Canım!Kusuruma bakma giremedim yoğunluktanBi de kızlar artık gelmeyince istek azalıyor malesef...
Yine aynı yere mi gitmeyi düşünüyorsun? Ben senin yerinde olsam değiştirirdim. O salak doktoruna kalsa tüpünü bile kaybedebilirdin.
Çok large davrandı.
Takipler konusunda çok gittim geldim. Hakan hocaya mı devam etsem dedim; sonra gönlüm ne kadar ondan yana da olsa adam tüp bebekçi pek mantıklı olmaz gibi geldi. Bülent Alp Aydın var duymuşsundur. Eski doktorum o da. Ona mı gitsem dedim. Onun da çalıştığı hastanenin yeni doğan ünitesi yok. Allah göstermesin riskli bir durum olursa ordan oraya taşınmak çok mantıklı gelmedi.
En sonunda çevremde çok fazla insanın gidip memnun kaldığı Serdar Oğuz'da karar kıldım. Çok da ilgili bi adam. Beğendim.
Hayırlısıyla bebişin tutarsa mutlaka ona gitmeni bir tanışmanı tavsiye ederim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan da çok hasta geliyor ona. Özel muayenehanesi var. Doğumu TOBB, Medicana'da yaptırıyormuş. Aklıma yattı.
İşte gelişmeler böyle canım. Kendinden haberdar et sende mutlaka :)
serdar beyi duydum canim, hatta takibimi ona yaptirmak icin randevu bile almistim, ama kanama baslayinca gitmek nasip olmamisti

ya ben d cok dr aradim ama hicbirine guvenemedim, yine tolga ecemise gittim, kizdim soyledim hatasini :)
bilmiorum eylulde yine ona yaptircam bu 2 ayda bi mucize olmazsa :))