- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 52
gayet güzel artmış.. tam 2 kat artacak diye bişey olmazki canım ya temsilidir oArkadaşlar beta hcg ler
12.gün 289
14. Gün 565
16. Gün 919
Sizide nasıl 16. Gün az artmış gib?

ayyyyynı ben..:)Sende iyi ki varsın benim 5.gun blast iki transferim oldu Dr dedi ki % 80 oldu bu iş. ?. Benim merak duygum dayanamadı bugün kan testi yaptım transfer sonrası 5.gun sonuç 1,53 çıktı yani negatif Dr aradım ilaçları keseyim diye yok devam et dedi test için çok erkenmis ne kadar doğru bilmiyorum inancım da kalmadı gibi boşa ilaç kullanıcam diye moralim bozuldu olmayınca olmuyor yapcak bir şey yok...tek değilsin bunu demek istedim, sevgiler
canım ya seni çok iyi anlıyorum biliyomusun. ben 5. gün diye hesaplarken 4. gün kana gitmişim meğer.. 2.34 müydü neydi sonuç. e tabi bizi aldı bi heyecan. annemlere söyledim torun müjdesi verdim. salak kafam ertesi gün gene yaptırdım. rahat batıyo ya. duramıyorum illa bişiler dürtüklüyo:) gittim kan verdim gene. 1.64 yıkıntıya bak.. dün neydi bugün ne oldu.
acelen ne dimi? öğrenceksin işte. bekle azıcık daha. apla ağla içim çıktı. anneme de diyemiyorum düştü diye. aynı çıktı aynı çıktı derken bile ağlıyorum..
neyse perşembe gene baktırdık. 8. gün oluyor artık. kendi doktorumuz varla yok arasında bi değer çıkar dedi. (ben ona 9. gün demiştim ama) akşam 4.30 da transfer gerçekleştiği için ertesi gün 4:30 olunca 1 gün olur sonuçta.
her neyse sonuç 3.41 çıktı. sonucu hemen hastanemize bildirdik. hamilelik var gibi, ama pazartesi tekrar yaptırın dedi.
demem o ki çok erken be canım:) dayanmalısın çünkü daha 9 ay daha sabrediceksin bebeğinin cennet kokusunu alabilmek için

değerlerni kendiminkiyle kıyaslarsam gayet güzel. 1 gün daha bekletmesinin sebebi yumurtaları 1 gün daha olgunlaştırmaktır belkide. bildikleri vardır hiç kafana takmaKızlar,
Adetin 10. İğnelerin 7. Günü
Yumurtalar 18mm
e2: 1165
progesteron: 0,7
Dr normal dedi ama gonalf dozunu arttırdı yumurta toplamayı da 1 gün erteledi. Sizce durum nasıl? Büyümemişler mi demek ilaç dozunu arttırmak falan?