- 17 Nisan 2007
- 327
- 5
karindan mi bakti canim? kalp atislarini gorebildiniz mi peki ? (duymaktan ziyade kimisine gosteriyorlarmis ya sadece)
inşallah canım.
bu arada 11 şubat görünüyor doğum tarihi
benim 12 şubat ama ben daha 5+3 üm sen nasıl 6+3 oluyorsun .
son adet tarihin kaç canım benim 8 mayıs.
bendemi yanlışlık var yaaa yada senin erken döllenmemi?
vajinal cnm,haftaya kalp atışlarını görürüz dedi..ama yinede 2 hafta sonra gelin kesinleşsin dedi..sen ne yaptın?
arkadaslar ben su an 4+6 dayim 2.hamileligim ama yinede heycan yapiyorum sanirim arkadaslar dr. Gitmedim daha ama kese ve kalp atisi nezaman görülüp duyulur ? Ve sigarayi birakamadim napmam lazim?
arkadaslar ben su an 4+6 dayim 2.hamileligim ama yinede heycan yapiyorum sanirim arkadaslar dr. Gitmedim daha ama kese ve kalp atisi nezaman görülüp duyulur ? Ve sigarayi birakamadim napmam lazim?
kizlar günde 5 sigarayi buluyo... Bide esimle bende kan uyusmazligi var igne vurulmamiz gerekiyo 2hafta daha beklersem bi sorun olmazmi? Gectigimiz ay düsük yapmistim cok sükür bu ay yine hamile kaldim yine bi sorun olur diye korkuyorum
canım yaa bu diyet tum hamilelik boyunca mı yoksa ilk üç ay falan mı oluyo ilk kez duydum bu şekilde bir diyet uygulandığını.. peki neleri rahatlıkla yiyebiliyosun ya kıyamam sağlıklı herşey kısıtlanmış gibi sanki...:44:nacizane size yaptigim diyetten bahsetmek istiyorum.ben de kan pihtilasmasi var.3 bebek kaybettim.kan pihtilasmasinda bebegin anne karninda kalbi duruyor.ve suan tekrar hamileyim.her gun karnimdan kan sulandirici igne yapiyorum.bunun yaninda pihtilasma oldugu icin protein diyeti yapiyorum dr unun tavsiyesiyle.protein iceren tum besinleri kistli yiyorum.gunde sadece 1kofte buyuklugunde et hakkim var.bir kibrit kutusu kadar yagsiz betax peynir yiyoeum.bunun disinda tum peynirler yasak.gunde 1su bardagi yagsiz sut icebiliyoeum.bundan fazlasi yasak.haftada 2yumurta dan fazlasi yasak.ceviz badem findik gunde 3er adet fazlasi yasak.bakliyatlat nohut,fasulye vs gunde sadece 4 yemek kasigi fazlasi yasak.kahve cikolata kesinlikle yadak.ekmek olarak sadece cavdar ekmegi yiyebiliyorum.yesil yaprakli sebzeler de kisitli k vitamini icerdigi icin bana kisitli.bulgur kesinlikle yasak.kati yaglar yasak.sadece zeytin yagiyla pismis yemek yiyebiliyorum.
bunlari neden anlattim size:)ben bebegim icin bir hamilenin bol yemesi gereken yiyecekleri canim.istemedine ragmen kisitli yiyorum veya hic yemiyorum.
sizlerde boyle kisitlamalar yoktur sanirum.sadece sigarayi birakcaksiniz bebeginiz icin.etkili olur diye sizinke paylasmak istedim.bunu nacizane:)
nacizane size yaptigim diyetten bahsetmek istiyorum.ben de kan pihtilasmasi var.3 bebek kaybettim.kan pihtilasmasinda bebegin anne karninda kalbi duruyor.ve suan tekrar hamileyim.her gun karnimdan kan sulandirici igne yapiyorum.bunun yaninda pihtilasma oldugu icin protein diyeti yapiyorum dr unun tavsiyesiyle.protein iceren tum besinleri kistli yiyorum.gunde sadece 1kofte buyuklugunde et hakkim var.bir kibrit kutusu kadar yagsiz betax peynir yiyoeum.bunun disinda tum peynirler yasak.gunde 1su bardagi yagsiz sut icebiliyoeum.bundan fazlasi yasak.haftada 2yumurta dan fazlasi yasak.ceviz badem findik gunde 3er adet fazlasi yasak.bakliyatlat nohut,fasulye vs gunde sadece 4 yemek kasigi fazlasi yasak.kahve cikolata kesinlikle yadak.ekmek olarak sadece cavdar ekmegi yiyebiliyorum.yesil yaprakli sebzeler de kisitli k vitamini icerdigi icin bana kisitli.bulgur kesinlikle yasak.kati yaglar yasak.sadece zeytin yagiyla pismis yemek yiyebiliyorum.vs vs.....
bunlari neden anlattim size:)ben bebegim icin bir hamilenin bol yemesi gereken yiyecekleri canim.istemedine ragmen kisitli yiyorum veya hic yemiyorum.
sizlerde boyle kisitlamalar yoktur sanirum.sadece sigarayi birakcaksiniz bebeginiz icin.etkili olur diye sizinke paylasmak istedim.bunu nacizane:)
hoşbulduk canım inşallah ya ben çok korkuyorum ilk gebeliğimde bebeğim gelişmemişdi. ben çok erken öğrendim hamileliğimi doktor çok iyi oldu önlem alabiliriz dedi ve ilaç verdi bana Rabbim bebeğimi korur inş.
yedi aydir yapiyorum bu diyeti.hamilelik boyunca yapcam ve tum omrum boyunca dikkat etmem gerekiyor tabi. bendeki mutasyonlar %40 oraninda kiside varmis ama bu hamilelikte problem.oluyor.sebze ve meyvelerden bol bol yiyebiliyorum.protein.olmayan seyleri rahat yiyebiliyorum.canım yaa bu diyet tum hamilelik boyunca mı yoksa ilk üç ay falan mı oluyo ilk kez duydum bu şekilde bir diyet uygulandığını.. peki neleri rahatlıkla yiyebiliyosun ya kıyamam sağlıklı herşey kısıtlanmış gibi sanki...:44:
benim de öncekinde kalbi durduğundan pıhtılaşma ihtimaline karşı coraspin verdi onu içiyorum ama test falan yapılmadı şimdilik.. inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza biz de
kalvyene saglik canim....
tiryaki olmayan bilmez, susadiginiz zaman nasil caniniz su isterse tiryakinin sigara istedigi de boyle biseydir...bebislerimizin sagligi icin bunu mecbur yenecegiz...Allah hepimizin yardimcisi olsun...
yedi aydir yapiyorum bu diyeti.hamilelik boyunca yapcam ve tum omrum boyunca dikkat etmem gerekiyor tabi. bendeki mutasyonlar %40 oraninda kiside varmis ama bu hamilelikte problem.oluyor.sebze ve meyvelerden bol bol yiyebiliyorum.protein.olmayan seyleri rahat yiyebiliyorum.
sen de dikkat et kalp durmadi yasamissin.aptt degeri var mesela.bu kanin pihtilasma zamanini gosteriyor.buna baktirip ona gore aspirinin yeterli olup olmafigi anlasilir.insallah yoktur sende oyle birsey.kaybin kac haflalikti
dokuzuncu haftada alındı... ilk gebeliklerde bu durumu normal karşıladıklarından test yapmadılar ama şuan gittiğim dr.um ben olsam yapardım diyor.. bakalım üç hafta sonra tekrar bakıcaz... perşembe günü duydum kalp atışlarını 6+1de...inşallah devam eder..