2014 Şubat Anneleri

olsun annesi o kadar olacak benıde uykudan sersem gibi yaptı:))) senın bılgilerinden faydalanmak isterım cnm daetime 1 gun kala betam 214.6 adet gunu 383.1 adetimi 2 gun geçincede 768.2 idi artışarımız nasl gidiyor teyzesii ??

çook iyi gidiyor canım artışın

kizlar bu arada bulantiniz ya da belirtiniz yoksa, gebeliginizin sagliksiz oldugunu dusunmeyin...bazi kadinlarin immune sistemi daha gucludur...
valla tam da bunu düşünüyordum.gerçi giğer hamileliklerimde de kusma olmadı,annem 9 ay boyunca kusmuş,ben de sadece koku hassasiyeti ve sinirlilik var bu da her zaman ki halim.

hoş geldin cnm benımde ilk bebeğim gelişmediği için kaybettım benımde korkularım vardı banada düşük önleyici ilaç verdi doktor inşallah bişey olmayacak allahım bebeklerimizi bize bağışlasınn .. kötü düşünmemek lazımmm.. kan değerlerin neydi adet gunu yaptırdın mı?

canım ben çok erken öğrendim. son adet tarihim 18 mayıs:KK9: 10 haziran sabahı 2-3 damla kahverengi leke geldiğini gördüm korktum akşam 3 tane idrar testi yaptım üçündede pembe çizgi çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım değerim 28 çıktı doktor daha çok yeni erken öğrenmen iyi olmuş dedi ilaç verdi birde haftada 2 kere iğne yapalım dedi. 2 gün sonra değerim 120 çıktı iyi gittiğini söyledi doktorum daha adetin bile geçmedi dedi. pazartesi tekrar hcg yaptırıcam haftasonuna ultrasonda görürüz dedi. sence değerim iyimi canım. birşey olacak diye çok korkuyorum

merhaba canim, gunlerimiz cok yakin, ben bugun ilk kan testimi yaptirdim, pazartesi tekrar edicez dedi hemsire.
ins her sey yolunda gider, benim de gecen sen bi kimyasal gebeligim olmustu ins bu sefer her sey yolunda gider insss :):)

merhaba canım. evet günlerimiz arka arkaya doğururuz inş:KK49::emir_bebek::nazar:inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamayız canım. adetin geçtimi kaç çıktı değerin

merhaba canım. evet günlerimiz arka arkaya doğururuz inş:KK49::emir_bebek::nazar:inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamayız canım. adetin geçtimi kaç çıktı değerin

adetim bugun olmasi gerekiyodu, gelen giden yok cok sukur :)
cuma gunu 103.5 cikti beta, pazartesi tekrar baktircas.. sonra da ultrason insss....
Allahim korusun meleklerimizi....

valla tam da bunu düşünüyordum.gerçi giğer hamileliklerimde de kusma olmadı,annem 9 ay boyunca kusmuş,ben de sadece koku hassasiyeti ve sinirlilik var bu da her zaman ki halim.

insan herşeyden şüpheleniyor artık değil mi
doktoruma bende sordum
dediki o farklı bir bebek bu farklı bir bebek aynı etkileri göstermemesi normal dedi

canım ben çok erken öğrendim. son adet tarihim 18 mayıs:KK9: 10 haziran sabahı 2-3 damla kahverengi leke geldiğini gördüm korktum akşam 3 tane idrar testi yaptım üçündede pembe çizgi çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırdım değerim 28 çıktı doktor daha çok yeni erken öğrenmen iyi olmuş dedi ilaç verdi birde haftada 2 kere iğne yapalım dedi. 2 gün sonra değerim 120 çıktı iyi gittiğini söyledi doktorum daha adetin bile geçmedi dedi. pazartesi tekrar hcg yaptırıcam haftasonuna ultrasonda görürüz dedi. sence değerim iyimi canım. birşey olacak diye çok korkuyorum

canım önce şöyle düşün adet gunun gelmediği halde değerlerin bence gayet ıyı... benım önceki gebeliğimde adetimi 2 gun geçmişti ve değerim 29 du şuan adetimi 2 gun geçinceki yapmış olduğum kan testimdeki değer 768 ikisi arasında büyükçe fark var umarım bebeklerimiz bize tutunur bizimle bırlıkte olurlar benım ilk bebeğim olacak allah nasip ederse bende ilaç kullanıyorum düşük önleyici ve multi vitamın önlem amaçlı olduğunu duşunuyorum çünkü çok şükür kanamam yok...:) allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

:nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::nazar::nazar:
Huzurlu ve sorunsuz gecirecegimiz bi gun olsun insallah ... Sabah her ne kadar iyi uyanamasamda moralimi yuksek tutmaya calısyorum dort bebegimde tam bu aralar dusmustu aklıma getirmemeye calıssamda olmuyor :KK43:( bi agrı girdi karnıma sabahtan cok korktum 4. Sunu canlı canlı sancıyla dusurmustum korku kaldı ıcımde atamıyoorum bebegimi ogrendıgımden beri uzanıp hıc bı ıs yapmıyorum on gundur hakkımda hayırlısı dua etmekten baska yapılacak bısey yok:KK49:

yazılanları okudum da çoğu kişi de bulantılar kusmalar başlamış.. ben de tık yoktu bugüne kadar.. hoş hala bulantı falan yok ama çok halsizim arkadaşlar.. hergün öğlen uyuyorum mutlaka.. öğretmenim karneleri verdik şükür, bu kritik günleri evde geçircem, tatil planlarımızı tekrar gözden geçirdik, bayramdan sonraya erteledik.. valla kolumu kaldıracak halim yok, hep yatağı gözlüyorum. bide iştahım çok açık, sürekli bişeyler yiyorum.. cevizler, bademler, meyveler, ve zaten etçilim, sürekli et yiyorum, obez olcam bu gidişle.. :)
sizlerde de uyku hali var mı?

sevgılı şubat anne adayları sıze bırsey sorucam ben dun doktora gıttım ve doktorum bana ılk bebegımı hıc kalbı atmadan dustugu ıcın coraspırın verdı. kan sulandırıcıymıs ben yınede kullanmada endıselıyım ne bıleyımm bu bebegımınde basına bırsey gelmesını ıstemıyorumm.saglıklı bır sekılde kucagıma almak ıstıyorum Allahımın ıznıyle

sevgılı şubat anne adayları sıze bırsey sorucam ben dun doktora gıttım ve doktorum bana ılk bebegımı hıc kalbı atmadan dustugu ıcın coraspırın verdı. kan sulandırıcıymıs ben yınede kullanmada endıselıyım ne bıleyımm bu bebegımınde basına bırsey gelmesını ıstemıyorumm.saglıklı bır sekılde kucagıma almak ıstıyorum Allahımın ıznıyle

geçmiş olsun arkadaşım, umarım aynı talihsiz olayı bir daha yaşamazsın.. Kan pıhtılaşması olanlar kan sulandırıcı kullanıyor diye biliyorum, forumlarda da kullanan birkaç kişiye rastlamıştım, annemde kullanıyor mesela ama onun durumu farklı.. senin inr falan bakıldımı peki kanda, doktoruna sorsaydın keşke.. Rabbim size bağışlasın yavrunuzu, sağlıcakla..

kızlar merhaba, inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz ve sağlıklı hayırlı evlatlar doğururuz. benim de 2. gebeliğim. ilki boş gebelikti, bhcg lerim düzenli yükselmiyordu zaten. sonra kürtaj olmuştum aralıkta. bu sefer şimdilik 2 ye katlıyo bhcg. inşallah bu sefer olur. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. haftaya dr. a gideceğim keseyi görmek için. dualarınızı eksik etmeyin..
RABBİM herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin..

yazılanları okudum da çoğu kişi de bulantılar kusmalar başlamış.. ben de tık yoktu bugüne kadar.. hoş hala bulantı falan yok ama çok halsizim arkadaşlar.. hergün öğlen uyuyorum mutlaka.. öğretmenim karneleri verdik şükür, bu kritik günleri evde geçircem, tatil planlarımızı tekrar gözden geçirdik, bayramdan sonraya erteledik.. valla kolumu kaldıracak halim yok, hep yatağı gözlüyorum. bide iştahım çok açık, sürekli bişeyler yiyorum.. cevizler, bademler, meyveler, ve zaten etçilim, sürekli et yiyorum, obez olcam bu gidişle.. :)
sizlerde de uyku hali var mı?

canım ya bende de tam tersi iştahım bir kapandı pir kapandı bugün biraz zorluyorum artık yemek için ben de öğretmenim artık dinleniriz bol bol tatil için memlekete gitmeyi düşünüyorduk ama nasip diyelim

X