2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

serdar beyi duydum canim, hatta takibimi ona yaptirmak icin randevu bile almistim, ama kanama baslayinca gitmek nasip olmamisti

ya ben d cok dr aradim ama hicbirine guvenemedim, yine tolga ecemise gittim, kizdim soyledim hatasini :)
bilmiorum eylulde yine ona yaptircam bu 2 ayda bi mucize olmazsa :))

Anlıyorum seni aslında!"Geçmişimi biliyor, adamı tanıyorum" vs. diye düşünüyorsun ama bence öyle bakma olaya.
Dış gebelik olayında çok kayıtsız davrandı sana karşı. Belki burda iteklemeseydik seni başka doktora gitmeyecektin ve sonrasında geç kalmış bile olabilecektin. Sen bilirsin yine de... Sadece gönlümden geçeni söylemek istedim.

Mucize her zaman var. :) Umarım Eylül'e ihtiyacın kalmamış olur bir doktor aramaya ve seninle Serdar bey'in muayenehanesinde karşılaşırız

Not: evet belki benimki tutmadı ama Anatolia'nın başarı oranı çok yüksek bir yer olduğunu hepimiz biliyoruz. İhtiyacın kalmamasını gönülden dileyerek şunu eklemek isterim ki; maddi açıdan da bir problemin olmadığını düşünerek sana şiddetle Hakan hocayı tavsiye ederim. Gerçekten çok ilgililer ve işlerinde ciddi anlamda profesyoneller.

Ayni yastayiz. Naptiniz tedaviniz ne durumda ilerledi hocayla bende baskente gitmek istiyorum.

Ayni yastayiz. Naptiniz tedaviniz ne durumda ilerledi hocayla bende baskente gitmek istiyorum.

zeynepcicek merhaba canım. mesajımı yazalı uzun zaman olmuş, henüz bir gelişme yok. Göğşen Bey'den çok memnunum, tüm testleri uyguladı biyopsiden sonra rahim kalınlaşması çıktı ardından ilaç tedavisi ile kontrol altına aldık, histeroskopi uygulaması yapıldı ve rahim filmi de çekildi, eşime de tüm testler uygulandı. Hiç bir şeyi şansa bırakmadık. Aslında tanısal anlamda çok yol kat ettik ama bazı şeyler onun elinde değil işte. Benden kaynaklı sorunlar da var. Biraz kilo vermem gerekiyor, çaba göstermem gerekiyor... kendisi kilo hususunda oldukça hassas, bende de obezite var ne yazık ki, karın bölgesi yağlarından ne kadar çabuk kurtulursak o kadar çok yol alabileceğimizi belirtiyor doğal olarak. ben de farkındayım ama iş hayatı ve diğer bazı faktörlerle birlikte bazen her şey istediğim gibi olmuyor hasta-doktordan ziyade abi-kardeş gibi bir ilişkimiz oldu zamanla. Tüp bebek yolunda ilerliyoruz şu anda. Devletin karşılaması için sanırım iki aşılama negatif olması gerekiyor öncelikle. Bir aşılama yapıldı negatif oldu ama ben Göğşen Hocanın başarısızlığı olarak bunu tabir edemem, nasip değilmiş bence. 2. aşılamada da negatif durum olursa 3 senelik evllilik dolacağından tüp bebeğe yöneleceğiz. Şimdi yaz dönemi olduğundan ara verdik gibi. Kış aylarına doğru ikinci aşılamaya girişeceğiz, sonra yolumuza bakacağız.

Allah hepimizin gönlüne göre versin, nasipse olur... sevgiler

Yaaa kilo onun bahanesi ben bu iste hic sorunu olmayanlara Allah sabir versin diyorum.
benim 1 kizim var ama tekrar olsun diye ugrasiyorum.
insallah seninde olur sevgiler

fiyatı nedir ortalama tüp bebek için acaba?bende başlıycam ama araştırma yapıyorum henüzz

fiyatınedir acaba bu ismi çok duydum gerçekten başarı bir hekim sanırım

şişli memorialda 2.tüp denememi yaptım.(ayrıca 5 yaşında normal yolla olan bir kızım var) .eşimde normal morfoloji %1 di sayı ve hareket sorunu yok yaşım 37 rezervim biraz azdı 2-3 yumurtayla başladım 4 yumurta toplandı.3 ü döllendi 4.güne 2 tane kaldı grade 2 olmak üzere biri diğerine göre bir tık daha iyi olan 2 embriyo transferim oldu beta hcg test günüm pzt ydi ama ben bugün yaptım sonuç pozitif değerim 46 geldi allah herkese nasip etsin... başka hastanelerde benimle aynı gün tüp denemesi yapan 2 arkadaşımda bugün test yaptı onlarında test gününe 2 gün vardı birinin değeri 160 diğerinin de 64 geldi.her ikisininde 2.denemesi idi.yine birinde rezervi problemi vardı eşinde morfoloji %2 idi ilk denemesinde 3 yumurta toplanmıştı kalitesiz olduğundan döllenme işini embriyolog yapmayalım dedi ve tedavisi iptal olmuştu bu tedavisine sulandırılmış lucrin protokolle başladı onun da yaşı 37 idi ama sonuç pozitif hepinize moral olsun bu yıl bereketli bir yıl ... hepinize bol şans diliyorum

harika haberler, moral oluyor hepimize,Allah tamamina erdirsin

merhaba
öncekle hayırlı olsun bende acıbamdemde tedavi görüyorum yaş 35 . aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ancak histereoskopi yapılacağından donduruldu. şimdi dondurulmuş için tedavi görüyorum hergün 5 ünite lucrin ve şimdi günde 2 tane estorfem ilaç lkullanıyorum sizin ilaçların neydi bana bilgi verirmisiniz.burda araştırmama rağmen lucrin kullanan görmedim yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…