2014 Şubat Anneleri

kızlar çarşamba gününeydi randevum, ama hcg hızlı arttığı için (4 kat) eşim dayanamadı.. gittik doktora, alttan baktı ,keseyi rahat gördü,yolk kesesi vs oluşmuş dedi, ama bebeği göremedik, herşey yolunda daha erken dedi.. birde ultrasonda 6 haftaya yakın gözüküyor dedi, adet tarihine göre 4+5 olmalı.. yani 4+5 te bebeği görememek normal mi hem de vajinal muayeneden.. haftaya persembe tekrar çağırdı..

bir de tahlil istedi sağlık ocağında baktırdım, çok hafif idrar yolu enfeksiyonun var olmayabilir de dedi oradaki doktor, çubuktan bakıyoruz burda, hastanede idrar kültürü baktır dedi.. bişey olmaz değil mi, kendi doktoruma gösteremedim..

hoşbulduk canım inşallah ya ben çok korkuyorum ilk gebeliğimde bebeğim gelişmemişdi. ben çok erken öğrendim hamileliğimi doktor çok iyi oldu önlem alabiliriz dedi ve ilaç verdi bana Rabbim bebeğimi korur inş.:nazar:

merhaba canim, gunlerimiz cok yakin, ben bugun ilk kan testimi yaptirdim, pazartesi tekrar edicez dedi hemsire.
ins her sey yolunda gider, benim de gecen sen bi kimyasal gebeligim olmustu ins bu sefer her sey yolunda gider insss :):)

kızlar çarşamba gününeydi randevum, ama hcg hızlı arttığı için (4 kat) eşim dayanamadı.. gittik doktora, alttan baktı ,keseyi rahat gördü,yolk kesesi vs oluşmuş dedi, ama bebeği göremedik, herşey yolunda daha erken dedi.. birde ultrasonda 6 haftaya yakın gözüküyor dedi, adet tarihine göre 4+5 olmalı.. yani 4+5 te bebeği görememek normal mi hem de vajinal muayeneden.. haftaya persembe tekrar çağırdı..

bir de tahlil istedi sağlık ocağında baktırdım, çok hafif idrar yolu enfeksiyonun var olmayabilir de dedi oradaki doktor, çubuktan bakıyoruz burda, hastanede idrar kültürü baktır dedi.. bişey olmaz değil mi, kendi doktoruma gösteremedim..

usg sinuclarun.cok iyi bu haftada kalp atimi duyulmax.alti hafta olmasi laxim
hatta bu haftada yilk kesenin olusmus olmasi da cok iyi bence.zamani var adim.adim.ilerliycez insallah.bwnimde yarin kontrolum var.5+4 olcam yakin.bakalim.ne gorcem kalp atimini gormeyi de umut ediyorum.alttan bakar zaten.

usg sinuclarun.cok iyi bu haftada kalp atimi duyulmax.alti hafta olmasi laxim
hatta bu haftada yilk kesenin olusmus olmasi da cok iyi bence.zamani var adim.adim.ilerliycez insallah.bwnimde yarin kontrolum var.5+4 olcam yakin.bakalim.ne gorcem kalp atimini gormeyi de umut ediyorum.alttan bakar zaten.

inş canım güzel haberlerini bekliyoruz, teşekkür ederim cevabın için.. doktor herşey yolunda dedi, meraklnma dedi.. umarım haftaya görürüm bebişimi:) ilk hamileliğim çok heyecanlanıyorum:)) bir de hiçbir sıkıntım yok gecen hafta cok kustum eyvah diyordum, pazartesi gününden beri bekar kız gibiyim ne ağrı ne acı ne bulantı , acaba bişey mi oluyor falan dedim bugün göremeyince.. tekrar teşekkürler

kizlar bugun kan testi yaptirdim, bat im yarin. bugun 103.5 cikti, pazartesi tekrar bakalim dedi hemsire,
ayy cok sukur Allahima ins bu sefer olucak galiba....

beyazkelebek, sen yurtdisinda misin? hatta Amerika'da misin? :)) wondfo ve first response testten anladim :))

