2014 Şubat Anneleri

Ozendirdin beni kız ne güzel bi bebis ama biz köpek alcaz yavru ceylin icin küçük ırk fazla büyümeyen çok seviyo geçen pazarda ata bindi kendisi

Canım Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. Kıyamam ben oğlundan. Alışır merak etme. Öpüyorum kızını da. İyi olmana çok sevindim.

günaydın esra,
benim kıyaslama yaptığım aynı yaş grubundaki çocukların davranış biçimi, bunu da birtakım makalelerden okuyorum, 18 aydan sonra cümle kurma başlar, 2 yaşında 2-3 sözcüklü cümle kurabilir deniliyor. yani özel olarak birisinin çocuğuyla kıyaslama yapmam. çünkü o çocuk kreşe gidiyordur veya kalabalık ailededir, abisi ablası vardır, bunların çok etkisi var, zeka konusunda da değilim, zaten o çok zeki çocuklar 1 yaşında cümle kurabilen konuşabilen özel çocuklar oluyor bu saatten sonra cüme kurabilmesi zeki olduğunu göstermez normal bir davranış olur. benim derdim babası geç konuşmuş 3-4 yaşlarında inşallah ona çekmemiştir, bense annem hep anlatır 15 aylıkken cümle kurabiliyor yeni doğan kardeşimle konuşuyormuşum, kardeşimle aramızda 1 yaş var, artık bir çok şeyin genetik olduğuna inanmaya başladım ben ne kadar çok çabalasam da fayda etmiyor, çabalarımın sonuçsuz kalması canımı sıkıyor. bir ara 2 hafta izin alıp çocukla evde ilgileneyim diye bile düşündüm ama çok ters bir zaman vazgeçtim, üzerine düşülen çocukların da geç konuştuğu yazıyor, bir süre hiç ilgilenmeyip akışına bırakıcam artık belki de daha iyi olur

evet canım yazın yine insan içine çıkıyordu köyde komşu komşu geziyordu, gelen giden oluyordu, şimdi iyice eve kapandı, günde 1-2 kez park, market başka bir şey yok...ancak haftasonu dışarda bir program yapabiliyoruz

Ozendirdin beni kız ne güzel bi bebis ama biz köpek alcaz yavru ceylin icin küçük ırk fazla büyümeyen çok seviyo geçen pazarda ata bindi kendisi Eki Görüntüle 1726594

Al canım. Bende de kedi var kızım doğmadan 3 yıl önce almıştık. Kedi kızımdan çok korkuyor ama bazen oynuyorlar. Mamasını falan kızım veriyor :) yemek yerken hediye bakıp yiyor. Balık ya da tavuk yerken bi tane kediye veriyor bir tane kendisi yiyor :)

Aaa bizimkiler arasında da tam 26 ay olacak inşallah...

Hasanpınar merak ettirdin kendini...çok geçmiş olsun.. Şimdi tam olarak kaç haftalıkken doğum yapmış oldun? Benim de. Normal tarihten 10 gün önce alalım diyor ama benim içime sinmiyor. Tecrubelerini paylaşmaya devam et lütfen... İkisi de abalı babalı büyüsün...

Merhaba Şubat annelri benim kızıma da 14 Şubat 2014 doğumlu hala cümle kuramıyor kelimeleri söylüyor ama cok anlaşılır konuşmuyo sizin minnaklar nasıl

Kizlar konusma mevzusu gecmis. Sizler cumle kurmadi diye dertleniyorsunuz, ben hic konusmayayim o zaman
Ezos tek kelime konusuyor, o da anneeeeaaa
Siz cumle falan deyince bana garip geliyor zaten zavalli esim henuz bir baba kelimesine hasret
Ben yasimda konusmusum, esimi bilmiyoruz. Kime cekti bu essek sipasi
Eninde sonunda konusacak, el mecbur. Tek derdim bu yaz krese baslayacak olmasi.. Eger o zamana kadar kon:smazsa, epey zorlanir ve ezilir diye korkuyorum..

Ha bu arada, internette yazan hemen herseyi uyguladim. Masal,hikaye okudum, surekli konustum, istedigi esyslari verirken hemen vermefim, isimlerini tekrarladim vs.. Bakalim hanimefendinin pasa gonlu ne zaman isteyecek

inşallah canim o gunleri de görürüz. tek derdim calisan anne olmak o da sag olsun okulum iyi benim icin ellerinden geleni yaparlar. iki yil sonra inşallah yazarim cok iyi anlasiyorlar diye.

canim surekli doktora git. seninde birincisi sezeryan. sancilarini ihmal etme agrilarini surekli anlat doktora. ben bu konuda hata ettim. aksam agrilarini hafife aldim

Tuvalet eğitimine başlamadım. Aslında söylemeye başladı çişini. Kakayı da bazen belli ediyor. Ama ben acele etmiyorum. İki yaşına gelsin
Ya benimki de yaptıktan sonra söylüyo bende başlamadım daha yaza öğretiyim diyordum ama yeni bebiş geliyo en iyisi iki yaşını doldurunca

merhabaaa anneler çook uzun zaman oldu uğrayamayalı nasılsınız yeniden anne olanlar tebrikler anneler tuvalet eğitimi verdiniz mi ya da başladınız mı neler yapıyorsunuz biz başlayamıyoruz korkuyorum diye bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…