2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

arkadaşlar merabalar size bi sorum olacaktı. kan değerlerimden başlayım önce
7. gün 43
9.gün 95
11.gün 178
13. gün 301
15. gün 540

sizce bu değerler nasıl? bi de bu gün yani 19. gün sağ kalça kemiğime bi ağrı girdi. daha önceki düşüklerde de böyle ağrılar yaşamıştım. acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim ? yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkürler

Menzil Herşey gönlünce olsun. Kaç yumurta toplandı kaçı döllenmiş belli mi? :)

saol canım 10 yumurta toplandı 8 döllendi çok şükür 5 inci gün transferi olucak yarın sabah transfer olucak dualarınızı bekliyorum

o

sagol arkadasim.peki kac hucreli embriyo transfer edildi size benim transfer gunum yarin.

gece uyandım regl olmuşum ağla ağla geri uyudum şimdi kalktım test yaptırmaya bile gerek kalmadı

canım ya üzme kendini hem regli olsanda kan testi istiyorlar sen yinede yaptır bence allah büyüktür benimde kanamam başlamıştı benden pozitif çıkmıştı kanamam kesilmesi için iğne vermişlerdi sabah akşam vuruluyordum ama olmadı kesilmemişti sen testini yaptır varsa bile önlem alırlar üzme kendini

saol canım 10 yumurta toplandı 8 döllendi çok şükür 5 inci gün transferi olucak yarın sabah transfer olucak dualarınızı bekliyorum

Vayyy!Diyorsun ki yumurtalarım kalitelidir :)) Süper...8/10 harika bir oran.
5. gün transferi olması da ayrı bir avantaj tabi.Hakkında hayırlısı haberdar et kendinden.

Herkese merhaba.dün 2 adet blastosist transferi oldum. Bu 3. Tüp bebek denemek. Diğer ikisi 3.gün transferiydi ve kimyasal gebelikle sonuçlandı.çalışan bi bayanım. Öncekilerde ara vermeden çalışmıştım. Bu defa 1 haftalık rapor aldım evde tv keyfi yapıyor ve yazdıklarınızı okuyorum. Umarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir.size sorum.aranızda blastosist transferi olan var mı ?

Bence erken karar veriyorsun ilaçlarını kesinlikle bırakma . 9. Günde bu değer normal

dün nete giremedim eşimle beraber son kez bi sinamaya gittik akşamda çok yorgum döndüm nete giremedim bugün transferim oldu 2 tane işe yarayan yumurta olduğunu söyledi hakan bey malesef dondurma işlemini yapamadık ama iki yumurta transferi yapıldı evet genelde yumurta toplandığının üçüncü günü transfer yapılıyor geçen seferde de benimki öyle olmuştu..

Hadi yaaa, altı tane yumurtadan 2 tane mi kalmış yaaniiii! :44: Gerçi sonuçta işini görmüşsün çok şükür.
Peki cinsiyetle ilgili falan bişey söylediler mi?
Transfer nasıl geçti? Kaçta girip kaçta çıktın? İyi misin? Ağrın sızın var mı?
Hehe :)) Bitirdin işte; şimdi geri sayarız senin için :))

tedavin hayırlı olsun canım allahım pozitif almanı nasip etsin sonrada devamı gelip kucağına almayı nasip etsin meeği seninle olur inşallah hepimize yaşatır inşallah rabbim güzel sonuçları benimde 3. denemem olucak inşallah bu ayın 20 de başlıycam tedaviye ama ilk iki denemem blastosist embriyo olmuştu benimde sizin gibi iki denemem kimyasal oldu size sorum 3 denemeniz ilk iki denemenizden farklı olarak birşey uyguladılarmı yoksa aynı tedaavimi yaptılar ne bileyim ilaçlar değiştimi farklı testler istedilermi bilgilendirirmisiniz

valla cinsiyetle ilğili birşey söylemedi zaten şu pozisyonda cinsiyet filan düşünecek durumda degildik bir yumurta koyalım dedi hakan bey ama iki tane transfer olacak durumda yumurta vardı ben ikisinide koyalım dedim o biri dondurulamıyormuş öyle olmuyorsa bende onuda koyalım dedim ikiz gebelik olabilir dedi artık o riskide aldım öncekindede iki yumurta transfer ettiler biri tutmuştu artık bekleyip görcez canım darısı sana agrım sızım yok öncekine göre çok kolay oldu 9.11 de girdim 9.16 da çıktım beş dk sürdü...

Merhaba. Üzüldüm ama. Tüp bebek tedavisinde geçmişe hemen reset atmak gerekiyor sanırım.ilk 2 denemem kimyasal gebelikle sonuçlanınca sorunun rahim tutunması aşamasında yani rahim duvarı tarafında sıkıntı olduğunu düşündük.benim yumurta rezervim çok düşük.en fazla 3 yumurtam oldu her yumurta toplama işleminde.3 ay yumurta topladık.emriyoları biriktirdik ve 3 ayda toplam 6 ermiyormuş oldu.ilaçları değiştirdik her ay ilaçları farklı şekillerde kullandı.sonra 2 ay dinlendim, hiç bişey yapmadı sadece rahim duvarımın kalınlaşması için ilaç verdi. Aaaa .. Birde rahim duvarımı çizdi . Kanlanma olsun diye........aslında biz genetiğe baktıracaktık.bu yüzden bekledik fakat yumo sayımız az olduğundan riske giremedik .

hayırlı olsun canım Rabbim kavuştursun bebişlerine inş :) ben de blastosist transferiyle 2 embriyo koyuldu canım 25 şubatta 15. günümdeyim ve hamileyim hamdolsun darısı sana, tm bekleyenlere dikkat et kendine

anladım canım saol bilgilerin için rabbim bebeklerini sana nasp etsin sonuç bekleyen herkese kurban olduğum mevlam büyüktür sonucunu bildirirsin

hayırlı olsun canım Rabbim kavuştursun bebişlerine inş :) ben de blastosist transferiyle 2 embriyo koyuldu canım 25 şubatta 15. günümdeyim ve hamileyim hamdolsun darısı sana, tm bekleyenlere dikkat et kendine

Ayy süper.Rabbim tamamına erdirsin.transferden sonra lekelenmen oldu mu ? Ben dün transfer yaptırdım ama bi kaç damla kan geldi buğün? Arasam mı doktoru ?

canım nazarlardan korusun rabbim gözün aydın darısı bizim başımıza dua et bizlerede kaçıncı denemen transferden sonra nelere dikkat ettin allah bebeğini kucağınada almaya nasip etsin

Ayy süper.Rabbim tamamına erdirsin.transferden sonra lekelenmen oldu mu ? Ben dün transfer yaptırdım ama bi kaç damla kan geldi buğün? Arasam mı doktoru ?

amin canım çok sağ ol:) benim ağrılarım oldu biraz kasık ve bel ağrısı son günlerde de adet ağrıları gibi, lekenenmem olmadı bileiyorum ama her tedrginlimde aradım bence ara kalbin ferahlasın Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…