Son düzenleme:
Kizlar ben 6 haftalıkken gittim Dr kalp atışlarını bile dinledim bebeğimin cok Cook mutlu oldum darısı bütün annelerin basına.. Hatta söylede birşeyi ögrendim az kalsın ikiz oluyormuş ama ikincisi gelişmemiş cok şaşırdım

Bu arada Mide bulantım yok sükür ama acaip şişkinlik var midemde birde cok yorgun hissediyorum kendimi gözüm hep yatakta siz nasilsiniz merak ettim???

kızzlar merhaba herkese

ne güzel şubat a kadar ve sonrasında bol bol paylaşım yapabileceğiz burdam inşallah...
beni de eklermisiniz listeye

yaş 31 2. gebelik bdt 20*02*2014 teşk

evet canim :) Dallas, TX sen nerdesin???

canimben new jersey'deyim...esin dolayisi ile mi bulunuyorsun burada? ben hem esim nedeniyle hem de ogrenciyim...
sigortan var mi bu arada? kan testlerini nasil yaptirdin? zorunlu olmadikca sigorta ile bile olsa yapmiyorlar benim bildigim...taaa 8. haftaya randevu verdiler bana:KK43:(

Son düzenleme:
Kizlar ben 6 haftalıkken gittim Dr kalp atışlarını bile dinledim bebeğimin cok Cook mutlu oldum darısı bütün annelerin basına.. Hatta söylede birşeyi ögrendim az kalsın ikiz oluyormuş ama ikincisi gelişmemiş cok şaşırdım

Bu arada Mide bulantım yok sükür ama acaip şişkinlik var midemde birde cok yorgun hissediyorum kendimi gözüm hep yatakta siz nasilsiniz merak ettim???

bende de yok mide bulantisi ama acayip istahsizlik var...mide bulantilari 8. haftadan sonra da cikabiliyormus bazilarinda...

canimben new jersey'deyim...esin dolayisi ile mi bulunuyorsun burada? ben hem esim nedeniyle hem de ogrenciyim...
sigortan var mi bu arada? kan testlerini nasil yaptirdin? zorunlu olmadikca sigorta ile bile olsa yapmiyorlar benim bildigim...taaa 8. haftaya randevu verdiler bana:KK43:(

ayni durumdayiz canim bn de ogrencym doktora yapiyorum, son senem insss....
sigortamiz var cok sukur, esimin isinden dolayi daha kapsamli bi sigorta almistik bu sene.. tup bebegi bile karsiliyordu yani.
zaten fertility clinic ine gittigim icin simdilik orda devam ediyorum, ins nasib olur da ordan mezun oldugum zaman onceki ob gyn ime geri donucem. tabi istedgn zaman istedgn testleri yaptiramazsin, doktor ne derse o, burda da oyle, pazartesi betam yukseldiyse bana da ultrasound gunu vercekler bekliyces mecbur, burda zaten 2 defa US oluyor, baska olmuyor, 18. haftada oluyor bi da ayrintili.

ins o gunleri goruruz bakalim.. senin beta kac cikmisti?

ayni durumdayiz canim bn de ogrencym doktora yapiyorum, son senem insss....
sigortamiz var cok sukur, esimin isinden dolayi daha kapsamli bi sigorta almistik bu sene.. tup bebegi bile karsiliyordu yani.
zaten fertility clinic ine gittigim icin simdilik orda devam ediyorum, ins nasib olur da ordan mezun oldugum zaman onceki ob gyn ime geri donucem. tabi istedgn zaman istedgn testleri yaptiramazsin, doktor ne derse o, burda da oyle, pazartesi betam yukseldiyse bana da ultrasound gunu vercekler bekliyces mecbur, burda zaten 2 defa US oluyor, baska olmuyor, 18. haftada oluyor bi da ayrintili.

ins o gunleri goruruz bakalim.. senin beta kac cikmisti?

bea yapmadilar ki bana...urine test yeterliymis:KK53:...8. hatta 9. haftaya denk gelen bi tarihe randevu verdiler :KK51: kanamam olursa acile gidecekmisim...aslinda benim de zaten gitmeyi dusundugum zamanlar o zamanlardi...vaginal ultrasound sevmiyorum, kasiyorum kendimi, bebegi rahatsiz eder diye dusunuyorum...gecen seneden bir dusugum var...o zaman yaptirmistim vajinal, cok agrim olmustu sonrasinda...
bebisin tez asamasina denk gelmesi iyi olmus, surekli okula gitmek zorunda kalmayacaksin RA ya da TA degilsen...

