2014 Şubat Anneleri

Topic başlığını yeni gördüm..öncelikle herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını dilerim..

2 Haziranda öğrendim ben de hamile olduğumu..1,5 yıllık evliyim ve ilk bebeğim..bugün buluşucaz inşallah..akşam doktora gidicem..

aynı dönemde olanlarla yaşadaıklarımızı paylaşmak çok güzel..

listeye beni de alırmısınız?

Yaşım 28..ilk bebeğim..muhtemel doğum tarihi 01.02.2014

Hoşgeldin :)

İlk defa göreceksin heyecanlısındır şimdi. Güzel haberler verirsin inşallah bize.

Yeni gelen hami$ler ho$geldiniz efenim :) $ole bi gecmi$i okudun geldim.pek birsey birikmemis aslinda.hepimizin bebisleri saglikla mutlulukla gelir insallah.ayin 17 sinde gidicem bir kez daha keseyi gormek icin.artik gormek istiyorum Allahin izniyle.

Yeni gelen hami$ler ho$geldiniz efenim :) $ole bi gecmi$i okudun geldim.pek birsey birikmemis aslinda.hepimizin bebisleri saglikla mutlulukla gelir insallah.ayin 17 sinde gidicem bir kez daha keseyi gormek icin.artik gormek istiyorum Allahin izniyle.

bende görmekkk istiyorummm keseyiii bende 19 unda görecem ama bugun yıne gittim değerler katlanmışmı die baktırdım maşallah katlanmış 768.2 olmuş çok mutluyumm allahım olmayan herkese nasip etsınn benımde ilk bebeğim ...:)

canım bugün sağlık ocağına gittim tahliller için gitmişken bir de dün bahsettiğğmiz ilacı sordum yan etkilerinde böyle birşey var mı diye çok nadir görülür dedi ayrıca neden vermişki doktor dedi ben de tedbir amaçlı dedim belki de düşük riski farketmiştir dedi bize böyle bişey demedi dedim ama yarın mutlaka dokktora gidecem ama nasıl dayancam yarına bakalım

cnmdaha önce bi düşük ya da krtaj falan oldun mu ben oldum bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkkkken 7 sonra işe bugun tekrar hamile kaldım doktora bunları anlattımmm ve bana düşük önleyiziyi verdi böyle düşünme tebvır önlem amaçlı düşün ve o ilacı içmek bence çok ıyı hem bebeği hemde rahımı koruyorrrrrr hıç sıkıntı etmeeeeeee bunlarııı progesteron hormonunun yüksek olması lazım die bılıyorummmm gebelikte düşmemesi için verilen bı ilaç kafaya takmıyoruz tadını çıkarıyorzzzzz saha öğlen akşam içiyorum ben:)))))

yok canım ilk hamileliğim düşük kürtaj yok en azından içimi rahatlatmak için yarına randevu aldım

kızlar merhaba bugün öğlen kontrolüm vardı ve hayırlısıyla kesemizi gördük hatta miniğimin uzaktanda olsa atan ufacık kalbini gördük çok şükür hiçbir sıkıntı yok çok güzel yere yerleşmiş bebeğim adete göre 5+6 ultrason cihazına göre 5+4 haftalık görünüyo..büyüyünce net haftasını öğrenicez..10 gün sonra yeniden kontrole gidicez bakalım..çok güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına

5 haftalıkken duyuldu demek çok sevindim bizimde pazartesi duyulur inşallah

Hiçbirşey yiyemiyorum açlıktan ölüyorum canım hiçbirşey çekmiyor midem ağrıdan öldürcek beni şikayet etmeyim bunun için herşeyini feda edecek insanlar var ama napim can işte insanın bi yeri ağrıyınca canı da orda oluyo..

anladigim kadariyla bulantidan ziyade mide agrisi var sende...yani agriyor dedigin yanma gibi birsey mi ya da ne biliyim daha baska birsey mi? cok gecmis olsun ((

Ara ara kasik agrilarim oluyo hani usutursun ya ayni oyle size oluyormu?suan mesela agrim var Bide midem de az yanma var.istahmm da cok var aksine.hergun 1 saat uyuyorum

Ara ara kasik agrilarim oluyo hani usutursun ya ayni oyle size oluyormu?suan mesela agrim var Bide midem de az yanma var.istahmm da cok var aksine.hergun 1 saat uyuyorum

aynı şeyler banada oluyo ben de çok uyuyorummmm gunduzleri akşamlarıda erkenden yatasım var halim yok yemek yıyorum ama tatları yok sankı

hoş geldin cnm benımde ilk bebeğim gelişmediği için kaybettım benımde korkularım vardı banada düşük önleyici ilaç verdi doktor inşallah bişey olmayacak allahım bebeklerimizi bize bağışlasınn .. kötü düşünmemek lazımmm.. kan değerlerin neydi adet gunu yaptırdın mı?

anladigim kadariyla bulantidan ziyade mide agrisi var sende...yani agriyor dedigin yanma gibi birsey mi ya da ne biliyim daha baska birsey mi? cok gecmis olsun ((

Bulantı kusma mide ağrısı yanması ne ararsan var :120: :105: Bööle kıramp tarzı ağrı nasıl tarif edeyim bilemedim.. Yarın randevu aldım hastahaneye gideceğim bakalım doktor ne diyecek..
Ayrıca yemek yiyemiyorum açlıktan ölüyorum Çok sağol canım...

Son düzenleme:
kizlar bugun kan testi yaptirdim, bat im yarin. bugun 103.5 cikti, pazartesi tekrar bakalim dedi hemsire,
ayy cok sukur Allahima ins bu sefer olucak galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…