:)) sende ilaç fobisi de vardı dimi hatırladım şimdi. panik atağınmıydı neydi ona sebep oluyordu. iş her aşamada kolay bitek o aşama zor. ama zor dediğime bakma bişey hissetmiyorsunki:) hiç korkma. operasyon düşüncesi zor geliyor işte. ama gerçekten hafif bi adet sancısı oluyor işlemden sonra.
transferden sonra beni çıkarırlarken eşime demiştimki yavrularımızı getirdim:) artık onlar bizimle..
kısa bi süreliğine doktorlara bırakcaksın onları ve sonra alacaksın inşallah
kaçıncı gün transfer olur diye bişey söyledilermi?
Heh o benim işte. 30 senedir ağrı kesici bile içme ama evlat uğruna kendine günde 3-5 iğne yap ilaç iç anestezi al falan hayret ediyorum. :) yavrularımızı getirdim de çok tatlıymış ama gözlerim doldu şu an.
Dr yumurtalara bakıcaz ya transfer ya da dondurup bi dahaki ay transfer edicez dedi. Öyle demese de 3 ya da 5 gün sonra transfer edicez dese ya di mi Temkinli olcam diye moralimi bozuyo benim ya.
aaa lütfennn moralini niye bozuyor. bence en uygununu söylüyor sakın öyle düşünmeee.
rahim çok yoruluyor işlem görüyor ya.
dondurup bi sonraki adetinle başlamak iyi geliyor bazılarına.
hiç moralini bozma. eğer bu sana uygun olmasaydı -hadi seni geçtim- kendi itibarını zedelermiydi?
ben daha yumurta toplamanın verdiği (azıcık) acıdan kurtulamamışken hemen 2. gün transfer yapıldı.
Neticede 2 ihtimal var tutmayınca nasip kısmet denir geçilir bence onlara göre kendilerinde bi eksik görmezler. Ay günahlarını da almıyım şimdi tıp camiasının :)
2. Gün normalden 1 gün eksik çok farketmez heralde senin bebişler azcık aceleciymiş sadece. :)
Belirtiler var mı???
:) günahlarını alma kız tutsun da nasıl yaparlarsa yapsnlar:))
aceleci anneleri gibi. laboratuarda annelerinden daha iyi mi bakacaklar sanki yavrularıma. aldım koydum içime bende:) balla kaymakla besledim kuzularımı inşallah benimledirler benim şımarıklar:)
belirti yok canım ya. daha doğrusu hepsi psikolojik biliyorum. o yüzden belirtim yok diyorum:) pazartesi kesinleşsin psikolojik olarak değerlendirdiklerimi yazarım
Hakkaten tutsun da bütün bilim adamlarından özür dilerim. :) belirti olayı gerçekten çok psikolojik benim hiç adet günüm geçmezdi buna rağmen envayi çeşit belirti bulurdum. Yalnız hep çoğul konuşuyoruz seninkiler konusunda hayırdır inşallah.
hahahaainşallah ya hep öyle konuşuyorum. 3 tane koyuldu ya. ya benimleler yada hiç yoklar. yoklar konusunu düşünmek istemiyorum şimdilik. sonuçta yoksa şimdiden mi harap edeyim kendimi dimi.. varsa ohhh ne ala:)
ben aşılama yaptırmadan önce normal yoldan olur diye düşünüyorken aşerdiğimi başımın döndüğünü falan biliyorum. hatta bi keresinde de adet günüm geldi, bende ilk önce kahverengi gelir az az. Allahım nolur yerleşme kanaması denen şeydir inşallah dedim. nasıl etkilediysem kendimi birden kesildi15 gün öyle leke leke leke.. allahım kafayı yicem idrar testi mi yapmadım kan testi mi yapmadım. 2 günde bir gidiyorum yok.. en sonunda dedim valla nasıl becerdiysen nasıl inandıysan hamile olduğuna:) sonra kendiliğinden geldi gitti öyle
kendini çok kurcalamamak lazımmış:)
3 tane çok iyiymiş sevindim senin adına. Umut etmek her zaman iyidir süpersin.