Merhabalar herkese günaydın yeni annelere hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım
Benim bhcg adetimi 3 gün geçe 2800 dü adetimi 1 hafta geçe 7800 çıktı Pazartesi randevu aldım benim hesabıma göre 5+4 oluyo herhalde keseyi görürüz dimi

Merhabalar herkese günaydın yeni annelere hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım
Benim bhcg adetimi 3 gün geçe 2800 dü adetimi 1 hafta geçe 7800 çıktı Pazartesi randevu aldım benim hesabıma göre 5+4 oluyo herhalde keseyi görürüz dimi

canm hayırlı olsunnn hamileliğinnn bence değerler çok süperrrr:)) gorurusun tabıkııı:))))

canım tebrik ederim hamilesin. allah tamamına erdirsin

aminn canım çok teşekkür ederim hepimizinki allahım sağlıkla kucamıza almayı nasip etsinn .. ve olmayan herkese bu duyguyu yaşatsınnn... nasıl gidiyo senın ikizcikler napıyoo senınkıde yenı herhalde 1 ay aramız var sanırım:)

aminn canım çok teşekkür ederim hepimizinki allahım sağlıkla kucamıza almayı nasip etsinn .. ve olmayan herkese bu duyguyu yaşatsınnn... nasıl gidiyo senın ikizcikler napıyoo senınkıde yenı herhalde 1 ay aramız var sanırım:)

beni kusmaktan öldürüyorlar teyzesi. inşallah iyilerdir. bugün kontrole gidicem

beni kusmaktan öldürüyorlar teyzesi. inşallah iyilerdir. bugün kontrole gidicem

olsun annesi o kadar olacak benıde uykudan sersem gibi yaptı:))) senın bılgilerinden faydalanmak isterım cnm daetime 1 gun kala betam 214.6 adet gunu 383.1 adetimi 2 gun geçincede 768.2 idi artışarımız nasl gidiyor teyzesii ??

günaydın şeker anneler
dün kontrole gittik kalp atışını dinlemeye bebek daha çok ufak vajinal bakalım diye tutturdu dr olmaz dedim konuşurken birden işte gördüm dedi baktık pıt pıt zıplayan bişey var kesenin içinde :) eşimle ikimizde gördük tamam kalp atışını gördük 6+6 idi dün..
neyse ama olumsuz bişiler söyledi dr kesenin etrafında kanama olmuş dedi ben hiç gelen kan görmedim dedim olsun 15 gün yat bol bol dinlen dedi nasıl olabilirki pelinle daha 22 aylık ve bildiğin yaramaz bende annemlere gidiyorum bugün onlar peline bakar ben dinlenirim ..
böyle kanaması olan kimler var kesenin altımı ne dedi neden kanamışki düşük tehditimi?

kızlar merhaba bugün öğlen kontrolüm vardı ve hayırlısıyla kesemizi gördük hatta miniğimin uzaktanda olsa atan ufacık kalbini gördük :nazar: çok şükür hiçbir sıkıntı yok çok güzel yere yerleşmiş bebeğim :KK16: adete göre 5+6 ultrason cihazına göre 5+4 haftalık görünüyo..büyüyünce net haftasını öğrenicez..10 gün sonra yeniden kontrole gidicez bakalım..çok güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına :KK16:

Canım benimmmm allahh saglıkla kucagına almayıds nasip etsinnn darısı basımaaaaa bende bugun sonkez bi beta yapcam :)
Haftayada kontrolum var ya carsamba yada persembe gidicem superimm .. Allah gonlune gore versin bolbol dinlen:KK49:

X