- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
e 24 şubat gösteriyor ama sata göre neden mart yaptınki anlamadım ben sonuçta satın baz alınıyor
Selam kizlar kndimden cok oglumu dr a gturuyorum kalbinde hafif ufurum varmis ekg rontgen cektiler minnagima kotu bisey cikmadi cok sukur 2 ay snra tekrar gitcez umarim gecmis olur
günaydın kızlar,
sizdede oluyor mu ya kasıklarımda cok sancı oluyo ama onun dısında bulantı falan hiç birsey yok, normal midir bu durum sanki adet olacakmısım gibi
günaydın kızlar,
sizdede oluyor mu ya kasıklarımda cok sancı oluyo ama onun dısında bulantı falan hiç birsey yok, normal midir bu durum sanki adet olacakmısım gibi
Keseni görmüş müydün daha önce :26:
canım bendede oluyor arada adet sancısı gibi bende korkuyorum dün kan değerim 649 çıktı ondan 2 gün önce 189 du dr artış iyi dedi ama hala korkuyorum bişey olur diye
28 ine randevu verdi dr cnım
günaydın kızlar,
Evet eşim çok sevindi.O benden daha çok istiyordu.İlk bi kaç gün şaşkındı ama sonra alıştır. Folik asit öncesinde kullanmadım ama şu an kullanıyorum.Pazartesi giderim doktor.İlk doktor randevusunda kan testi yapılıyormu tekrar :26::26::26:
ben geldimmmmm......çok şükür kalp atışlarını duyduk canlarım...her şey yolunda.darısı sizlere olsunnnnn
ama progesteron verdi...rahim çevresinde cok az bi kan var dedi...seni korkutmasın dedi.yine de tedbir amaçlı verdi...günde bi tane yatmadan önce...
ayrıca folik asite devam....yine aynısını verdi.folidoce....
ben geldimmmmm......çok şükür kalp atışlarını duyduk canlarım...her şey yolunda.darısı sizlere olsunnnnn
ama progesteron verdi...rahim çevresinde cok az bi kan var dedi...seni korkutmasın dedi.yine de tedbir amaçlı verdi...günde bi tane yatmadan önce...
gözünaydın cnm ne güzel duymuşsun minik kalbini darısı biz bekleyenlerin başına..
çok şükür canım herşey yolundaymış
1 ay sonra yeniden görüş var
ayyy evet yaaa...nasıl geçecek kız bi ayy
Günaydın,
Evet bende de aynı seninki gibi çok ağrı oluyordu bulantıda yoktu. Doktorum normal olduğunu söyledi rahim genişlediği için oluyormuş. 1 haftadır ağrılarım azaldı. Bu seferde midemin rahatsızlıkları başladı. Yediklerimi hazmedemiyorum.
Kasık ağrısı sanırım hepimizde var. Benim iştahımda değişiklik yok. Bulantı falan da yok. Sadece eskisinden daha çok yiyorum, onun sebebi de sigara içememem..
Gözün aydın Jack.Kalbi çok hızlı atıyor değil mi Çok garip bir duygu yaa. Sırayla herkes yaşayacak inşallah..