2014 Şubat Anneleri

ultrasyom kağıdında yazan bebeğin haftası ve sata göre çıkan değer aynımı ? Sizde nasıl merak ettim.bENİM SATA göre 6 3 günlük ultrasyona göre 6+5

Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil

nrkny, hoşbulduk:)

aranızda benim gibi organik ürünlere takıntı yapan var mı?
ya da kullanan, özellikle güneş kremi, şampuan ve çatlak kremi için önerileriniz?

kizlar acayip sekilde aci seyler yiyorum aci aseriyorum aci biber aci durum falan sizce zararli mi?

kizlar acayip sekilde aci seyler yiyorum aci aseriyorum aci biber aci durum falan sizce zararli mi?

canım bence cok fazla tüketmemek lazm arasıra kaçamaklar olur tbi acının bagırsaklar yönünden zararı olabileceğini düşünüorum cünkü arkadasım hamilelikte kabızlıgın cok fazla olabileceğini söylemişti.

sedcel sen keseyigördünmü cnm benim muhteml d.tarihi 20 si henz gtmedim ben

Kızlar yorum yapin lütfen bugün ilk muayeneme gittim sat.ima göre 6+5 teyim doktor son adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin, adet gecikmesi 2 hafta mi oldu gibi şaşkınlık ifadeleri kullandı.5 gün gectiginde ki hcg degerim 880di bunu da az gördü ama hiç açıklama yapmadı. Bende kalp atisini duyacağım heyecanıyla saskin gibi soru bile sormadım. Sadece şimdi ne kadarlık gözüktugunu sordum 5 gibi dedi ultrason sonucundan da bişey anlamiyorum

canım sakın kafana takma bence gec döllenme olmustur ondan 1 hafta geriden geliyordur.

canım sakın kafana takma bence gec döllenme olmustur ondan 1 hafta geriden geliyordur.

Oyledir değil mi..32 günde bur adet oluyorum onunla alakali da olabilir değil mi :) hamilelikle ilgili çok bilgim var sanırdım iş başa gelince sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi. Ama şunu anladım ki seçilen doktor çok mu çok önemli!!!!

gercektende öyle canım sakın kafana takma. bnm de ilk hamileliğim arkadaslarımın deneyimlerinden aklımda kalan seylerle mantık yürütüyorum :) kesinlikle doktor cok önemli her gittigimizde aklımıza takılan herseyi sorup burada paylasalım bence :))

merhaba benim sat a göre 10 gün geriden bebek ve ben geçen hafta kalp atşlarnı duydum çok şükür..doktor bi sorun yok dediğ geç döllenmeymiş korkma sakın aklına kötü şeyler getirme arkadaşım bende çok korkmuştum senin gibi ama iyiyim şimdi rabbime şükürki..

Merhaba arkadaslar benim tahmini batim dun bugun ya da yarindi ama pazartesi bhcg degerim 45.25 cikti carsamba gunu 99.10 bugun ise 194.40 cikti sizce artis nasil

merhaba artış bence çok iyi 2 günde 2 kat artmış şükürki tabi doktor değilim ama devamlı takip ede ede bi fikir sahibi olduk nacizane

Himm 10 gün öyle mi duyduğuma sevindim teşekkür ederim Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder ins

günaydın kızlar,
sizdede oluyor mu ya kasıklarımda cok sancı oluyo ama onun dısında bulantı falan hiç birsey yok, normal midir bu durum sanki adet olacakmısım gibi
adet sancısı gıbı bende cekiyorum canım yalnız değilsın bazen aha oldum herhalde bile diyorum o derece şu an bıle agrıyo pztsi doktora soucam rahim büyüyo diyolar genelde.
Doktorum bana ağrıların devam ederse keseyi görebiliriz oluşmuş demektir demişti.Belki kesen oluştuğu için sancın çoğalmıştır.
bencede olabilir canım kese kendıne yer acıyo agrı yapıyo..
ayy cok guzel bı haber ilk kalp atışını duyan senmisin yoksa canm aramızda denk gelmedım daha hadi gözün aydın darısı başımıza.
canım geriden gıtmıstır 1 hafta gec öllenmeden sonra o topluyor kendini merak etme.

Çilek herkese yetistin ne kadar güzel takip ediyorsun

Kızlar tam mevsiminde hamile kaldım sanırım (Allahın izniyle)sevdiğim meyveler zamanı önümde koca bi tabak ama neler olduğunu söylemiyorum. Ama birisi portakal suyumu dedi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…