cnm bu arada pgt için evet doktorunla konuşman lazım,yine embriyo sayın fazla ise yapılabilior die biliorum,bu kez yapacaktık pgt ancak baktık iyi gelişior doktorum gerek görmedi,sende ilk olduğundan gerek olmayabilir cnm genelde tekrarlayan düşüklerde istiyorlar
canım tnın biraz karışıkmış açarmısın???nedemek oluyor ki bu neden fos çıksın yumurtalar???hiç belli olmaz kötü düşünme,ona kalırsa bak bizdede bişeyler fos o zaman yoksa çoktan anne olmuştum:)))Yapma yaa...
Ama ben onu yaptırmak istiyorum! Yapması da lazımm...!Yarın kontrolüm var. MTHFR A1298C heterozigotumla PAI-1 4G/4G'yi de bir hatırlatayım. Dosyamda var ama gözünden kaçmıştır belki. O önemsiz dedi bu pıhtılaşma meselemi ama bence o kadar da önemsiz olmamalı.
Bende de ne yumurta olur ya pgt bakılacak
Bayağı yumurta toplarlar da çoğu fos çıkar giib geliyor bana
Yumurtalarım fos olmasa şimdiye kadar tutardı herhalde:44:
cnm kilo almamaya çalışıorum,dikkat etmeye çalışıorum bir veya iki kilo oynamıştır yada oynamamıştır,sadece iğnelerden haliyle karnım şiş hamileymişim gibi kasıklarıma doğru bir şişlik var tabi onun dışında bir fark yok,kilo kolay canım veririz evelallah yeterki olsun:)kilo alıp almamak sana kalmış anlıcağın,iştahın açıldığında çikolata vs yerine yoğurt,meyve filan tercih edersen almazsın kilo bişeycik olmaz,herkez alır die bişey yok
Yüreğime su serptin... Ben nefret ederim kilodan. Bir şeyi yiyeceğim zaman yüz kez düşünür hesap ederim kalorisini falanını filanını.
Göbek olayından da tiksinirim. Şu kasıklarına doğru olan şişlik tedaviden sonra bebek yoksa hemen geçiyorsa ne yapayım atarım içime bir kaç gün. Ama öyle bir şişlik oluşursa herkes anlar benim bişeyler denediğimi yaaa... Çünkü normalde tahta gibi geziyorum ben... :44: Anlamasalar iyi. Eşim hariç kimsecikler bilmiyor şu an tüp bebek denediğimi ya da daha önce aşılama yaptırdığımı falan.
canım tnın biraz karışıkmış açarmısın???nedemek oluyor ki bu neden fos çıksın yumurtalar???hiç belli olmaz kötü düşünme,ona kalırsa bak bizdede bişeyler fos o zaman yoksa çoktan anne olmuştum:)))
zayıfsan daha belli olur,bende zayıfım normalde,ama kendin anlarsın dışardan dikkatli bakmadıkça farkedilmio yaaa,yani eş,n farkeder ama arkadaşların anlamaz..benimde ailemin filan haberi yok bende söylemedim,kafam daha ediyor böyle anlayan olmadı
Beni de korkuttun yaaa :) E o zaman 15 gün iğne vurulmamışsın ki.Daha 10 gün olmuş 11. gün çatlatma iğnesi ve 13. gün de yumurta toplama olayın olacakmış. :)
İi ii; o halde ben de senden bir hafta sonra aynı gün başladığıma göre haftaya p.şembe bana da çatlatma iğnesini vurdururlar yumurta toplama da hafta sonuna senin gibi cumartesiye denk gelir. :) Yaşasıınnn... Sevindim buna. P.tesi salı da herşey yolunda giderse transfer olur.
Yumurta toplarken genelde olduğu gibi uyutacaklarmıymış sordun mu hocaya hiç? Ben daha o aşamaya gelemediğim için sormadım :26:
Bize gelince; ben de de eşimde de sıkıntı yok. Daha önce doğal yoldan hamile kaldım ama kısmet değilmiş. Sonra da olmadı bir daha. Acayip şanssız bir süreç oldu bizim tüp bebek yaaa; eşim h3n2 olmuş; şu yeni moda gripten. Acayip hasta... Gripten bişey olmaz yazıyor sağda solda ama spermlerden umutlu değilim artık yaaa...Aksi gibi hiç olmazdım ben de nezle oldum
Durumlar çok vahim bizde anlayacağın
zayıfsan daha belli olur,bende zayıfım normalde,ama kendin anlarsın dışardan dikkatli bakmadıkça farkedilmio yaaa,yani eş,n farkeder ama arkadaşların anlamaz..benimde ailemin filan haberi yok bende söylemedim,kafam daha ediyor böyle anlayan olmadı
evet evet pardon orada bi anlatım hatası olmus .ben antalyadan geldim toplam 15 gün kalıyorum diyecektim.transferden sonra iki gün istirahat edip öyle geciyorum antalyaya. evet yumurta toplama işleminde odaya alır almaz genel anestesi yapıyorlar gözünü geri elbiselerini cıkardıgın odada buluyorsun:) aç gittigin için kahvaltıda veriyorlar. hiç bi acı falan olmadı bende sonrasında. sadece cok hafif kasıklarda batma oluyor. o da önemli degil dediler.umarım senin yumurtalrında gerektiği kadar gelişir. hımm grip olayı kötü olmus ama o zamana kadar atlatır inş.umarım hersey gönlünce olur
evet cnm tebrik ederim dikkat etmek zor oluyor gerçektende,ama kiloda almamak lazım çok moralimiz bozuluyor..ben ilk tüp bebek denememde cok şişmiştim. tedavinin sonuna dogru giydigim hiçbir pantolon olmadı. öyle ki geri eve kardesimin eşofmanı ile döndüm. ama bu tedavide yedigime içtigime dikkat ediyorumiki litre su içiyorum yogurt yiyorum. cayı bıraktım. yarın yumurta toplamam var ama bende su an hiç bi şişlik yok. demek ki dikkat etmek lazımmış.
aspirin tedaviden önce yuttum,tedaviye başlayınca kesildi taa ki transfere kadar,transfer günü coraspin ve clexane başlandı..arkadaşlar bende dün doktora gittim regl 2. günüydü bana sadece doğum kontrol hapı verdi asprin vermedi haftaya perşembe tekrar gideceğim ve transfer günü verecek hayırlısıyla inşallah.aspirin vermedi çok aklıma takıldı sizler kullandınızmı? ve nekadar süre kullandınız?
hayırlısı olsun canım inşallah rahat geçirirsin..inşallah sana ve bekleyen tüm tedavideki arkadaşlara tutunurlar,tabi banadaBu arada yarin transfer gunum. hayirlisiyla bebislerimm bana tutunur
E!İyi bağri; transfer günü aşılamada olduğu gibi olacağı düşünülürse en azından yumurta toplamada o ortamı gözümle görmeyeceğimi bilmek güzel. Kötünün iyisi :S
Sen yarın iğneni vurdur mis gibi c.tesi toplamalarını hallettir Sonrasında ve tabi öncesinde yine konuşalım kaç yumurtan oldu, kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek falan filan :)
arkadaşlar bende dün doktora gittim regl 2. günüydü bana sadece doğum kontrol hapı verdi asprin vermedi haftaya perşembe tekrar gideceğim ve transfer günü verecek hayırlısıyla inşallah.aspirin vermedi çok aklıma takıldı sizler kullandınızmı? ve nekadar süre kullandınız?
evet ya ben transfer gününü lokal anestezili istemeyi düşünüyorum. acımıyor falan demişlerdi ama ilkinde biraz acımıştı. en azından idrara sıkışık gittigin için kasıkların cok agrıyor. sonrasındada istesende yapamıyorsun idrarini.bugun gece 10da catlatma ignemi vuracagım, konusuruz yine
Merhaba...arkadaşlar bende dün doktora gittim regl 2. günüydü bana sadece doğum kontrol hapı verdi asprin vermedi haftaya perşembe tekrar gideceğim ve transfer günü verecek hayırlısıyla inşallah.aspirin vermedi çok aklıma takıldı sizler kullandınızmı? ve nekadar süre kullandınız?
Local mi genel mi... O herşeyin farkında olduğumuzdan olmasında...
Uyutsunlar uyanayım hoopp odadayım şeklinde. :)
Ben de kontrole gittim bugün.
İlaçları kullanmanın 4. günü gittiğinde(perşembe) kaç yumurtan vardı senin? Hatırlıyor musun hiç?
Yarın kaçta orda olacaksın ve toplayacaklar bakalım... :)
lokal olunca belden asagısı uyusuyor sadece. valla bence de ikisinide genel yapsınlar odada gözlerimizi acalim. benim ilk tedavimde ilk transfere giden anne adayı aglayarak gelmişti bende niye agladıgını sordugumda idrare sıkıştım ama yapamıyorum dedi. acıyor mu dedim yok dedi. sonra beni aldılar o bayan öyle dedigi için rahat girdim ama bekledigim gibi olmadı. bi de ben tuvaleti mi tutamamıs yapmıştım geri benim idrar torbama su doldurdular ameliyattan sonrada bosalttılar o da biraz sıkıntı yarattı :) valla ben hiç yumurtaların adetini sormuyorum. o zaman da sormamıstım. sadece yumurtaları topladıkları gün basımda bi kagıt buldum. orada sizden 15 yumurta aldık falan yazıyordu. işte 5 i döllenebildi. ben yarın orada olmayacagım. 36 saat gecmesi lazımmıs cumartesi sabah 10da orada olacagım
Hmm!Ultrason kontrolünde ölçüp ölçüp yazıyorlar ya. Belki ordan kulağına takılmıştır diye düşündüm. 15 yumurta çok ii yaaa...
Bakalım bu kez kaç alınacak 15 de 5 ise %30a falan denk gelir. Onu ii yapmamışlar.Peki kaçıncı gün embriyosu koymuşlardı sana?
Genel bir standart getirmişler mi yoksa 5'i zorladıkları da oluyormu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?