senin işin daha kolaymış :) öyle seçme şansı oluyor mu acaba. bende hakan beyi istesem. yoksa o gün sıra kimde ise o mu giriyor acaba transfer işlemine
Bilmiyorum ki canım yaaaa...
En başından beri söylemiştim ben her işlemimi Hakan beyle yaparım diye. Sağolsun hiç kırmadı beni. Belki her gün gitmediğim için takip etmesi zor olmuyırdur bilemyorum tabi. Malum çok yoğun o.
Ultrason muayenelerimi de o yapar hep. Gerekirse biraz bekliyorum. İçim rahat oluyo.
Senin ultrason muayenelerini falan kim yapıyo?
Kızlaar ben geldimmm 6.gün değerim 38 çıkmıştı bugün tekrarladım 137 çıktıııı :) olduu olduu galibaaa
cnm hadi bakalım sıra sendehayırlı olsun canım çok güzel olmuş bencee Allah'ım kucağnza almayı da nasip etsin..
bugün test günün müydü? ya ben hiç cesaret edip test yapamadım ama yarını dabekleyemez odum
valla iyiymişin. benim hiç öyle bi talebim olmadı. yanlış anlaşılırım falan diyede hiç söyleyemedim . benim ultrasona mehtap ya da kübra hanım giriyoryor. yani o an kim boşsa o. benimde keşke transferimi hakan bey yapsa. mehtap hanımla da bi sorun yaşamadım gerçi ama yinede endişeleniyor insan
senin işin daha kolaymış :) öyle seçme şansı oluyor mu acaba. bende hakan beyi istesem. yoksa o gün sıra kimde ise o mu giriyor acaba transfer işlemine
evt ya eşimde sen içini ferah tut.digerleri işlerinde iyi olmasalar neden orada olsunlar ki dedi. yok uyumadım da anca acabildim neti dışarıda idim. evet yarın için fazla bi stresim yok ne de olsa gözümü acıyorum kapıyorum hopp yumoşlar gitmiş :) umarım iyi gelişir yumoşlar sadece onu düşünüyorum. bi yandan da gecen sene iyi gecmişti ne de olsa bu sene ne degişti ki diyorum kendimi avutuyorum. bakalım hayırlısı. yarın öglen sana yazar söylerim sana canımTransferi bilmiyorum canım yaaa... Hangi güne geldiği önemli galiba kimin gireceği konusunda. :44:
Bu arada hazır mısın yarın için :) Hiç sesin çıkmadı kaç saattir merak ettim. Uyudun mu ki...
Benim soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.doğum kontrol ilacını verdi çünkü buay yumurta oluşmasın diye çünkü dondurulmuş emriyo transferim olacak inşallah.ben seyhan tüp bebek merkezine gidiyorum soran arkadaşım sizler hangi hastaneye gidiyosunuz?varmı benimle aynı hastaneye giden
evt ya eşimde sen içini ferah tut.digerleri işlerinde iyi olmasalar neden orada olsunlar ki dedi. yok uyumadım da anca acabildim neti dışarıda idim. evet yarın için fazla bi stresim yok ne de olsa gözümü acıyorum kapıyorum hopp yumoşlar gitmiş :) umarım iyi gelişir yumoşlar sadece onu düşünüyorum. bi yandan da gecen sene iyi gecmişti ne de olsa bu sene ne degişti ki diyorum kendimi avutuyorum. bakalım hayırlısı. yarın öglen sana yazar söylerim sana canım
hayırlı olsun canım çok güzel olmuş bencee Allah'ım kucağnza almayı da nasip etsin..
bugün test günün müydü? ya ben hiç cesaret edip test yapamadım ama yarını dabekleyemez odum
ne güzel ne mutlu :))))))) allah tamamına erdirsin emir bebek gelsin inşaallah:)))
Meraktayıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... :)evt ya eşimde sen içini ferah tut.digerleri işlerinde iyi olmasalar neden orada olsunlar ki dedi. yok uyumadım da anca acabildim neti dışarıda idim. evet yarın için fazla bi stresim yok ne de olsa gözümü acıyorum kapıyorum hopp yumoşlar gitmiş :) umarım iyi gelişir yumoşlar sadece onu düşünüyorum. bi yandan da gecen sene iyi gecmişti ne de olsa bu sene ne degişti ki diyorum kendimi avutuyorum. bakalım hayırlısı. yarın öglen sana yazar söylerim sana canım
Merhaba kızlar, öncelikle kadınlar gününüz kutlu mutlu olsun
maşallah maşallah maşallah bize :)
sonucumuzu aldıkk bazı hormonlarımı hala öğrenemesemde beta hcg m 209.16ikiz olma olasılığı var dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testleri.... dua dua dua edelim birbirimize inş, darısı hasretle bekleyen arkadaşlarııza inş:)
Allah'ım tüm bekleyenleri hepimizi kat be kat sevindirsin sağlıkla kavuştursun bebeklerimze inş..
canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap,işe başlayıp çok memnun kafa dağıtan arkadaşlar var,benim işim stresli ve yorucu olduğundan ben evde daha iyi hissediyorum dinleniyorum,işin yorucu değilse bebeğine bir zararı olmaz,tabiki iş yerindede kendini yormaman ve sık sık oturup dinlenmen iyi olur,transferden bir saat sonra işe gidenler oluyormuş
tebrikler
hayırlı olsun tedavinumarım herşey güzel olur
kaçıncı gününde baktırdıntebrik ederimmmm darısı başımıza inşallah bu arada erken baktırmana rağmen değerin çok güzel
Merhaba kızlar, öncelikle kadınlar gününüz kutlu mutlu olsun
maşallah maşallah maşallah bize :)
sonucumuzu aldıkk bazı hormonlarımı hala öğrenemesemde beta hcg m 209.16ikiz olma olasılığı var dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testleri.... dua dua dua edelim birbirimize inş, darısı hasretle bekleyen arkadaşlarııza inş:)
Allah'ım tüm bekleyenleri hepimizi kat be kat sevindirsin sağlıkla kavuştursun bebeklerimze inş..
:)) 2 yumurta konulmuştu sanırım; hakikaten belki de ikizdir kim bilir :)11. günümde çıktı canım aslında bugün yaptıracaktık ama dün öğleden sonra dayanamadık çok sancımda vardı korkudan gittik hamdolusnnn darısı bekleyen herkesee
Bende karar veremedim ne kadar istirahat etmem gerektiğine.Gerçi daha benim yumurtalar bile toplanmadı; oraya nerden geldiysem kafada :))İşim yorucu canım, öğretmenim ama idare edicem. Yorulmamayı düşünüyorum tabi çocuklar izin verirse.
Ya haftaya eşim yok evde bütün gün yapayalnız daha fazla bunalır kafama takarım. Okulda en azından arkadaşlarım kafamı dağıtırlar.
7 gündür hep evdeydim doktorum işe başlayabilirsin dedi ben de onu dinliyorum
tutiiiiii!
Kötü bişey yok ya inşallah. Bu saate kadar haberdar etmen lazımdı yumurta toplamı işleminle ilgili kendinden.
Endişelendirmeye hakkın yok beni bu kadar.[/QUOTE.]
yok canım yok merak etme. herşey yolunda gidiyor. 10.15 gibi girdim toplama işlemine. toplamda 16 tane yumurta aldılar. toplama işleminden uyandıktan sonra bayagı bi agrım oldu. sanki adetin ilk günündeymişim gibi. hemşireye ateş düşürücü yap dedim ishal olursun bu ağrı normal dedi. bi tane parol getirdi onu içtim. yarım saat dinlenip cıktım. tam otele geldigimde hafif bi kanamam oldu gecti. şimdiye kadarda gelmedi. gelir gelmez bi çorba içtim bagırsaklar kareketlensinde gecen sene ki gibi kabız olmayayım diye. sonrada uyudum. o uyuyuş 2 saat önce kalkış oldu. akşam yemegimi yedim şimdi yeni acabildim neti. mobilde net olmadıgı için her an kontrol edemiyorum. bu arada cok gaz sancım oldu gecen sene transferden sonra doktor bana duphalog diye bi bagırsak düzenleyici şurup vermişti onu bi hastaneden gelince içtim bi de aksam yemegi yemeden içtim. şükür faydasını gördüm. az da olsa şişkinliğim gitti. cok su içmeye calışıyorum. sende dikkat et cok kötü oluyor.
yok canım 8.günümdü :) Aminnn Rabbim szede nasip etsin inşaallahhh
Sen daha yaptırmadın mı test yaaa
yok canım yok merak etme. herşey yolunda gidiyor. 10.15 gibi girdim toplama işlemine. toplamda 16 tane yumurta aldılar. toplama işleminden uyandıktan sonra bayagı bi agrım oldu. sanki adetin ilk günündeymişim gibi. hemşireye ateş düşürücü yap dedim ishal olursun bu ağrı normal dedi. bi tane parol getirdi onu içtim. yarım saat dinlenip cıktım. tam otele geldigimde hafif bi kanamam oldu gecti. şimdiye kadarda gelmedi. gelir gelmez bi çorba içtim bagırsaklar kareketlensinde gecen sene ki gibi kabız olmayayım diye. sonrada uyudum. o uyuyuş 2 saat önce kalkış oldu. akşam yemegimi yedim şimdi yeni acabildim neti. mobilde net olmadıgı için her an kontrol edemiyorum. bu arada cok gaz sancım oldu gecen sene transferden sonra doktor bana duphalog diye bi bagırsak düzenleyici şurup vermişti onu bi hastaneden gelince içtim bi de aksam yemegi yemeden içtim. şükür faydasını gördüm. az da olsa şişkinliğim gitti. cok su içmeye calışıyorum. sende dikkat et cok kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?