canım spor konusunda ne derler bilemiyorum ama hamileliği öğrenmeden önce öğrencilerle bol bol voleybol oynadım birgün ve o akşam çok ağrım oldu sonra tabi öğrenince bir daha oynar mıyım :) bilgisayar karşısında da dikkatli ol canım sonuçta radyasyon yayan birşey ya bana eşimden yasak geldi günde yarım saat kadar ancak izin var cep teli de yasak
2 km? aman gozunu seviyim, yurume bir daha o kadar cok...12. haftadan sonra yurursun...tamam, hafif tempoda yuruyorsundur muhakkak ama ne biliyim...doktor spor konusunda birsey dedi mi? ben daha hic doktora gitmdigim icin sizlerden yardim aliyorum :)))
tez icin surekli bilgisayar basindayim ve yalnizim...bazen cok bunaliyorum ama bebis icin herseye deger...
doktorlarımız bile aynı ebrudan şükrana geçiş yapıyoruz desene ben haftaya gideceğim canım seni haberdar ederim günlerimiz de çok yakın bir de aynı gün doğum yapıyormuşuz:))))))) benim de değerim çok yüksekti canım endişelendim ben ama gayet normal dedi sırf bunu sormak için gittim geçen
Selam aksarayin neresindensin? Ben sariyahsideyim.
Bu arada benide eklermisiniz listeye yas 25 2.hamileligim tahmini dogum 16 subat
Turan çetinde canım
hımm bende orada ameliyat olmustum canım nie değiştirmek istiosun ii bi doktota benziodu
bir de bakmışsın arkadaş olmuşuz reeldecadde cafe de kahve içerken bulabiliriz kendimizi, neden olmasın? :) benim değerimde yüksekti , ikiz olabilir demiştik ama tek, çok şükür.. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat versin.. ssenin de ilk bebek dimi canım
ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksaçok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....
ben kaciyom kizlar isler beni bekler, cok fazla yazmayn ha bitiremiyom okumayi :):)
sabah tarcinli elmali cay icmistim, bi arkadas tarcin iyi degil yazmis, Allah razi olsun, bi daha icmem ins.
peki bal-vanilya-papatya bu cayi icsem bi sey olmaz de mi? ne icecegimiz sasirdim :):)
Canım sen gebelik boyunca bitki çaylarından uzak dur:) öyle duydum çünkü.
hmm anladim o zaman su icicem surekli galiba :44:
3 paket yeni bitki caylari almistik degisik degisik..
biraz arastirayim bakayim ne icebilirmisin diye :)
aa portakal suyu icebilirim :) bak nasi da aklima geldi..
normalde kalorili diye icmezdim ama napalim artik icecez...
ya kızlar şimdi geçmiş sayfaları okudum da bazılarınız 4+3 te hem kese hem bebeği görmüşler ama bende doktor sadece 7.5 mmlik bir kese gördü bebeği görmedi,pazartesi gel hem kalp atışı hem bebeği görelim dedi ama ilk bebek düşük olduğu için korkuyorum bu da boş gebelik mi yoksaçok evhamlı oldum çok....biliyorum çatlasamda patlasamda herşey olacağına varır ama napim insanım bende....
selam güzel hamişler:)
canı dondurma çekenler
yiyip yiyip kusanlar
kalp atışını duyanlar
hepinize selam:)
benim başım ağrıyor hafiften başım dönüyor
oysaki tatlı yedim ama fayda etmedi
başım fazla gelio şuan
midem kolay bulanmaz zaten ama bulanacağı vakit başıma vurur
şimdi de öyle oldu sanırım:S
neyse bunada şükür
pazartesşye 3 buçuk gün kaldı ben de görsem sizler gibi kalbinin atışını
rahatlicam biraz daha
kızlar içinizde kilo alan var mı
yada kıyafetleri artık dar gelen??
papatya cayi da olmuyor demek... ee sizler ne iciyosunuz kizlar????
bi de bizim bayadir hic iliski olmuyor biraz korktuk, ne yapmak lazim acaba dr a gidenler, dr bi sey dedi mi??
bi de hah benim evde bi kitabim var, orda hamileler icin ornek beslenme menusu diyordu onu aksam eve gidince yazayim ins..
papatya cayi da olmuyor demek... ee sizler ne iciyosunuz kizlar????
bi de bizim bayadir hic iliski olmuyor biraz korktuk, ne yapmak lazim acaba dr a gidenler, dr bi sey dedi mi??
bi de hah benim evde bi kitabim var, orda hamileler icin ornek beslenme menusu diyordu onu aksam eve gidince yazayim ins..
hmm anladim o zaman su icicem surekli galiba :44:
3 paket yeni bitki caylari almistik degisik degisik..
biraz arastirayim bakayim ne icebilirmisin diye :)
aa portakal suyu icebilirim :) bak nasi da aklima geldi..
normalde kalorili diye icmezdim ama napalim artik icecez...