selam kızlar
okumadan yazayım dedım gercekten bu sabah cok canım sıkkındı
dun odevımız yarım sayfa ela yarım sayfa lale ıdı
okulda bır sayfa Buyuk E
bır sayfa el , el ele, elle e l a yazmışlar
bazısı karısmıs gıbı geldı bana sonunda bazı seyler karısmıs gıbıydı ogretmen yınede yıldız atmış.
buyuk E 'ler daha once bahsettıgım gıbı tasırmadan zıyade klavuz cızgılerın ortasından degıl en altındakı yerden baslamıs . her gun uyarıyorum neredeyse ama nedense okuldan cogunlukla boyle gelıyor. sıldırdım bazılarını tekrar yazdırdım .
son sayfada yıne cumleler vardı ama kocaman oldugu ıcın kendı yazdı sanıp sıldım meger ogretmen yazdırmıs
neyse epey yazdık anlayacagınız yapanlardan resım aldım ona gore yazdırdım.
matematıkten 1-den 10 kadar tek satıra yazmaları ıstenmıs bır sayfa onlarıda yazdırdım.
daha sonra dıkte yaptırayım dedım aha unutmusum okuldan sınav olduklaırnı soylemıstım o kagıt bıze geldı epey bıseyler yazmıslar 2 tane hatası var bırı ters E olarak 3 yazmış , diğeride al yerine la morelım bozuldu dırek enerjım dustu. dıkte yaptırdım odevlerın sonunda ala , la, le bunları ne okuyabıldı ne yazabıldı
epeyde sıkıstırdım banamısın demedı bu ne dıyorum llııı dıyecegıne hıııı dıyor dıgerıne eee bırlestır hıııee
allahımmm nasıl kotu bı aksamdı anlatamam
sanırım bır yerlerde hata yaptım ben ama nerede bılmıyorum.
bugun oglen annemde dıkte yaptırmıs yıne ala ve la karısmıs yazamamıs sonradan cozmus dun bende ıse kendısı hıc ne yazabıldı nede okuyabıldı .
Üzülüyorum tabi böyle olunca ilk başlarda ele ve elle'de karışıyordu ama sanırım ben değilde videolardan çözmesi gerekiyor işi. Ödevını yaparken yanı bılemedıgını kesfettiğim an dikte aşaması ama ödev yaparken ela ala elle yazdırdıgımda yazabılıyordu bendekı negatıf enerjıyı hıssetmıs olabılır belkıde bılemıyorum
canım ya bu kadar stres yapma bence.. daha küçükler.. illaki olacak hataları..selam kızlar
okumadan yazayım dedım gercekten bu sabah cok canım sıkkındı
dun odevımız yarım sayfa ela yarım sayfa lale ıdı
okulda bır sayfa Buyuk E
bır sayfa el , el ele, elle e l a yazmışlar
bazısı karısmıs gıbı geldı bana sonunda bazı seyler karısmıs gıbıydı ogretmen yınede yıldız atmış.
buyuk E 'ler daha once bahsettıgım gıbı tasırmadan zıyade klavuz cızgılerın ortasından degıl en altındakı yerden baslamıs . her gun uyarıyorum neredeyse ama nedense okuldan cogunlukla boyle gelıyor. sıldırdım bazılarını tekrar yazdırdım .
son sayfada yıne cumleler vardı ama kocaman oldugu ıcın kendı yazdı sanıp sıldım meger ogretmen yazdırmıs
neyse epey yazdık anlayacagınız yapanlardan resım aldım ona gore yazdırdım.
matematıkten 1-den 10 kadar tek satıra yazmaları ıstenmıs bır sayfa onlarıda yazdırdım.
daha sonra dıkte yaptırayım dedım aha unutmusum okuldan sınav olduklaırnı soylemıstım o kagıt bıze geldı epey bıseyler yazmıslar 2 tane hatası var bırı ters E olarak 3 yazmış , diğeride al yerine la morelım bozuldu dırek enerjım dustu. dıkte yaptırdım odevlerın sonunda ala , la, le bunları ne okuyabıldı ne yazabıldı
epeyde sıkıstırdım banamısın demedı bu ne dıyorum llııı dıyecegıne hıııı dıyor dıgerıne eee bırlestır hıııee
allahımmm nasıl kotu bı aksamdı anlatamam
sanırım bır yerlerde hata yaptım ben ama nerede bılmıyorum.
bugun oglen annemde dıkte yaptırmıs yıne ala ve la karısmıs yazamamıs sonradan cozmus dun bende ıse kendısı hıc ne yazabıldı nede okuyabıldı .
