2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

başın sağolsun, yeni yaptın sanırım doğumu adetlerin düzene girdi mi
Sağolasın,Evet 28 Kasımda doğdu 1 Aralıkta kaybettim canım şükür adetim düzene girdi.Sizin ilk bebek olacak galiba nasipse değil mi

sen ben misin acaba:):) aynen ben de çalışıyorum ve memleketimde değilim kim bakacak o masum şeye ya benim gibi koruyamazlarsa düşüncesi.....falan da falan rabbim kolaylık versin sana da....ama yinede en geç mayıs gibi denerim diyorum:) sen de dene diyorum:) seni yanıma katmak istiyorum:):):)

olabilir ciddi anlamda şüphelendim çünkü ben de mayısta denemeye başlayacağım :) :) mayısta tayin yerlerimiz açıklanacak çünkü

olabilir ciddi anlamda şüphelendim çünkü ben de mayısta denemeye başlayacağım :) :) mayısta tayin yerlerimiz açıklanacak çünkü

:):)deneme tarihleri de aynıysa haberleşiriz bol bol takip ederim :)genelde yazmıyorum çünkü:) benim tayinim de olmuyo zaten eşimin memleketi çakılıyım burda:)

evet :) çok güzel bir duygu olduğundan şüphem yok. kaç yıllık evlisiniz
Evet çok güzel bir duygu Rabbim sanada nasip etsin anne olmayı , 12 senelik evliyim canım .Ben yarım kaldım ama yeniden hamile kalıp anne olmayı çok istiyorum.

mim_arc Ulytau ikiniz için de yazıyorum. Ben 2011de Mardin'de evlendim. Ozaman 27 yaşındaydım öncelikle batıya gidince olsun istiyordum ama cevremde hep gebelik için tedavi olan birsürü insan vardı. Aman hemen olacak değil ya bi baslayalim denemeye hic degilse tedavi gerekirse yaş gecmesin diye düşündüm. Fazla uzatmayayim oğlum beni hiç bekletmedi ilk aydan hamile kaldım. Eşim polis doğumu orda yapmamak için 34 haftalikken ailemin yanına geldim 38. Haftanın sonunda da doğum yaptım ama esimden ayrı kaldığım bir ay çok üzüldüm çarşıya pazara çıkıp çiftleri görünce gözlerim doluyordu çok uzuluyordum.
İşin diğer boyutuna gelecek olursak hemen hamile kaldığım için rahat rahat gezip tozamadik ama bu beni fazla rahatsız etmedi çocuk o boşluğu çok güzel kapatıyor. 3 ay ücretsiz izinle bebeğim 7,5 aylık oldu sonrasında krese verdim ve o da ben de rahat ettik. Kısacası beni yoran üzen tek kısım esimden ayrı kaldığım süreçti. Imkaniniz varsa esinizin de yaninizda olabileceği bir dönemde hamilelik yaşayın derim..

cnntrm çoook teşekkür ederim ilgin için gerçekten benim eşim yanımda ama çocuğuma kim bakar telaşı var ben de hep ama yinede bir yanım can atıyor anne olmaya dediğin gibi en kötü biraz ücretsiz izin alırım:)sanırım bebişi görünce herşey,tüm düşünceler değişebilir:)

yok canım ben dün regl oldum(( gelecek ay inş:)

Kesinlikle değişiyor hem de daha bebisi görmeden içindeki varlığını hissettiğin an dünyaya çok daha farklı bakmaya başlıyorsun Allah tez zamanda bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin hepinize ve benim gibilere de ikinci kez:))

amin çok sağolun:)

merhaba kizlar bende düşünüyorum bi bebiş artk,
ama cikolata kistim var tekrar bi muayne olmam gerekicek sanırım,
ben birde 3 ay kadar demir ilacı kullandım folik asit içeriyodu tekrar kullanmam gerekirmi acaba bilgisi olan varmı
tabi kistle hamilelik zor diyende var hamile kalan da var kafam karışık bu konuda
soğan kürünede başlamayı düşünüyorum :S

teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazmışsın :) aynen benim de arkadaşlarımdan bebek için uğraşan çok var ve o da beni etkilemiyoor desem yalan olur

canım bence hemen hamile kalmaya bak. tabi önce doktora gözük. ben 1 yıldır kistim var diye erteleyip durdum ama kist olunca da hemen hamile kalınmıyor. doktorlar başta gebe kalma dediler. şimdi de biran önce gebe kalmaya bak diyorlar. ama işte hemen olmuyo ne yazık ki çikolata kistinin tedavisi biraz zor.

evet biliyorum, bende geçen sene nisanda ögrendim kistmin oldgunu sağda çikolata solda baska bir kist var
bilincsizce de hemen hamile kalmak da istemiyorum, ilerde daha tehelikle olur endişesi var
ama açıkcası ameliyat da olmak istemiyorum cok sıkıntılı bir durum ya senin kistin duruyomu hala? hamile kalmak zor dimi kistle

ben birazdan doktora gidicem kist için. öyle kolay kolay geçmiyo. lap. tek çözüm sanırım. birde hamilelik. ben 2. yolu denemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…