2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar,
sizdede oluyor mu ya kasıklarımda cok sancı oluyo ama onun dısında bulantı falan hiç birsey yok, normal midir bu durum sanki adet olacakmısım gibi:KK43:

Selam kizlar kndimden cok oglumu dr a gturuyorum kalbinde hafif ufurum varmis ekg rontgen cektiler minnagima kotu bisey cikmadi cok sukur 2 ay snra tekrar gitcez umarim gecmis olur

günaydın kızlar,
sizdede oluyor mu ya kasıklarımda cok sancı oluyo ama onun dısında bulantı falan hiç birsey yok, normal midir bu durum sanki adet olacakmısım gibi:KK43:

canım bendede oluyor arada adet sancısı gibi bende korkuyorum dün kan değerim 649 çıktı ondan 2 gün önce 189 du dr artış iyi dedi ama hala korkuyorum bişey olur diye

günaydın kızlar,

Günaydın,

Evet bende de aynı seninki gibi çok ağrı oluyordu bulantıda yoktu. Doktorum normal olduğunu söyledi rahim genişlediği için oluyormuş. 1 haftadır ağrılarım azaldı. Bu seferde midemin rahatsızlıkları başladı. Yediklerimi hazmedemiyorum. :KK43:

Evet eşim çok sevindi.O benden daha çok istiyordu.İlk bi kaç gün şaşkındı ama sonra alıştır. Folik asit öncesinde kullanmadım ama şu an kullanıyorum.Pazartesi giderim doktor.İlk doktor randevusunda kan testi yapılıyormu tekrar :26::26::26:

folik asit 5 haftaya kadar işe yarıyor ama doktor ne zaman bırakacğaını kendisi söyler hiç atlamadan mutlaka iç :KK54:
kan tesine gerek duyar ise verir ben ilk muayene gittiğimde üstten muayene etti yarın kan testi yaptır değer 2 katına çıkması lazım
çıkarsa herşey yolunda demişti çok şükür öyle oldu doktor karar verir :KK51:

ben geldimmmmm......çok şükür kalp atışlarını duyduk canlarım...her şey yolunda.darısı sizlere olsunnnnn:KK16::KK16::KK16:

ama progesteron verdi...rahim çevresinde cok az bi kan var dedi...seni korkutmasın dedi.yine de tedbir amaçlı verdi...günde bi tane yatmadan önce...:KK34:

ayrıca folik asite devam....yine aynısını verdi.folidoce....

Son düzenleme:
ben geldimmmmm......çok şükür kalp atışlarını duyduk canlarım...her şey yolunda.darısı sizlere olsunnnnn:KK16::KK16::KK16:

ama progesteron verdi...rahim çevresinde cok az bi kan var dedi...seni korkutmasın dedi.yine de tedbir amaçlı verdi...günde bi tane yatmadan önce...:KK34:

gözünaydın cnm ne güzel duymuşsun minik kalbini darısı biz bekleyenlerin başına..

çok şükür canım herşey yolundaymış :KK49::KK49:
1 ay sonra yeniden görüş var :KK17::KK17:

Günaydın,

Evet bende de aynı seninki gibi çok ağrı oluyordu bulantıda yoktu. Doktorum normal olduğunu söyledi rahim genişlediği için oluyormuş. 1 haftadır ağrılarım azaldı. Bu seferde midemin rahatsızlıkları başladı. Yediklerimi hazmedemiyorum. :KK43:

Kasık ağrısı sanırım hepimizde var. Benim iştahımda değişiklik yok. Bulantı falan da yok. Sadece eskisinden daha çok yiyorum, onun sebebi de sigara içememem..

Gözün aydın Jack. :nazar: Kalbi çok hızlı atıyor değil mi :KK52: Çok garip bir duygu yaa. Sırayla herkes yaşayacak inşallah..:KK16:

Kasık ağrısı sanırım hepimizde var. Benim iştahımda değişiklik yok. Bulantı falan da yok. Sadece eskisinden daha çok yiyorum, onun sebebi de sigara içememem..

Gözün aydın Jack. :nazar: Kalbi çok hızlı atıyor değil mi :KK52: Çok garip bir duygu yaa. Sırayla herkes yaşayacak inşallah..:KK16:

sorma canım yaaa.hem de ne hız...eşimin yorumuna gülmekten ölecektim nerdeyse...duydun mu dedm.duydum dedi....bence erkek dedi.nerden anladın dedim:KK52:

anca bi erkeğin kalbi böyle hıyar gibi atar...biz erkekler böleyiz...kız olsa narin olurdu pıt pıt ama bu güm güm dedi....:KK60::KK60::KK60:

X