2014 Şubat Anneleri

gunaydın herkese
benim çok uykum var yine onun dışında iyi sayılırım ha bide evde beni bekleyen bir ton iş var hafta sonu için onları nasıl edeceğim onu düşünüyorum kara kara :44::44:

jack doktora gidecekti ordadır şimdi büyük ihtimal

kızlarrr benım goguslerım hala cok acıyorrr nezaman gecerrr yoksa dewam edermıkı;s

benim de acıo hala da taş gibi
nezamana kadar devam eder bilmiyorum

kizlaaaar, baby center daki dogum videolarindan bi tanesini izledim, ayyyy korktum biraz, ama kadin cok guclu gorunuyor, epidural li olani izledim, resmen her seyi cekmisler. Allahiiiim bize de ins gosterir o gunleri....

izleme öyle şeyler bende izlemiştim zamanında ama şuan izlemem sanırım:=)

Günaydın ;

sen gelmiyorsun canım müsait mi olmuyorsun
inşallah duyarsın sende
bulantıların içinde maşallah de valla zor bişeymiş:2::2::2:

pek vaktim omuyor
birde çalıştığım yerde pc im herkese dönük sayılır:)
akşamlarıda yemek ye uyu halinde olduğumdan pek gelemiyorum
bulantım yok da garip herkesin var işte
bende niye yok dio insan:)

canım doktor bebeği görene kadar ilişkiye girmeyin dedi... nereye tutunduğu önemliymiş... 5 temmuza kadar bekleyin sonrasında doktordan bilgi alın

doğru yoldayım ozaman:)

nette yazdığına göre yanınızda çubuk kraker olsun kalkmadan ağzınıza atın biraz yatıp öyle kalkın diyorlar
bence denemelisin

GÖGÜS ağrısı bende bitti sayılır. 7. haftada azaldı şimdi iyice yok oldu
-------

bende genelde eve gidince hiç açamıyorum çok yorgun oluyorum
neyse arada gel bari
çok normal herkeste olmazmış bu bulantı falan keşke bende de olmasaydı

:)) benim bi arkadaşında yoktu o da niye yok diyordu
kız senin bebeğin parmakları gözleri oluşmuş
sözde 4 gün var aralarında ama maşallah baya fark oluyor:)

:)) benim bi arkadaşında yoktu o da niye yok diyordu
kız senin bebeğin parmakları gözleri oluşmuş
sözde 4 gün var aralarında ama maşallah baya fark oluyor:)

herkeste aynı olmuyormuş teyzemde hamile oda hiç böyle bulantı falan çekmedi
bide evde olanlar daha iyi oluyor bulantı oldu mu yatınca geçiyor çünkü uykusuzluk bile bulantı yapıyor

Evet canım büyüyor tam bebek oldu artık
artık daha çok heycanla bir sonraki ayı bekliyorum

bitki çaylarını kesinlikle içme.. mesala ıhlamur amniyos sıvısını azaltıyomuş. adacayı kas gevsetici oldugu için düşüğe erken doğuma neden oluyo..bi kaç tane daha biliyodum ama unuttum..

Selamlar herkese... Satıma göre bende şubat annesi oluyorum ama doktor mart annesi olacağımı söyledi.:44::44: Size katılmayı uygun buldum bende. Pazartesi keseyi görmeye gideceğiz o zaman herşey netlik kazanır sanırım

hoşgeldinnn aramıza canım.. bebeğinide allah izin ederse göreceksin benım gibi çok stress yapma olur mu.. ben strees bıraz fazla yapıp uzdum kendımıı...

hoşgeldin deli nasılsın ?
benimde ocak şubat karışıyor genelde bebekler erken doğuyor bakalım ne olacak
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin doktordan

hoşgeldinnn aramıza canım.. bebeğinide allah izin ederse göreceksin benım gibi çok stress yapma olur mu.. ben strees bıraz fazla yapıp uzdum kendımıı...

Teşekkür ederim Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. Stres yapmamaya çalışıyorum ama insanın aklına geliyor sürekli.Acabalarla başlayan soruların arkası kesilmiyor :18::18::18::18: İnşallah sorunsuz atlatırız hepimiz.

hoşgeldin deli nasılsın ?
benimde ocak şubat karışıyor genelde bebekler erken doğuyor bakalım ne olacak
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin doktordan

Hoşbulduk spidim Seni yalnız bırakmayım dedim hemen arkandan hamile kaldım Sana whatsapptan yazdığımda hamileymişim bende neleri araştırıyordum Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu gruba yazmaya karar verdim.Siz benden önce yaşayacağınız için çoğu şeyi tecrübe edinmiş olarak karşılarım

hoşgeldin
fakat ben anlamadım senin son adet tarihin nedir şimdi?
üç haftalık gebelik henüz sadece kanda çıkar oda çok çok az yani döllenmeden sonraki haftada olmalısın şuan yanılyormuyum :44:

ne güzel ya birlikte evlendik şimdi birlikte doğum yapalım
sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu eşin çok sevinmiştir
iyi yaptın canım farkederse bir kaç gün ile eder zaten oda çok mühim değil

* folik asit kullanıyor muydun ?
* doktora ne zaman gideceksin benim 4. hafta da keseyi gördüler 7. haftamda kalp atışını duydum genelde ayda 1 doktor randevusu oluyor. 4. haftanda gidersen 1 ay sonra kalp atışı için yeniden gitmiş olursun

Merhaba,

Aranıza yeni katılıyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

KAÇINCI BEBİŞ:1.
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:10.02.2014
CİNSİYETİ: BELLİ DEĞİL

hoşgeldin
fakat ben anlamadım senin son adet tarihin nedir şimdi?
üç haftalık gebelik henüz sadece kanda çıkar oda çok çok az yani döllenmeden sonraki haftada olmalısın şuan yanılyormuyum :44:

Benim sat 20 mayıstı bilim.Pazartesi ve çarşamba günü gittim doktora değer yükselişi iyi dedi.Ne kadarlık diye sorduğumda 3 hafta kadar dedi.Beklemediğim bir anda test sonucu ile öğrendiğim için yakınımızdaki bir hastaneye gittim şimdilik. Pazartesi keseyi görebiliriz yine gel dedi ama bu sefer her zaman gittiğim doktora giderim.

Evet eşim çok sevindi.O benden daha çok istiyordu.İlk bi kaç gün şaşkındı ama sonra alıştır. Folik asit öncesinde kullanmadım ama şu an kullanıyorum.Pazartesi giderim doktor.İlk doktor randevusunda kan testi yapılıyormu tekrar :26::26::26:

e 24 şubat gösteriyor ama sata göre neden mart yaptınki anlamadım ben sonuçta satın baz alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…