hoşbulduk canım inşallah ya ben çok korkuyorum ilk gebeliğimde bebeğim gelişmemişdi. ben çok erken öğrendim hamileliğimi doktor çok iyi oldu önlem alabiliriz dedi ve ilaç verdi bana Rabbim bebeğimi korur inş.
kızlar çarşamba gününeydi randevum, ama hcg hızlı arttığı için (4 kat) eşim dayanamadı.. gittik doktora, alttan baktı ,keseyi rahat gördü,yolk kesesi vs oluşmuş dedi, ama bebeği göremedik, herşey yolunda daha erken dedi.. birde ultrasonda 6 haftaya yakın gözüküyor dedi, adet tarihine göre 4+5 olmalı.. yani 4+5 te bebeği görememek normal mi hem de vajinal muayeneden.. haftaya persembe tekrar çağırdı..
bir de tahlil istedi sağlık ocağında baktırdım, çok hafif idrar yolu enfeksiyonun var olmayabilir de dedi oradaki doktor, çubuktan bakıyoruz burda, hastanede idrar kültürü baktır dedi.. bişey olmaz değil mi, kendi doktoruma gösteremedim..
usg sinuclarun.cok iyi bu haftada kalp atimi duyulmax.alti hafta olmasi laxim
hatta bu haftada yilk kesenin olusmus olmasi da cok iyi bence.zamani var adim.adim.ilerliycez insallah.bwnimde yarin kontrolum var.5+4 olcam yakin.bakalim.ne gorcem kalp atimini gormeyi de umut ediyorum.alttan bakar zaten.
kizlar bugun kan testi yaptirdim, bat im yarin. bugun 103.5 cikti, pazartesi tekrar bakalim dedi hemsire,
ayy cok sukur Allahima ins bu sefer olucak galiba....
beyazkelebek, sen yurtdisinda misin? hatta Amerika'da misin? :)) wondfo ve first response testten anladim :))
evet canim :) Dallas, TX sen nerdesin???
Kizlar ben 6 haftalıkken gittim Dr kalp atışlarını bile dinledim bebeğimin cok Cook mutlu oldum darısı bütün annelerin basına.. Hatta söylede birşeyi ögrendim az kalsın ikiz oluyormuş ama ikincisi gelişmemiş cok şaşırdım
Bu arada Mide bulantım yok sükür ama acaip şişkinlik var midemde birde cok yorgun hissediyorum kendimi gözüm hep yatakta siz nasilsiniz merak ettim???
canimben new jersey'deyim...esin dolayisi ile mi bulunuyorsun burada? ben hem esim nedeniyle hem de ogrenciyim...
sigortan var mi bu arada? kan testlerini nasil yaptirdin? zorunlu olmadikca sigorta ile bile olsa yapmiyorlar benim bildigim...taaa 8. haftaya randevu verdiler bana(
ayni durumdayiz canim bn de ogrencym doktora yapiyorum, son senem insss....
sigortamiz var cok sukur, esimin isinden dolayi daha kapsamli bi sigorta almistik bu sene.. tup bebegi bile karsiliyordu yani.
zaten fertility clinic ine gittigim icin simdilik orda devam ediyorum, ins nasib olur da ordan mezun oldugum zaman onceki ob gyn ime geri donucem. tabi istedgn zaman istedgn testleri yaptiramazsin, doktor ne derse o, burda da oyle, pazartesi betam yukseldiyse bana da ultrasound gunu vercekler bekliyces mecbur, burda zaten 2 defa US oluyor, baska olmuyor, 18. haftada oluyor bi da ayrintili.
ins o gunleri goruruz bakalim.. senin beta kac cikmisti?
Merhabalar herkese günaydın yeni annelere hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım
Benim bhcg adetimi 3 gün geçe 2800 dü adetimi 1 hafta geçe 7800 çıktı Pazartesi randevu aldım benim hesabıma göre 5+4 oluyo herhalde keseyi görürüz dimi
canm hayırlı olsunnn hamileliğinnn bence değerler çok süperrrr:)) gorurusun tabıkııı:))))
canım tebrik ederim hamilesin. allah tamamına erdirsin
aminn canım çok teşekkür ederim hepimizinki allahım sağlıkla kucamıza almayı nasip etsinn .. ve olmayan herkese bu duyguyu yaşatsınnn... nasıl gidiyo senın ikizcikler napıyoo senınkıde yenı herhalde 1 ay aramız var sanırım:)
beni kusmaktan öldürüyorlar teyzesi. inşallah iyilerdir. bugün kontrole gidicem
kızlar merhaba bugün öğlen kontrolüm vardı ve hayırlısıyla kesemizi gördük hatta miniğimin uzaktanda olsa atan ufacık kalbini gördükçok şükür hiçbir sıkıntı yok çok güzel yere yerleşmiş bebeğim adete göre 5+6 ultrason cihazına göre 5+4 haftalık görünüyo..büyüyünce net haftasını öğrenicez..10 gün sonra yeniden kontrole gidicez bakalım..çok güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına