Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bızde suanda dıger arkadaslarıma gore gerıde kaldık mesela 3 haftayı bos gecıren arkadasımın kızı suanda t harfıne gecmısler kı bız hemen baslamıstık derslereBENDEN DE SELAMLAR..
Bizde dün ele yazmışlar.. biz baya geriden geliyoruz sanki
ama öğretmenimiz toplantıda üstüne basa basa dedi.. 3-5 çocukla ilerlemeyeceğim snıfça gidicez dedi..Öğremenimize çok güveniyorum.. o yüzden fazlada takmıyorum aslında.. :)
hayırlısı.. ele okuduk el ele falan fasikülden..çok sevdi.. zevkli geldi:)
bizim i harfi daha bu hafta.bizden de selamlar dün i harfini bitirdiler
ve ben kendimi yorgun bitkin halsiz hissediyorum şurada bir yatak sıcacıkta bir yorgan olsa gömülsem içine
dediğim gibi öğretmenimize güvenim sonsuz..o yüzden canımı sıkmıyorum.. yavaş olsun güzel olsun sonuc:)bızde suanda dıger arkadaslarıma gore gerıde kaldık mesela 3 haftayı bos gecıren arkadasımın kızı suanda t harfıne gecmısler kı bız hemen baslamıstık derslere
bence buna hıc takılma sındırerek yapsınlar
Çok geçmiş olsun canım.... Salgın var. tam da hasta havaları.. inş çok ilerlemeden çarçabuk atlatırıısnız..Merhaba tatlı kuzucukların çalışkan anneleri, nasılsınız...
Bu sabah bende oğluşumda doktora gittik, üşütmüş öksürüyor, muayeneden sonra okula bıraktım, bırakmasam daha iyi olurdu demi
Çok geçmiş olsun canım.... Salgın var. tam da hasta havaları.. inş çok ilerlemeden çarçabuk atlatırıısnız..
OY OYY ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMGünaydın
Dün hastaydı gözlerini açamadı, yazılacakları yazdık 2 sayfa, okuma yaptıramadım uyudu kaldı kuzucum,
tane, anne, nane, nine yazdık okumamız gerekiyordu bol bol
Merhaba tatlı kuzucukların çalışkan anneleri, nasılsınız...
Bu sabah bende oğluşumda doktora gittik, üşütmüş öksürüyor, muayeneden sonra okula bıraktım, bırakmasam daha iyi olurdu demi
Günaydınlar.. Hayırlı sabahlar olsun..
biz dün elleye geçmişiz:)
defter ödevimiz vardı.. birde okuma ..
:)el ele elle:)elle el ele:))
OY OYY ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
geçmiş olsun havalar tam hastalık havası
teşekkür ederim, korktuğum başıma geldi ders kaçırmasın çocuklar diyor sürekli öğretmen, ama gitmediği olmadı şükür
günaydınnn
Bizim de dün sıra arkadaşımız değişti, sınıfın en yaramaz diye anılan 3 öğrencisinden biri, yanında oturanın çantasını masasını defterini karalıyor yırtıyor, vuruyor kavga ediyor, bugün de el hareketi yapmış pis birşey öğretmen en öne tek başına oturtmuş, düşünme masasına oturttum diyor, bende hiç istemiyorum bu çocukla oturmasını inşallah en kısa zamanda kaldırırgünaydın güzel anneler
okuma yazma arkadaş ilişkisi vs sorunumuz yok çok şükür amma bir sorunumuz var ki bugün öğleden sonra gidip noktayı koymak farz oldu bundan iki üç hafta önce sıra arkadaşı değişti ısırdı defterini karaladı vs vs öğretmenle konuştuğumda diğer çocuk örnek alsın diye oturttum oğlunuzun yanına dedi ok dedim işine karışmayayım dedim ama olmuyo o iyi olsun derken biz kötüye gidiyoruz