Biraz daha uğraşsaydın o dönem beyin gücüyle hamileliği bulabilirdin :)
Bu arada bende bugün siyah tuhaf lekelenmeler var. Panik yapayım mı?
Canım cok sagol sanada ayni sekilde Rabbim hepimize güzel haberler almayi nasip etsincanım hayırlı olsun şuan bebişin seninle ozamanne güzel bi duygu o. elini koy dua et. hep seninle kalması için. ayetel kürsi oku rabim koruyucu meleklerini göndersin yavrularının başına. ağrı olur korkma benim uzun bi süre olmuştu. ani hareket yapma sadece.
:))) kız panik yapayımmı nedir ya
yapma yapma ne yapıcakmışsın panik
nasıl leke o. ilaç varmı vajinal? yarın doktoru ara bakalım.
Canım cok sagol sanada ayni sekilde Rabbim hepimize güzel haberler almayi nasip etsin
AlxFa takintili bi şekilde okadar kafama taktigim şeyler olduki anlatamam kendi kendime acaba duruyormu acaba akıp gittimi vs diye sacma sapan düşündüm durdum eşim çok takiyosun düşünme bunlari artik diyor kızıyor hatta 12 gün gecermi diyorum
:)) ne bileyim. İlaç yok iğne yaptım gonal f ve cetrotide o iğneler mi yapıyo acaba? Bildiğin simsiyah leke ilk defa oluyo böyle bişey bende.
gonal f bende yaptım 900 lükten. 187.5 dozda.
cetrotide da vardı. ama bende olmadı. demekki herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor. içinde korku varsa doktoruna sor mutlaka. ama ilaçtandır diye düşünüyorum ben canım
seni o kadar iyi anlıyorumkiiii.. hatta bu yazını okuyacak olan diğer arkadaşlar da o kadar iyi anlıyacaklar ki..
hepimizin başına geldi o durum. Sabırlı olmalısın. 9 ay nasıl sabrediceksin yoksa:)
akıp gitmez hiç korkma. ne iğneler ne yumurta toplama ne transfer.. en zoru ne biliyomusun .. beklemek. o kadar yoruyor o kadar yıpratıyorki. bu yola çıkıyoruz sabrımızın çok sağlam olması gerekiyor. kafanı meşgul et bişeylerle. öğretmendin sanırım. kendini bişeylere ver. bişeylerle uğraş. zaman geçer. ben işteyken zaman çabuk geçiyor da eve gelince geçmek bilmiyor..
stres yapma eşinin de moralini bozarsın. sonra iki melankolik takılırsınız artık.. yapmayın lütfen. umutsuz olma.
diyene bak diceksin ama naapayım siz de benim gibi olmayın işteeee:)))
allahım çok duygulandım tutamıyorum kendimi.. sen sabır ver yarabbim ne güzel bi duygu bu.. olabileceği düşüncesi bile ne mübarek bi duygu..
