- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Ozendirdin beni kız ne güzel bi bebis ama biz köpek alcaz yavru ceylin icin küçük ırk fazla büyümeyen çok seviyo geçen pazarda ata bindi kendisigunaydin anneler. tum yokken ki gecmisi okudum. kah gozlerim doldu kah gulumsedim. ne guzel insanlariz biz. baska acilar acimiz baska mutluluklar mutlulugumuz olmus.
hatirlarmisiniz bilmem sancim var demistim bir ara. aksamlari cogunlukla sancilarim gelurdi ama o gun dayanilacak gibi degildi. hattimin azizligine ugradim doktoruma ulaşamadım sonra sancimda gecti. ertesi sali gunu gayet iyiydim. carsamba sabahi saat yedi olmadan oglum uyandi normalde dokuzdan once kalkmayan cocuk ne beni ne de babasini yatirdi. sesimize kayinvalidem de uyandi. saat sabahin yedisi ve biz ayaktayiz. inanilacak gibi degil. esime cumartesi alicaklar kontrole gidelim mi hazir erken kalkmisiz dedim. doktor gel demisti cunku. tamam dedi randevu aldim. gittim nts ye girdim. icimde sanki o gun beni doguma alucaklarmis gibi tugaf bir his vardi. sonucumu gosterirken doktor senin cok sancin var dedi. ben de yok ben gayet iyiyim dedim. alttan acilman var mi bir de rahim duvarin nasil diye bakalim cunku bu durum hic iyi degil dedi. alttan muayeneyi istemedim. ustten rahim duvarini olctu ve git esyalarini al gel dedi. ben sokta .... meger rahim duvarim baya bi ilcelmis. yarim saatten fazla sanci ceksem kagit gibi dumduz olacak ve patlama riski var. ALLAHtan gitmisim. gittim esyalarimi aldim. eşe dosta msj cektim. saat dört gibi doğuma aldilar. zor bir ameliyat olmus. cunku hissetmedigim sancilar basima bela...canim cok acıdı. kendime gelemedim. ALLAHtan hastanem ve doktorum iki gun neredeyse hic basimdan ayrilmadilar. kagit gibi ince olan rahmim icin doktorum ben onu guzelce diktim merak etme ama baska hamileliklerinde sanci hissedersen bekleme git dedi.oglum ogun erken uyanmasa biz hastaneye gitmesek belki de baska bir durumda olucaktim. oglum kahramanim benim.
kahramanim simdi hasta... usutmus... dua edin kizlar iyilessin. kardeşine ve bana bulasirsa yandim.
kizim iyi. sutum de cok sukur iyi doyuyor. hic mama vermediler hastanedekiler. bir kere ben verin dedim onuda kustu. surekli emzirdim. hemsireler en ufak bir istegime kosa kosa geldiler. gece gunduz birileri vardi basimizda. cok ilgilendiler oyle boyle degil.
hastanede tek problemim gazdi. lavman yaptilar iki uc kere ilac verdiler yok yapamadim. cikacagim gece artik bisey yiyip icme sabaha ameliyata alinirsin dediler. zorladim cikardim. cunku ben baska yerde yapamiyorum.tam bir komediydi durumum...
gelelim oğlum kardesini nasil karsiladi. kiskaniyor ama belli etmiyor en zoruda onun icin bebegi emzirmem . ilk enzirdigimde ağladı. canim oglum, tatli oglum. gözümün onunden gitmiyor onun ağlaması icli icli bakmasi. simdi de emzirmeyeyim diye mememi tutuyor. yada kardesinin agzini kapatiyor . baska da bir kiskancligi yok sukur.
bugun annem gitti iki hadta sonra da kayinvalidem gidecek cocuklarimla iki hafta basbadayim...
gunaydin anneler. tum yokken ki gecmisi okudum. kah gozlerim doldu kah gulumsedim. ne guzel insanlariz biz. baska acilar acimiz baska mutluluklar mutlulugumuz olmus.
