm sen ne diyosun :))
bende dedim ki acı çekerim utanırım meğer bebek uğruna açıyormuş insan heryerini:) neyse adam aleti taktı baktı girdi çıktı ohooo bumuymuş dedim insanlaın korktuğu:) amam ilk olunca heyecandan anlamadım sanırım): halbuki utanarak diyroum ama girişte dar olmasına rağmen bir anda oldu bitti:) muayene

bende dedim ki acı çekerim utanırım meğer bebek uğruna açıyormuş insan heryerini:) neyse adam aleti taktı baktı girdi çıktı ohooo bumuymuş dedim insanlaın korktuğu:) amam ilk olunca heyecandan anlamadım sanırım): halbuki utanarak diyroum ama girişte dar olmasına rağmen bir anda oldu bitti:) muayene
Smear alırken bile ben off poff yapıyodum :) o alete gelince sıra zıpladım walla,bidahada gitmem diyorum ama başımıza ne gelecek belli olmaz :)

Smear alırken bile ben off poff yapıyodum :) o alete gelince sıra zıpladım walla,bidahada gitmem diyorum ama başımıza ne gelecek belli olmaz :)
vallahi ilk açılsındiye birşey takıyor sonra aletii sokuyor ya ilk takılırken ve alet derinlere inince ayh dedim:) ama smear alırken fark etmedim bile almış:)

Back