canım ya bende de tam tersi iştahım bir kapandı pir kapandı bugün biraz zorluyorum artık yemek için ben de öğretmenim artık dinleniriz bol bol tatil için memlekete gitmeyi düşünüyorduk ama nasip diyelim
canım ya bende de tam tersi iştahım bir kapandı pir kapandı bugün biraz zorluyorum artık yemek için ben de öğretmenim artık dinleniriz bol bol tatil için memlekete gitmeyi düşünüyorduk ama nasip diyelim
aynen bende hiç iştahım yok
hatta 15 günde 1 kilo verdim doktorum normal ama dedi
en sevdiğim şeyler bile kötü görünüyor gözüme bazen sırf ilaç içeceğim diye yemek yiyorum
günlerimiz çok yakın birbirine canım, sen keseyi gördün mü? ben cuma günü gittim gördüm çok şükür, ama fetüsü görmedik sadece yolk kesesini görebildi, bu perşembe tekrar cağırdı, inş o zaman görürüm, daha erken dedi doktor.. birbirimizi heberdar edelim
evet canım keseyi gördük hatta kalp atışı dinlemeye çalıştı ama çok küçük olduğu için duyamadım dedi bi ihtimal deneyelim demişti zaten kesenin boş olmadığını da gördüm dedi ilk belirtileri gördüm dedi haziranın sonu kontrolüm benim de haberdar edelim inşallah birbirimizi
merhaba kızlar Rabbım kısmet ederse bende 2014subat annesı olucam bende katılabıiırmıyım sızlere
aynen bende hiç iştahım yok
hatta 15 günde 1 kilo verdim doktorum normal ama dedi
en sevdiğim şeyler bile kötü görünüyor gözüme bazen sırf ilaç içeceğim diye yemek yiyorum
kızlar dün bi düğüne gitmiştim önüme gelen tabakta dana jambon vardı onu yedim, bu ilk aylarda bu tür gıdaların yenmemesi gerekiyormuş, inşallah bi sıkıntı olmaz
canım sen doktor soruyordun değil mi sultanbeyli kurtköy cevresinden, ben istemeyerekte olsa saygıya gittim, emseydeki randevuyu iptal ettim, (şimdilik) saygıda ebru hanım, okuldan arkadaş tavsiye etti, ben de memnun kaldım, şimdilik onunla devam edeceğim.. son aylar emseyde şükran hanıma gececeğim, çünkü saygı da doğum yapmak istemiyorum:) sen nereye gittin, bu arada özel olmazsa sultanbeylidemi öğretmensin
Emseynhastanesını bende duydum cok kızlarr cokkkkk guzelmıs temızmıs ama doktorlarda onemlı ?? Varmı baska ıyı bı hastane anadolu yakasında saygıyıda duymustum ama emseyden kucuk bıyer sanırım ... Bende merakımdan dogum fıyatlarını arastırmıstımm bayaaaaa var dun esıme soyledım napalım kredı cekerız taksıtle oderız dedı hersey bebıs ıcın ve bugun bısey daha ogrendım normal kadın dogumcu muayene ucretıyle hamıle muayene ucretı arasında fark varmıs?? Tabı benımkıler hep en bastan gıttıgı ıcınn devamını gormek nasıp olmamıstı ınsallahhhh suann bebegımıı rabbım bana bagıslarr saglıklaa degerı artar saglıklaaa gelısırrr saglıklaa doguma kadar devam ederr HEPIMIZINNN INSALLAH
Hepımız pespeseyız buda guzel bısey 5 . 6. 7. Haftalar cok sanki
ben çok önceleri araştırmaya başlamıştım, bebek düşünmeye başladığım zamanlarda, internette herkes şükran hanım şöyle iyi böyle iyi diyordu , şuan çalıştığım okulda 3 arkadaş hamile üçü de şükran hanıma gidiyor, hepsinin ayı farklı ve hepsi çok memnun.. ben henüz gitmedim farklı sebeplerden, ama doğumu onda yapmayı düşünüyorum.. arkadaşlarımın anlattığı gibiyse çok ince, duyarlı bir bayan.. inş bu hamileliğin sorunsuz geçer, vakti gelince kavuşursun bebeğine canm.. Hayırlısı..
Berilcim eger biliyorsan yazarmısın muayene ucretleri nasıl ve dogum ucretini biliyormusun en bastan bıyere baslamak ıstıyorum bende yarım bıyerde yarısı bıyerde ıstemıyorumm :)) carsamba gunu medıcala gıdıcem sedat beye ılk muayenem oldugu ıcın sonradan baska bı hastane bulmam lazım tabı hersey yolunda gıdersee
hoşgeldin canım ,hayırlı olsun sana daAllah nasip ederse aynı gün anne olacağız (hesaplayıcıya göre ) inş.
16 şubat 2014 gunu annelerindenim bende sayımız fazlalaşıyor gun geçtikçe:)))))))))
evet canım, bana doktora gidince haber ver demiştin, ben carşambayı bekleyemedeim eşim yüzünden:) cuma sabah gittik, kesemizi gördük, yolk kesesini gördük, bu pers yine cağırdı.. herşey yolunda hatta bi hafta önden gidiyor dedi:) darısı başına canım
ay canım çok sevındımmm... allahım innşaallah banada görmeyi nasip eder kesemizi bebeğimi kalp atışlarını çok heyecanlıyım kan tahlili falan istemedi sanırım ama değerin 1000 i geçmiş olmalıki keseyı gördünnn...:))inşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder allahım ..:)
canım sen doktor soruyordun değil mi sultanbeyli kurtköy cevresinden, ben istemeyerekte olsa saygıya gittim, emseydeki randevuyu iptal ettim, (şimdilik) saygıda ebru hanım, okuldan arkadaş tavsiye etti, ben de memnun kaldım, şimdilik onunla devam edeceğim.. son aylar emseyde şükran hanıma gececeğim, çünkü saygı da doğum yapmak istemiyorum:) sen nereye gittin, bu arada özel olmazsa sultanbeylidemi öğretmensin