merhaba arkadaşlar.. biz de perşembe günü gittik doktora.. vajinal ultrasonla çörek otumuzu gördük :) minicik yavrum :) 27sine kalp atışlarını dinlemek için çağırdı bakalım hayırlısıyla.. bu arada bende bulantı falan yok hala :) sadece hapşırırken ya da oturduğum yerden kalkarken kasıklarımda ani sancılar oluyo.. böyle bıçak batması gibi.. heee bi de deli gibi gazım var, patlamaya hazır bomba gibi dolanıyorum şişkinlikten :) ben çok sabırsızlanıyorum daha şimdiden yaaaa... bebek kıyafetleri ve hamile kıyafetlerine bakasım var deli gibi :)
dün kalp atışını dinlemek için dr a gittim ve bi süprizle karşılaştım iki kesem çıktı.Yalnız biri diğerine göre küçük ve henüz kalbi atmıyo dr ikiz dedi ama önümüzdeki hafta kesinleşir kalp atımını gördüğümüzde dedi yok mu ikizleri olan deneyimli olan arkadaşımlarımda genellikle ikizlerin biri diğerine göre 1 hafta geri olur diyo allahım hayırlısını versin...[/QU
Rabbim ikisini de size bağışlasın inş canım sağlıcakla, inş bi problem çıkmadan duyarsın kalp atışını da.. peki ailende var mıydı ikiz, genetik olurmuş çünkü.. kan testlerini hiç tekrarlamısmıydın kaç kat artıyordu, ikizlerde daha cok artıyormuş .. benim de 4 kat artıyor doktor tek kese gördü ama zaten 4+5 günlük gördük keseyi, haftaya belli olur ikiz olup olmadığı dedi bana.. dediğin gibi bir hafta geriden gelebilir.. çünkü benim değerlerim baya yüksek şuan.. Rabbim hepimizin hakkındfa hayırlısını versin..
cnm adetim 1 gün geçtiğinde baktım 315 di.2 gün sonra baktım 740 oıldu ikiye katlıyo baktım.Tamam sorun yok dedim.Sonra geçen hafta keseyi görmeye gitiim göründü tek kese.Dünde kalp atışı için gitiim dr um baktı iki kese var dedi ama diğeri biraz küçük dedi aynı geçen haftaki tek kese görünümünde ama geçen haftaki kesemde kalp atımı var dr um ikiz ama haftaya diğerinin kalp atışını bekliyecez dedi sabırsızlıkla bekliyorum allahım hayırlısını versin eşimin kuzeninde ikiz bebeği var.[
anlattıklarını okurken içim rahatladı nedense, hiç aklıma olumsuz birşey gelmedi, kalbini ferah tut, herşey yolunda gidecek.. benim adetten 5 gün önce idrarda cıkmıştı, 4 gün kala beta 130, 1 gün kala 765 ti.. adeti 4 gün geçince yaptırdık bidaha 8121 olmuş , ortalama 4 kat artıyor yani.. bizde 4+5 te yani dün tek kese gördük vajinal ultrasondan.. persembe bidaha cağırdı kesin söylerim dedi:)) sabırsızlıkla bekliyorum senin de güzel haberini, paylaş mutlaka bizimle
dr dan geliyorum.5+4um alttan bakti dr.kalp atimini henuz alamadik.erken mi sizce.ben bugun duyarim diyordum.gecen haftaya gore kese buyumus.fetus da gorundu.alttan usg ile kalp atimini alan var mi.kac haftaliktiniz acaba?
Bugun ic kimseyi goremedim forumda ben coook mutluyum suan sukurler olsun beta baktırdım
Ptesi 78 di
Ctesi 808 olmushemsirem baya iyi dedi ama rabbim devamını insallah getirir rakamlara bi yanım pek sevinemiyo ama olumlu dusunuyorum dua edıyorum bolbolll...
Hemsirem ptesi gel dedi belkide kalp atısıda duyulur dedi ama esim işi nedeniyle ancak carsamba yada cuma gidebilcez
Regl tarihimi sordu 2 mayıs
yine hesaplayıcılara gore ya 6+2 yada reglim duzensiz 4 gun ileri atıyo bu aralar
olmam gereken tarihi 6 mayıs diye sayarsak 5+5 cıkıyor ... Ya nasip haftaya dogrusunu ogrenmek icimi rahatlatcak
Carsambaya kadar sizde kese kalp felan cıkar mı ki???[/QUmet
merhaba bende çok mutluyum bugun ilk doktor randevuma gittim hemde tam bat'da (15.06) ama ben 11.06'da ıdrar tahlili yaptım cıft cızgı cıktı fakat ıkıncı cızgım hafıf silikti zor gormustum ama çokkkk mutluydumm çok şükür yaradanıma.
Ertesi günü (12.06)saglık ocagına gıdıp kan testı yaptırdım ve 75'di ve bugün doktorum yıne kan testı ıstedı 329 cıktı.kese tam gorunmedı ama çarşambaya yıne cagırdı gorebılırız belkı dıye.bakalım hayırlısıyla ınsallah.Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin...
kızlar sigara içen varmı aranızda?
ben iciyordum ama simdi sadece ikiye indirdim....bugun yarin onu da kesecegim...sen ne durumdasin...sigarayi birakmamis olmanin verdigi huzursuzluk da var tabi(
dün bende 2 tane içtim. bugün hala içmedim ama sürekli aklımda yaa.
birde bendede bulantı falan yok çok fazala gaz oluyor birde göğüslerim zaten büyüktü iyice büyüdü sanki:)
elhamdülillah dün keseyi gördük 6 hafta 3 günlük olduğun öğrendik..çok şükür..darısı kalbini duymaya inşallah....
elhamdülillah dün keseyi gördük 6 hafta 3 günlük olduğun öğrendik..çok şükür..darısı kalbini duymaya inşallah....