olsun annesi o kadar olacak benıde uykudan sersem gibi yaptı:))) senın bılgilerinden faydalanmak isterım cnm daetime 1 gun kala betam 214.6 adet gunu 383.1 adetimi 2 gun geçincede 768.2 idi artışarımız nasl gidiyor teyzesii ??
valla tam da bunu düşünüyordum.gerçi giğer hamileliklerimde de kusma olmadı,annem 9 ay boyunca kusmuş,ben de sadece koku hassasiyeti ve sinirlilik var bu da her zaman ki halim.kizlar bu arada bulantiniz ya da belirtiniz yoksa, gebeliginizin sagliksiz oldugunu dusunmeyin...bazi kadinlarin immune sistemi daha gucludur...
Canlarım herkes erkenden uyudu galiba.Bebişlerimiz bizi erkenden uyutuyor
tamam canım Hamişlerdenmisin
evet canım cok şükür =)
hoş geldin cnm benımde ilk bebeğim gelişmediği için kaybettım benımde korkularım vardı banada düşük önleyici ilaç verdi doktor inşallah bişey olmayacak allahım bebeklerimizi bize bağışlasınn .. kötü düşünmemek lazımmm.. kan değerlerin neydi adet gunu yaptırdın mı?
merhaba canim, gunlerimiz cok yakin, ben bugun ilk kan testimi yaptirdim, pazartesi tekrar edicez dedi hemsire.
ins her sey yolunda gider, benim de gecen sen bi kimyasal gebeligim olmustu ins bu sefer her sey yolunda gider insss :):)
Insallah canım pazartesi gelsin artık
Foruma goz attım herkes dr gitmiş maşallah bebeklere sağlıkla buyuyorlar bakalım bizimki ne yapıyor gorucez
merhaba canım. evet günlerimiz arka arkaya doğururuz inşinşallah bir daha aynı şeyleri yaşamayız canım. adetin geçtimi kaç çıktı değerin
valla tam da bunu düşünüyordum.gerçi giğer hamileliklerimde de kusma olmadı,annem 9 ay boyunca kusmuş,ben de sadece koku hassasiyeti ve sinirlilik var bu da her zaman ki halim.
canım ben çok erken öğrendim. son adet tarihim 18 mayıs10 haziran sabahı 2-3 damla kahverengi leke geldiğini gördüm korktum akşam 3 tane idrar testi yaptım üçündede pembe çizgi çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım değerim 28 çıktı doktor daha çok yeni erken öğrenmen iyi olmuş dedi ilaç verdi birde haftada 2 kere iğne yapalım dedi. 2 gün sonra değerim 120 çıktı iyi gittiğini söyledi doktorum daha adetin bile geçmedi dedi. pazartesi tekrar hcg yaptırıcam haftasonuna ultrasonda görürüz dedi. sence değerim iyimi canım. birşey olacak diye çok korkuyorum
sevgılı şubat anne adayları sıze bırsey sorucam ben dun doktora gıttım ve doktorum bana ılk bebegımı hıc kalbı atmadan dustugu ıcın coraspırın verdı. kan sulandırıcıymıs ben yınede kullanmada endıselıyım ne bıleyımm bu bebegımınde basına bırsey gelmesını ıstemıyorumm.saglıklı bır sekılde kucagıma almak ıstıyorum Allahımın ıznıyle
yazılanları okudum da çoğu kişi de bulantılar kusmalar başlamış.. ben de tık yoktu bugüne kadar.. hoş hala bulantı falan yok ama çok halsizim arkadaşlar.. hergün öğlen uyuyorum mutlaka.. öğretmenim karneleri verdik şükür, bu kritik günleri evde geçircem, tatil planlarımızı tekrar gözden geçirdik, bayramdan sonraya erteledik.. valla kolumu kaldıracak halim yok, hep yatağı gözlüyorum. bide iştahım çok açık, sürekli bişeyler yiyorum.. cevizler, bademler, meyveler, ve zaten etçilim, sürekli et yiyorum, obez olcam bu gidişle.. :)
sizlerde de uyku hali var mı?