2014 Şubat Anneleri

canım spor konusunda ne derler bilemiyorum ama hamileliği öğrenmeden önce öğrencilerle bol bol voleybol oynadım birgün ve o akşam çok ağrım oldu sonra tabi öğrenince bir daha oynar mıyım :) bilgisayar karşısında da dikkatli ol canım sonuçta radyasyon yayan birşey ya bana eşimden yasak geldi günde yarım saat kadar ancak izin var cep teli de yasak

canim cep tel zaten cok kullanmiyorum...Ama zaten atrafimizda o kadar cok wireless, wi-fi var ki, ne yaparsak yapalim engelleyemeyiz radyasyonu...hatta Turkiye'de iseniz mutlaka yakinlarinizda bir yerlerde acik ya da gizli catida olsun direkte olsun baz istasyonu vardir...yani zaten bir sekilde maruz kaliyoruz maalesef...koye mi yerlessek ne yapsak? :))

Son düzenleme:
2 km? aman gozunu seviyim, yurume bir daha o kadar cok...12. haftadan sonra yurursun...tamam, hafif tempoda yuruyorsundur muhakkak ama ne biliyim...doktor spor konusunda birsey dedi mi? ben daha hic doktora gitmdigim icin sizlerden yardim aliyorum :)))

tez icin surekli bilgisayar basindayim ve yalnizim...bazen cok bunaliyorum ama bebis icin herseye deger...

yürürken 2 km olduğunu bilmiyorduk ki:) kaptırmışız kendimizi, sonra google eart ten baktık mesafeye:)) çok dinlendim canım ,her otobüs durağında oturdum:))

doktorlarımız bile aynı ebrudan şükrana geçiş yapıyoruz desene ben haftaya gideceğim canım seni haberdar ederim günlerimiz de çok yakın bir de aynı gün doğum yapıyormuşuz:))))))) benim de değerim çok yüksekti canım endişelendim ben ama gayet normal dedi sırf bunu sormak için gittim geçen

bir de bakmışsın arkadaş olmuşuz reelde:KK66: cadde cafe de kahve içerken bulabiliriz kendimizi, neden olmasın? :) benim değerimde yüksekti , ikiz olabilir demiştik ama tek, çok şükür.. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat versin.. ssenin de ilk bebek dimi canım

bir de bakmışsın arkadaş olmuşuz reelde:KK66: cadde cafe de kahve içerken bulabiliriz kendimizi, neden olmasın? :) benim değerimde yüksekti , ikiz olabilir demiştik ama tek, çok şükür.. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat versin.. ssenin de ilk bebek dimi canım

evet ilk bebek canım nasip belki de tanışırız..:)

ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksa:KK43: çok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....

canım ben 6+4 günlükken gittigim halde banada öle dediler deli gibi saatlerce agladımç sonra baska bi doktora gittim hem bebeğimi gördüm hemde kalp atısını duydum cok sükür. doktor hatası olabiliyor ama seninki cok kücük zatn merak etme bi sorun yoktur insallah

ben kaciyom kizlar isler beni bekler, cok fazla yazmayn ha bitiremiyom okumayi :):)
sabah tarcinli elmali cay icmistim, bi arkadas tarcin iyi degil yazmis, Allah razi olsun, bi daha icmem ins.
peki bal-vanilya-papatya bu cayi icsem bi sey olmaz de mi? ne icecegimiz sasirdim :):)

Canım sen gebelik boyunca bitki çaylarından uzak dur:) öyle duydum çünkü.

Kızlar iyi geceler, hakikaten çok kalabalık olduk maşallah. İnşallah gebeliklerimiz boyunca hep birlikte oluruz..
Belki bulantı kötü birşey ama sanki gebe olduğumu bulantılarım başlayınca anlayacam.
Şu an 5+1 im ve nadir gelen kısa süreli kasık ağrım ve hafif yorgunluk dışında bi belirtim yok..
Dr. Haftaya cuma kontrole çağırdı kalp atışı için,
İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için..

