Yapma yaaa... Çok kötü olmuş deseneNeden o kadar yandı ki canın; offfff! Korkmaya başladım şimdi.
Olabilecek durumlara tedbir de almamışlar ilaç falan verip. Acıdan kıyameti koparacağım oralarda desene...
Şimdi iyisindir umarım.
Ben kendimi çok kötü hissediyorum.Başım dönüyo, halsizim ve alt karın bölgemin gerginliği beni rahatsız ediyo.
Sana da olmuş muydu?
Hastaneden kaçta çıkabildin? 16 yumurta haaaaZenginsin bakıyorum. Şimdi transfer günü stresi almaya başlar seni...
seyircim benim dün gece böyle alt karın hizamda bi agrı oldu. heralde catlatma iğnesinden oldu.yumurtalar tam olgun hale geldiğinden midir nedir bilmiyorum.gaz sancısı gibi sancım oldu.ben hastaneye girene kadar herşey güzeldi hiç stresim yoktu. hatta eşim sevindi ne kadar rahatsın diye.yukarıya cıktım hazırlandım ameliyata girdim. yine hiç bir sorun yoktu. ama yumurta toplamadan sonra yatakta gözlerimi actım bi baktım karnım resmen kıvratıyor beni. hemşireye dedim normal dedi. benim gecen senede transferden sonra böyle bi sancım olmustu.o da kabız oldugundanmış ama bu sefer cok dikkat ettigimden kabızda olmadım. demekki içeriye hava mı giriyor işlem sırasında basınç mı oluyor nedir anlamadım.yanımdaki bayanda öyleydi.sen hiç stres yapma belki erkeste aynı etkiyi yapmıyordur. bide benim gecen yıl kanamam olmamıştı. bu sefer az bi kanamam oldu. bu biraz kafamı kurcaladı ama önemli değil dediler :?
işte benim bi dün gece oldu halsizlik ve karın ağrısı. ama baş ağrım olmadı. saat 12 ye geliyordu hastaneden cıktıgımda. toplama işlemine girmeden saate bakmıstım cıkınca tekrar baktım tam 25 dakika sürmüş toplama işlemi.valla yumurta durumu iyide işte inşallah koyulabilecek degerde olgunlasır hepsi.transfer gününü hiç deme yadüşünmemeye calışıyorum. ne yapayım elimden başka birşey gelmiyor. sana yumurta toplama tarihi falan verdiler mi. ne durumdasın
Yok gülüm!Daha gün vermediler. Benim tahminime göre salı ya da çarşamba akşamı çatlatma iğnesini vuracaklar toplama da perşembe cuma gibi olacak. Hayırlısı bakalım... Seni dinledikten sonra iyice gerildim; zaten gergindim.
Offff!Nelerle uğraşıyoruz yaaa... Hiç insancıl değil bunlar. Sen şimdi zor kısmını mı kolay kısmını mı atlatmış oldun bu durumda ben bilemedim! :44: Kilo durumun nasıl var mı değişiklik? Şimdi kullanacağın bir ilaç var mı yoksa transfer gününden sonra mı olacak?
Çok geçmiş olsun; inşallah emeğinin karşılığını alırsın. Yarından itibaren herhalde bilgilendirmeye mi başlayacaklar seni.Şu kadar oldu bu kadar oldu diye. Bu duurmda en geç perşembe transfer günün :)
Mrb transferden sonra neler yaptiniz Biraz bilgi verebilirmisiniz.benimde yumurtalar toplandi Bugun
hımm hayırlısı bakalım ya. yumurtalarımız güzelce gelişsinde yeter ki. ne yapalım cekeriz mecburşöyle düşünürsek hani toplama esnasında uyudugun için stresin fazla olmuyor ama toplama sonrası agrın olması kötü. transfer ise daha zor bende cünkü hem anestezi yok hem idrar olayı var,hemde ben bi kaç gün idrarda yanma yaşamıştım. yok gecen sene bu dönemde epey şişmiştim ama kilo almamıştım. bu sefer ne kilo aldım ne şiştim.çay kahve ve asitli içmiyorum. yemek yemeden ılık su içiyorum. kayısı suyu içiyorum bunların etkisi cok oldu galiba ama gaz sorunum cok nedende.bugün bi ilaç kullanmadım. ama yarından gebelik testi yaptırana kadar hergün sabah crinone jel kullanacagım. cocugun iyi tutunması için.evet sabah arayıp söyleyecekler yumurtaların durumunu.yok perşembe degil aksi bi durum olmazsa salı günü sabah transfer günüm cnm
evet valla ona taa tedavinin başında karar veriyolar. benim bildigim 3.gün embriyosu konuyor genelde.valla crinonene jel kilo yapıyor mu bilmiyorum da. dikkat etmeye calısıyorum canım.evet persembe günü dönecegim ailemin yanına. evet gecen sefer özel bi doktora gitmiştim iki haftada bir. bu arada 16 yumurtadan 6sı döllendi. yarın saat8.15de transferin var. yok normal yolla hamile kalanlardan bizim hiç bi farkımız yok. ama ben hiç alttan ultrasona girmedim hamile kaldıktan sonra. hep karın üstünden baktırdım. alt taraftan baktırmanın bi zararrı var mı onu da bilmiyorum gerci.Hmmmm!3. gün embriyosu olacak diyorsun!Belki 5 olur; şimdiden karar verdiler mi ki ona?
