2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

senin kistin boyutları ne? benm raporda 15x16 mm yazıyor doktor röntgende cm demşti sanki öyle bulanık seyler hatırlıyor gibiyim, arkdaslarda cm degil mm diyo. bilemedim valla :S banada bilgi ver olurmu .ben geçen sene mr cektirmiştim sonucla doktora gidemedim
şimdi yeniden 27 subata randevu aldım devletten mr isticekler kesin. sonucu aldıktan sonra özele gitmeyi düşünüyorum.
hamilelik cözüm olabilirde , hamile kalamaynda cok var.

mart ayı ortasında kısmet olursa bende ön muayeneye gideceğim, haziran sonu temmuz başı gibi de hamile kalmak istiyorum kısmet olursa :)

teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazmışsın :) aynen benim de arkadaşlarımdan bebek için uğraşan çok var ve o da beni etkilemiyoor desem yalan olur

Kesinlikle çevre olumlu olumsuz her konuda çok etkiliyor ama senin hemen mi olur çok mu beklersin ancak deneyerek göreceksin kafanda karar verdiysen 'hazır mıyım' diye çok kafan karışmasın hamile kalınca hazır oluyorsun o süreçte. En doğru zamanda gelecektir bebeğin zaten sana..

3 ay düşüneceğim muhtemelen biyolojik saatim beni gebeliğe itecek zaten tik tak çalışıyor :) zaten en erken 3 aya başlayabiliriz çalışmaya

listemiz geride kalmış biraz öne getireyim dedim:)) eklenmek isteyenler BAT yazsın arkadaşlar

merhaba kızlar .başlık tam bana göre sayılr ama çok kararsızım.yaşım 28,5 86 doğumlyuym.hap kullanıyordum bıraktım ama çocuk hem istiyorum hem istemiyorum.eşim çok istiyor.kararsızım .hemen olmyabllir bir kaç yıl uğraşabilirim olsun diye bunlar hep ihtimal ama.... sizce yaşım kritik mi?ilk çocuğum olacak kısmetse

Canım ben de 28imde ilk çocuğumu doğurdum iki çocuk istiyorsan hemen yap derim 30dan sonra doğurganlık azalmaya başlıyor ama en doğrusunu elbette sen bilirsin kendini hazır hissetmiyor henüz çocuk istemiyorsan sırf eşin istiyor diye de yapma tabiki

Bende de benzer kaygılar oluşuyor ancak tam tersi bizde daha çekimser olan eşim. Acaba pişman olur muyum, geri dönülmez bir yola gireceğim diye çekimser kalıyorum aslında. Sonuçta evlilikler bile biter ama anne-babalık ömür boyu.
Bir taraftan da hormonların etkisiyle istiyorum diyorum kendi kendime.

Galiba artık oluruna bırakma zamanımız gelmiş. İçini serin tutmaya çalış.

Erkekler babalık duygusunu ancak kucaklarina alınca yaşıyorlar hele de çocuklarla arası pek de iyi değilse istememesi normal ama emin ol dogunca o da isteyecektir. Eğer kesinlikle istemiyorum demiyorsa çok da takma derim ben.

Ben kırmızı kartı yedim bile bugün! oysaki ne güzel duruyodum listede

Benim bi 30 gün bi 25 günde bir oluyo anlayamıyorum bu ay 25 gün oldu bidahaki ay 30 olursa bat 13 mart oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…