imza bölümünde bugün 4. haftaya girdiğimiz yazıyor. ve boyutları.. Allahım onu hissetmeni, onu kucağımıza da almayı, onu ezirmeyi, onun ilk kelimelerini, onun ilk adımlarını, onun büyümesini, onun herşeyini görebilmeyi nasip et yarabbim.... dualarımızı boş çevirme yarabbim...AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN
hahahaainşallah ya hep öyle konuşuyorum. 3 tane koyuldu ya. ya benimleler yada hiç yoklar. yoklar konusunu düşünmek istemiyorum şimdilik. sonuçta yoksa şimdiden mi harap edeyim kendimi dimi.. varsa ohhh ne ala:)
ben aşılama yaptırmadan önce normal yoldan olur diye düşünüyorken aşerdiğimi başımın döndüğünü falan biliyorum. hatta bi keresinde de adet günüm geldi, bende ilk önce kahverengi gelir az az. Allahım nolur yerleşme kanaması denen şeydir inşallah dedim. nasıl etkilediysem kendimi birden kesildi15 gün öyle leke leke leke.. allahım kafayı yicem idrar testi mi yapmadım kan testi mi yapmadım. 2 günde bir gidiyorum yok.. en sonunda dedim valla nasıl becerdiysen nasıl inandıysan hamile olduğuna:) sonra kendiliğinden geldi gitti öyle
kendini çok kurcalamamak lazımmış:)
Tamam canim sizde olmasaniz teselli edenim yok varda uzaktalar bole heran kimseye dert yanamiyorum iyiki varsiniz vallahi cok rahatladim ozaman bugünkü hallerim gayet normalmis zaten nasip işi Rabbim verecekse hicbiseycik olmaz cok şükür t.b yaptirdigimiz merkezdende memnun kaldim sonuç negatif olsada yine giderim ama inşallah bebemiz kucagimizda teşekküre gideriz:))
seni o kadar iyi anlıyorumkiiii.. hatta bu yazını okuyacak olan diğer arkadaşlar da o kadar iyi anlıyacaklar ki..
hepimizin başına geldi o durum. Sabırlı olmalısın. 9 ay nasıl sabrediceksin yoksa:)
akıp gitmez hiç korkma. ne iğneler ne yumurta toplama ne transfer.. en zoru ne biliyomusun .. beklemek. o kadar yoruyor o kadar yıpratıyorki. bu yola çıkıyoruz sabrımızın çok sağlam olması gerekiyor. kafanı meşgul et bişeylerle. öğretmendin sanırım. kendini bişeylere ver. bişeylerle uğraş. zaman geçer. ben işteyken zaman çabuk geçiyor da eve gelince geçmek bilmiyor..
stres yapma eşinin de moralini bozarsın. sonra iki melankolik takılırsınız artık.. yapmayın lütfen. umutsuz olma.
diyene bak diceksin ama naapayım siz de benim gibi olmayın işteeee:)))
Ciktiniz sandim bende cikmistimYarın arayayım ben o zaman. İyi geceler canım bi gün daha geçsin. :) sevgiler.
Benim iş yerim 5dk. Ona da yurumuyorum arabamla gidip geliyorum. Rapor düşündüm bende ama transfer olduktan sonra akşama kadar o 3-5saat geçmedi. Ertesi gün geçmek bilmedi. O yüzden en iyisi gidip çalışayim dedim. Çok zor valla beklemek.Tamam canim cok haklisin demekki ayni duygulari hissediyoruz hepimiz.
bende biraz önce bi arkadaşa en zoruda beklemekmis diyordum evet canim ogretmenim bende kitap okuyayim diyordum
keşke rapor almayaydim iş yerinden bunuda bahane edip rapor aldım dinlenerek gecireyim toplu taşıma araclarina binmeyim diye hayirlisi olsun artık nasibimizde varsa her şekilde olur Rabbi yessir velatu assir Rabbi temmim bil hayr Rabbim kolaylastir zorlastirma Rabbim hayirla sonuclandir...
amin canımmmmAmiiiiinnnn cumlemize nasip etsin Rabbim hayırlısıyla...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsanın kafayı yemesi an meselesi. Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun. O kitabı da en kısa sürede alıp okuyacağım. Teşekkür ederim ;-)"Bir psikiyatristin gizli defteri" kitabında tam da böyle bir psikolojik vaka vardı. Neticede hamile kalmayı çok isteyen kişide mide bulantısı aş erme göğüslerin hassaslaşması adet gecikmesi vb. gebelik belirtileri fiziken de olabiliyormuş. Kitapta terapi ile bu semptomlardan kadını kurtarmıştı. Adı yalancı gebelik sendromuymuş. Terapiden sonra kadın çocuksuz yaşayabilme fikrini benimseyip eşiyle hayatın tadını çıkarmaya başlıyor falan sonra kendiliğinden hamile kalıyordu.
Ciktiniz sandim bende cikmistimiyi geceler günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?