crinone jel progesteron içeren değil mi? Bak; o da kilo yapabilirDikkat etmek lazım
Salı transferin olursa perşembe cuma gibi dönersin artık memleketine. Geçen defa hamile kalıp gittiğinde orda bir doktorla mı devam ettin?
Tüp bebek olunca hamilelikte daha farklı bir yol mu izliyor doktorlar! Normal hamile muamelesi mi yapmıştı sana yoksa
ekstra ekstra bişeyler vermiş miydi gittiğin doktor?
evet valla ona taa tedavinin başında karar veriyolar. benim bildigim 3.gün embriyosu konuyor genelde.valla crinonene jel kilo yapıyor mu bilmiyorum da. dikkat etmeye calısıyorum canım.evet persembe günü dönecegim ailemin yanına. evet gecen sefer özel bi doktora gitmiştim iki haftada bir. bu arada 16 yumurtadan 6sı döllendi. yarın saat8.15de transferin var. yok normal yolla hamile kalanlardan bizim hiç bi farkımız yok. ama ben hiç alttan ultrasona girmedim hamile kaldıktan sonra. hep karın üstünden baktırdım. alt taraftan baktırmanın bi zararrı var mı onu da bilmiyorum gerci.
Acikcasi bilemiyorum, bu konuyla ilgili bellibasli merkezler var ayrica Acibademi fazlasiyla ticari buluyorum. Bu alanda cok deneyim kazanmis ve hedefi basarili olarak mark haline gelmeye calisan yerlerde tedavine baslayabilirsin bence. Saniri, memorial , bruksel, bahceci ve sifa on siralarda. Sabirlar dilerim
ne güzel ne mutlu :))))))) allah tamamına erdirsin emir bebek gelsin inşaallah:)))
Merhaba kızlar, öncelikle kadınlar gününüz kutlu mutlu olsun
maşallah maşallah maşallah bize :)
sonucumuzu aldıkk bazı hormonlarımı hala öğrenemesemde beta hcg m 209.16ikiz olma olasılığı var dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testleri.... dua dua dua edelim birbirimize inş, darısı hasretle bekleyen arkadaşlarııza inş:)
Allah'ım tüm bekleyenleri hepimizi kat be kat sevindirsin sağlıkla kavuştursun bebeklerimze inş..
ne mutlu size rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş bende yarın transfer günüm
Merhaba kızlar, öncelikle kadınlar gününüz kutlu mutlu olsun
maşallah maşallah maşallah bize :)
sonucumuzu aldıkk bazı hormonlarımı hala öğrenemesemde beta hcg m 209.16ikiz olma olasılığı var dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testleri.... dua dua dua edelim birbirimize inş, darısı hasretle bekleyen arkadaşlarııza inş:)
Allah'ım tüm bekleyenleri hepimizi kat be kat sevindirsin sağlıkla kavuştursun bebeklerimze inş..
ne mutlu size rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş bende yarın transfer günüm
Amin zennez cok teşekkürler Allah im sağlıkla hayırlısıyla nasp etsin hepimizetebrikler, darısı bekleyenlerin başına....allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah :)
Amin zennez cok teşekkürler Allah im sağlıkla hayırlısıyla nasp etsin hepimize
kızlar selamlar bende dayanamadım bugün kan testi yaptırdım 9. günümdü..maalesef mallesef olmadı değerim 0.1...bir bile değil tekrarlamayı düşünmüyorum testi,canım yeterince yandı zaten,kabuslarla başladığım gün kabus gibi devam ediyor,ağlamak faydasız,üzülmeme elde değil,5.tedaviyi olacak olmamda çok korkunç,pozitifi gören arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıklıca rkucağınıza alırsınız,darısı başımıza olsun,yeni doktor bul,sebep araştırma,belki yeniden rahim filmi pooffff çok iş var çok:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?