hatirlarmisiniz bilmem sancim var demistim bir ara. aksamlari cogunlukla sancilarim gelurdi ama o gun dayanilacak gibi degildi. hattimin azizligine ugradim doktoruma ulaşamadım sonra sancimda gecti. ertesi sali gunu gayet iyiydim. carsamba sabahi saat yedi olmadan oglum uyandi normalde dokuzdan once kalkmayan cocuk ne beni ne de babasini yatirdi. sesimize kayinvalidem de uyandi. saat sabahin yedisi ve biz ayaktayiz. inanilacak gibi degil. esime cumartesi alicaklar kontrole gidelim mi hazir erken kalkmisiz dedim. doktor gel demisti cunku. tamam dedi randevu aldim. gittim nts ye girdim. icimde sanki o gun beni doguma alucaklarmis gibi tugaf bir his vardi. sonucumu gosterirken doktor senin cok sancin var dedi. ben de yok ben gayet iyiyim dedim. alttan acilman var mi bir de rahim duvarin nasil diye bakalim cunku bu durum hic iyi degil dedi. alttan muayeneyi istemedim. ustten rahim duvarini olctu ve git esyalarini al gel dedi. ben sokta .... meger rahim duvarim baya bi ilcelmis. yarim saatten fazla sanci ceksem kagit gibi dumduz olacak ve patlama riski var. ALLAHtan gitmisim. gittim esyalarimi aldim. eşe dosta msj cektim. saat dört gibi doğuma aldilar. zor bir ameliyat olmus. cunku hissetmedigim sancilar basima bela...canim cok acıdı. kendime gelemedim. ALLAHtan hastanem ve doktorum iki gun neredeyse hic basimdan ayrilmadilar. kagit gibi ince olan rahmim icin doktorum ben onu guzelce diktim merak etme ama baska hamileliklerinde sanci hissedersen bekleme git dedi.oglum ogun erken uyanmasa biz hastaneye gitmesek belki de baska bir durumda olucaktim. oglum kahramanim benim.
kahramanim simdi hasta... usutmus... dua edin kizlar iyilessin. kardeşine ve bana bulasirsa yandim.
kizim iyi. sutum de cok sukur iyi doyuyor. hic mama vermediler hastanedekiler. bir kere ben verin dedim onuda kustu. surekli emzirdim. hemsireler en ufak bir istegime kosa kosa geldiler. gece gunduz birileri vardi basimizda. cok ilgilendiler oyle boyle degil.
hastanede tek problemim gazdi. lavman yaptilar iki uc kere ilac verdiler yok yapamadim. cikacagim gece artik bisey yiyip icme sabaha ameliyata alinirsin dediler. zorladim cikardim. cunku ben baska yerde yapamiyorum.tam bir komediydi durumum...
gelelim oğlum kardesini nasil karsiladi. kiskaniyor ama belli etmiyor en zoruda onun icin bebegi emzirmem . ilk enzirdigimde ağladı. canim oglum, tatli oglum. gözümün onunden gitmiyor onun ağlaması icli icli bakmasi. simdi de emzirmeyeyim diye mememi tutuyor. yada kardesinin agzini kapatiyor . baska da bir kiskancligi yok sukur.
bugun annem gitti iki hadta sonra da kayinvalidem gidecek cocuklarimla iki hafta basbadayim...
Bence geç değil. Bizim de daha cumlelere başlama durumumuz yok. Ayrıca kıyaslama yapmak çok büyük yanlış . Her çocuğun gelişimi farklı. Ben hiç kafama takmıyorum. Birinin birşeyi diğerinden geç yapması onun daha az zeki olduğu anlamına gelmez. Ya da tam tersi daha zeki değildir. Akışına bırak...
Bizdede durum aynı piti tek kelime söylüyor cümle kurmuyo bu şekil söyle deyince kiziyo bana bagiriyo zorlamayı hiç gelmiyo..nasılsın desem iyim diyo..yemek Nasi desem gusel yada almanca lekker yani tatlı diyo.. ins yazın kreşe basliycak orda daha ıy geliştirir..bence tv kartlar yada büyüklerin konuşmasından çok gozlemledigim çocuklarla kontağı girenler daha çok kelime söyleyip cümle kuruyor..yada kardeşi olan veya çok kalabalık ailede yetisenler cümleyi daha kolay kuruyor..tek kişi nekadar uğraşırsa uğraş sin konuşmayı hizlandiramiyobenimkinde Ayrica İnat VAR Sayı saydirmaya ÇALIŞSAM Yok DİYE YANİ TEKRAR etmiyo
Ozendirdin beni kız ne güzel bi bebis ama biz köpek alcaz yavru ceylin icin küçük ırk fazla büyümeyen çok seviyo geçen pazarda ata bindi kendisi Eki Görüntüle 1726594
Aglattin beni sabah sabah canımm. .bende elifin kontrolune gittigimde sancim var diye aldilar doguma..bende dedimki durun 2 dakika eve gidim oglani doyurayim yatirayim..Eşim orda calistigi icin nazim geciyordu..tamam hadi git dediler islerimi hallettim oyle geldim doguma..ne gunlerdi valla..Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin kuzunu..sen Boyle yazmışsın ya taaa 2 yıl öncesine gittim..benimde oğlum 26 aylikti elifi kucağıma aldigimda..ne gunlerdi geldi geçti özledim o günleri..çok güzel günler bekliyor seni..Bu arada 2.yi yaptığın icin tam 2 yıl sonra diyeceksinki valla çok akıllı kadinmisim..inan bana öyle güzel buyuyorlar ki bir süre sonra derin bir ohhh cekiyorsun..çok yorulacaksin ama inan bana gelip geçiyor..kuzucuklari öp yerime
gunaydin anneler. tum yokken ki gecmisi okudum. kah gozlerim doldu kah gulumsedim. ne guzel insanlariz biz. baska acilar acimiz baska mutluluklar mutlulugumuz olmus.