Canım sen gebelik boyunca bitki çaylarından uzak dur:) öyle duydum çünkü.

hmm anladim o zaman su icicem surekli galiba :44:
3 paket yeni bitki caylari almistik degisik degisik..
biraz arastirayim bakayim ne icebilirmisin diye :)

aa portakal suyu icebilirim :) bak nasi da aklima geldi..
normalde kalorili diye icmezdim ama napalim artik icecez...

benimkilerde çok fena dokunamıyorum bile üstelik del ve kasık ağrılarımda var ayakta fazla duramıyorum uzun süre oturamıyorum hemen kasıklarıma kıramp giriyo umarım yakında geçer:KK43:

kizlaaaar, baby center daki dogum videolarindan bi tanesini izledim, ayyyy korktum biraz, ama kadin cok guclu gorunuyor, epidural li olani izledim, resmen her seyi cekmisler. Allahiiiim bize de ins gosterir o gunleri....

kelebek dogal olanlarindan al ama, dikkat et :))

ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksa:KK43: çok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....

canımmm aynı sorun bende de var bebeğimi 4 haftalıkken 7.9mm kese göründü bebek görünmedi devlet hastanesindeki doktor benı 3 hafta sonra tekrar çağırdı bak sen pazartesi gidicen ne güzel:)))))))) inşş güzel haberlerle döneceksın ıçını ferah tut..ve lütfen benıde bılgılendır ...:):nazar:

Günaydın ;

bu sabah uzun aradan sonra peynirli sandviç yedim :124: inşallah midem de kalır :KK52:

selam güzel hamişler:)
canı dondurma çekenler
yiyip yiyip kusanlar
kalp atışını duyanlar
hepinize selam:)

benim başım ağrıyor hafiften başım dönüyor
oysaki tatlı yedim ama fayda etmedi
başım fazla gelio şuan
midem kolay bulanmaz zaten ama bulanacağı vakit başıma vurur
şimdi de öyle oldu sanırım:S
neyse bunada şükür
pazartesşye 3 buçuk gün kaldı ben de görsem sizler gibi kalbinin atışını
rahatlicam biraz daha

sen gelmiyorsun canım müsait mi olmuyorsun :KK3:
inşallah duyarsın sende
bulantıların içinde maşallah de valla zor bişeymiş:2::2::2:

kızlar içinizde kilo alan var mı
yada kıyafetleri artık dar gelen??

kilo almadım ama bugün giydiğim pantolon sanki sıkıyor gibi :KK17:

papatya cayi da olmuyor demek... ee sizler ne iciyosunuz kizlar????

bi de bizim bayadir hic iliski olmuyor biraz korktuk, ne yapmak lazim acaba dr a gidenler, dr bi sey dedi mi??

bi de hah benim evde bi kitabim var, orda hamileler icin ornek beslenme menusu diyordu onu aksam eve gidince yazayim ins..

dr ilişki için kendini iyi hissettiğin sürece yap diyor.
kanama , akıntı enfeksiyonda olmaması lazım tabiki. ilişkiden uzak kalınmamalıymış.
ileride doğuma çok büyük katkısı oluyormuş :KK55: ilk 2 ay içinde isteksizlikte çok normal

papatya cayi da olmuyor demek... ee sizler ne iciyosunuz kizlar????

bi de bizim bayadir hic iliski olmuyor biraz korktuk, ne yapmak lazim acaba dr a gidenler, dr bi sey dedi mi??

bi de hah benim evde bi kitabim var, orda hamileler icin ornek beslenme menusu diyordu onu aksam eve gidince yazayim ins..

canım doktor bebeği görene kadar ilişkiye girmeyin dedi... nereye tutunduğu önemliymiş... 5 temmuza kadar bekleyin sonrasında doktordan bilgi alın

canım doktorum bitki çayı olarak ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin dedi ... adaçayı ve karışık bitki çaylarından bir yudum bile içme dedi.. ama en doğrusu hiç içmemek en güzel içeçek su , suya devam...

Günaydın Kızlar,

bugün kasıklarımda hafif bir ağrı ve mide bulantısı ile uyandım, çok şükür geçti, her kasık ağrısı korkutuyor beni...
Bu arada akşam girmemiştim oku oku biteremedim yazdıklarınızı valla süper paylaşım bebişleri kucağımıza alana kadar birbirimizden çok şey öğrenicez :))

X