- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kızlar ben uyku eğitimi konusunda ağlatarak uyutma taraftarı değilim kesinlikle. Bakıcımız uyutuyor yatağına koyup. Ama ben dayanamıyorum. Bakıcıda hiç ağlamadı. Nazı bana... Dun akşam saat 21:30da uyutmak istedim. Saat 24e kadar uyumadı. Çıldırttı beni. Sinirleniyorum sonra sinirlendiğime uzuluyorum. Gerçi ona yansıtmıyorum gibi geliyor ama alıyor bebekler maalesef. Hamilelik de olunca zor oluyor . Bir de ikinci gelince ikisini nasıl uyuturum ya da ikisiyle nasıl başedebilirim endişesi de yok değil. Sizin de sinirlendiğiniz oluyor mu? Ne önerirsiniz?
ohhh çok şükür geldin sağsalim canım..inşallah keyifli geçmiştir..Selam kızlar 3 günlük tatilimizden döndük..
Geçmişe çok bakamadım . :) kars ile alakalı da hemen blog yazayım
çok şükür cnm geldik. keyifliydi de.ohhh çok şükür geldin sağsalim canım..inşallah keyifli geçmiştir..
olmaz mı çıldırıorum bazen ve bağırıyorumda. ama napıyım elimde değil.
dün gözüme bir kafa attı şuan mor geziyorum mesela.. acısından oturdum ağladım. bilerek yapmadı pynarken oldu seferde ağlıyorum diye o üzüldü.
çok iki arada kalıyorum..
Ay rahatlattın içimi... Ben de sinirlenip çocuğun psikolojisini mi bozuyorum dedim. Tabi sakin olmak lazım...
Bu haftasonu almayi dusunuyorum, burda h m magazasi yok, hic arastirmadim da henuz..Bide kızlar malum kış geliyor
bot çizme aldınız mı aldıysanız markası ne H&m ve zara botları harika hoşuma gidiyor olur mu sizce
Kızlar ben uyku eğitimi konusunda ağlatarak uyutma taraftarı değilim kesinlikle. Bakıcımız uyutuyor yatağına koyup. Ama ben dayanamıyorum. Bakıcıda hiç ağlamadı. Nazı bana... Dun akşam saat 21:30da uyutmak istedim. Saat 24e kadar uyumadı. Çıldırttı beni. Sinirleniyorum sonra sinirlendiğime uzuluyorum. Gerçi ona yansıtmıyorum gibi geliyor ama alıyor bebekler maalesef. Hamilelik de olunca zor oluyor . Bir de ikinci gelince ikisini nasıl uyuturum ya da ikisiyle nasıl başedebilirim endişesi de yok değil. Sizin de sinirlendiğiniz oluyor mu? Ne önerirsiniz?
Sinirlenmek mi? Bazen deliriyorum... Gecen kış bir kez cok bagirmistim, yanima yaklasmamisti, sonra cok uzuldum ve bir daha bagirmadim. Cok yorgun, gerginsem, beni k:zdirinca yanindan uzaklasiyorumzaten sinirim 2-3 dakikaya gecer benim..
Bu haftasonu almayi dusunuyorum, burda h m magazasi yok, hic arastirmadim da henuz..
ne farkı oluyor ki ?kızlar bu ahşap bebek odaları ne kadar pahalı... doğal olsun diye istiyorm. ama fiyatı 7500 civarı başlıyor... kızıma almıştık ama o zaman bu kadar pahalı değildi. şimdi oğlumuz geliyor. ona da almak istedim ama uçmuşşşş fiyatlar.
Aksam okurum canim. Bizimki allahtan babaya da cok duskyn. Hatta benden daha fazla. Bizde de tam tersi, ben ayrilmak istem:yorum. Yul sonunda ise basluycam ya, herhalde onun psikolojisiyle, bir an bile gozumun onunden ayirmak istemiyorum...bizim ki babasıyla durmak istemiyor benden başkasını istemiyor ne yapacağım bilmiyorum ya
bügün epey detaylı yazdım vaktiniz varsa okusanıza blogta.
bana bağımlı oldu
Aksam okurum canim. Bizimki allahtan babaya da cok duskyn. Hatta benden daha fazla. Bizde de tam tersi, ben ayrilmak istem:yorum. Yul sonunda ise basluycam ya, herhalde onun psikolojisiyle, bir an bile gozumun onunden ayirmak istemiyorum...
ne farkı oluyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?