Merhaba Şubat annelri benim kızıma da 14 Şubat 2014 doğumlu hala cümle kuramıyor kelimeleri söylüyor ama cok anlaşılır konuşmuyo sizin minnaklar nasılBence geç değil. Bizim de daha cumlelere başlama durumumuz yok. Ayrıca kıyaslama yapmak çok büyük yanlış . Her çocuğun gelişimi farklı. Ben hiç kafama takmıyorum. Birinin birşeyi diğerinden geç yapması onun daha az zeki olduğu anlamına gelmez. Ya da tam tersi daha zeki değildir. Akışına bırak...
Merhaba Şubat annelri benim kızıma da 14 Şubat 2014 doğumlu hala cümle kuramıyor kelimeleri söylüyor ama cok anlaşılır konuşmuyo sizin minnaklar nasıl
Hosbuldum aşk kadını olucaklar kocama en güzel hediyeydi kızım kızın nasıl tuvalet eğitimine başladınmıMerhaba benin de kızım 14 şubat doğumlu... Hoşgeldin
Hosbuldum aşk kadını olucaklar kocama en güzel hediyeydi kızım kızın nasıl tuvalet eğitimine başladınmı
inşallah canim o gunleri de görürüz. tek derdim calisan anne olmak o da sag olsun okulum iyi benim icin ellerinden geleni yaparlar. iki yil sonra inşallah yazarim cok iyi anlasiyorlar diye.Aglattin beni sabah sabah canımm. .bende elifin kontrolune gittigimde sancim var diye aldilar doguma..bende dedimki durun 2 dakika eve gidim oglani doyurayim yatirayim..Eşim orda calistigi icin nazim geciyordu..tamam hadi git dediler islerimi hallettim oyle geldim doguma..ne gunlerdi valla..Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin kuzunu..sen Boyle yazmışsın ya taaa 2 yıl öncesine gittim..benimde oğlum 26 aylikti elifi kucağıma aldigimda..ne gunlerdi geldi geçti özledim o günleri..çok güzel günler bekliyor seni..Bu arada 2.yi yaptığın icin tam 2 yıl sonra diyeceksinki valla çok akıllı kadinmisim..inan bana öyle güzel buyuyorlar ki bir süre sonra derin bir ohhh cekiyorsun..çok yorulacaksin ama inan bana gelip geçiyor..kuzucuklari öp yerime
canim surekli doktora git. seninde birincisi sezeryan. sancilarini ihmal etme agrilarini surekli anlat doktora. ben bu konuda hata ettim. aksam agrilarini hafife aldimHasanpınar merak ettirdin kendini...çok geçmiş olsun.. Şimdi tam olarak kaç haftalıkken doğum yapmış oldun? Benim de. Normal tarihten 10 gün önce alalım diyor ama benim içime sinmiyor. Tecrubelerini paylaşmaya devam et lütfen... İkisi de abalı babalı büyüsün...
Ya benimki de yaptıktan sonra söylüyo bende başlamadım daha yaza öğretiyim diyordum ama yeni bebiş geliyo en iyisi iki yaşını dolduruncaTuvalet eğitimine başlamadım. Aslında söylemeye başladı çişini. Kakayı da bazen belli ediyor. Ama ben acele etmiyorum. İki yaşına gelsin
Ya benimki de yaptıktan sonra söylüyo bende başlamadım daha yaza öğretiyim diyordum ama yeni bebiş geliyo en iyisi iki yaşını doldurunca
16 haftalık cnm benim 3. Gebeligim bir oğlum bi kızım var sen cinsiyeti öğrenmişsindir bellimi ben daha öğrenemedim benimki haziran başı Mayıs sonuda olabilirKaç haftalıksın? Ben de 22 haftalık hamileyim. Nisan'da doğacak inşallah...
16 haftalık cnm benim 3. Gebeligim bir oğlum bi kızım var sen cinsiyeti öğrenmişsindir bellimi ben daha öğrenemedim benimki haziran başı Mayıs sonuda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?