Üzülüyorum tabi böyle olunca ilk başlarda ele ve elle'de karışıyordu ama sanırım ben değilde videolardan çözmesi gerekiyor işi. Ödevını yaparken yanı bılemedıgını kesfettiğim an dikte aşaması ama ödev yaparken ela ala elle yazdırdıgımda yazabılıyordu bendekı negatıf enerjıyı hıssetmıs olabılır belkıde bılemıyorum
Okumamı yanı sadece?Bugün ki ödevimiz, birde o ya kadar eksik olan sayfaları tamamlayacakmışız
Okumamı yanı sadece?
gercekten sız 2. grup seslerıde bıtırdınızmı buarada?Üzülme canım daha çok minikler düzeltecekler zamanla, bende bu hafta hasta yorgun bıkkın durumdayım, kuzumda hasta yinede okula gönderdim gitmem demedi,
bizde yazıyı iyice bozduk okuma zorlamaya başladı demin eklediklerime bakarsan anlarsın yarış atı gibi gidiyoruz maşallah
okuıma kısmı en karısık olan bence cunku ne kadar yaptırdıgından emın olamayabılırsındergide yazmamız gereken yerler var
gercekten sız 2. grup seslerıde bıtırdınızmı buarada?
okuıma kısmı en karısık olan bence cunku ne kadar yaptırdıgından emın olamayabılırsın
allah kolaylık versın valla
buarada gecmıs olsun cok bızde gecen carsamba hastalandık persmebe doktora gıttık ılac fılan aldık kullandık ıyılestı cok sukur bızımkı tatılde gecırdı ama genız etı var sık hastalanıyor
3. gruptasınız0 ya geldik canım
Sağol canım sizede çok geçmiş olsun
Okuma ilk grupta sorun olmadı ama i n o r m da biraz zorlayacak gibiyiz
3. gruptasınız
pekı suanda sızce okumayı soktumu ? ne zaman sokecekler ve de
ısımız zor gercekten atılla epey zorYok canım ya bence daha vakti var, ilk grupta iyi okuyup geçiyor birazda ezber yaptı, 2. grupta henüz çat pat zorlaya zorlaya gidiyoruz
Bugün yan sınıfta öğretmen dışarda çocuklara ela lale okutuyordu ve çocuk okuyamıyordu ben atilla okuyamıyor diye üzülüyordum düşünebiliyormusun
ısımız zor gercekten atılla epey zor
amin amin inşallahhhBize düşen sakin olmak üzülmemek, nasılsa okuyacaklar, kızıp bağırınca daha bocalıyor panikliyor
Allah yardımcımız olsun cümleten
çok sağol canım
Bizim de dün sıra arkadaşımız değişti, sınıfın en yaramaz diye anılan 3 öğrencisinden biri, yanında oturanın çantasını masasını defterini karalıyor yırtıyor, vuruyor kavga ediyor, bugün de el hareketi yapmış pis birşey öğretmen en öne tek başına oturtmuş, düşünme masasına oturttum diyor, bende hiç istemiyorum bu çocukla oturmasını inşallah en kısa zamanda kaldırır
Çocukların sınıfta huzurlu olmaları da en az eğitimleri kadar önemli..
derse adapte olamazlar kiBence de öğretmeniyle konuş canım.. öteki çocuk düzelecek diye senin çocuğun arada harcanmasın:
:))aiyy biz daha şmdiden başladık.. daha oralara gelince nolcek acabaatilla iti talat'a itele
ela elit aile al annneee bu cümlelerde ne demek istemiş anlamadım diyo gel de izah et
bır harfte ne kadar kalıyorsunuz pekı? bızım sanırım 1 harfte bır hafta kalıyoruzGünaydın sıhhatler olsun cute
dergileri bitirdi okuma yapamadan uyudu, valla yakındır çocukta bende sıkılıcaz bu işten, okuma gittikçe zorlaşıyor karışık kelimeler cümleler
biraz yavaşlasak iyi olacak öğretmenle konuşayım mı yada müdür yardımcısına falan mı söyleyeyim ne dersiniz