Yapma yaaa... Çok kötü olmuş deseneNeden o kadar yandı ki canın; offfff! Korkmaya başladım şimdi.
Olabilecek durumlara tedbir de almamışlar ilaç falan verip. Acıdan kıyameti koparacağım oralarda desene...
Şimdi iyisindir umarım.
Ben kendimi çok kötü hissediyorum.Başım dönüyo, halsizim ve alt karın bölgemin gerginliği beni rahatsız ediyo.
Sana da olmuş muydu?
Hastaneden kaçta çıkabildin? 16 yumurta haaaaZenginsin bakıyorum. Şimdi transfer günü stresi almaya başlar seni...
![]()
seyircim benim dün gece böyle alt karın hizamda bi agrı oldu. heralde catlatma iğnesinden oldu.yumurtalar tam olgun hale geldiğinden midir nedir bilmiyorum.gaz sancısı gibi sancım oldu.ben hastaneye girene kadar herşey güzeldi hiç stresim yoktu. hatta eşim sevindi ne kadar rahatsın diye.yukarıya cıktım hazırlandım ameliyata girdim. yine hiç bir sorun yoktu. ama yumurta toplamadan sonra yatakta gözlerimi actım bi baktım karnım resmen kıvratıyor beni. hemşireye dedim normal dedi. benim gecen senede transferden sonra böyle bi sancım olmustu.o da kabız oldugundanmış ama bu sefer cok dikkat ettigimden kabızda olmadım. demekki içeriye hava mı giriyor işlem sırasında basınç mı oluyor nedir anlamadım.yanımdaki bayanda öyleydi.sen hiç stres yapma belki erkeste aynı etkiyi yapmıyordur. bide benim gecen yıl kanamam olmamıştı. bu sefer az bi kanamam oldu. bu biraz kafamı kurcaladı ama önemli değil dediler :?
işte benim bi dün gece oldu halsizlik ve karın ağrısı. ama baş ağrım olmadı. saat 12 ye geliyordu hastaneden cıktıgımda. toplama işlemine girmeden saate bakmıstım cıkınca tekrar baktım tam 25 dakika sürmüş toplama işlemi.valla yumurta durumu iyide işte inşallah koyulabilecek degerde olgunlasır hepsi.transfer gününü hiç deme ya