2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Vallahi hiç aklıma gelmedi süpersin doğru tam saat gibi desene :))) ben Eylül de başlayacağım tekrar canım ramazanı bi hayırlısıyla atlayayım bir de tatil yapayım ardından Eylül'e kadar eşimin varikosel de 6 ay olacak sonra da Antalya tüp bebek merkezi inşallah. Çok isterim doğal yoldan nasip olsun o zamana kadar, inşallahhhh....[/QUOTE]

:) aynen tam doğru zaman
eylüle kadar gerek bile kalmaz inşallah. 6 aydan sonra varikosel ameliyatının etkileri ortaya çıkıyordu. inşallah allahım inşallah o zamana kadar doğal yolla oluverir...

Selam cnm okuduguma Gore senin kirmizilar da gelmis :)))
Sukurler Olsun bak geldi birde gelmeyenleri dusunmemiz lazim, eylul basliyormusun tedaviye yine hayirlisi Canim :)) insallah o zaman bebegim seninle olacak :)) bende eylul sonu antalyaya Tatile gelecem. Insallah Hamis giderim tr ye ye

Vallahi hiç aklıma gelmedi süpersin doğru tam saat gibi desene :))) ben Eylül de başlayacağım tekrar canım ramazanı bi hayırlısıyla atlayayım bir de tatil yapayım ardından Eylül'e kadar eşimin varikosel de 6 ay olacak sonra da Antalya tüp bebek merkezi inşallah. Çok isterim doğal yoldan nasip olsun o zamana kadar, inşallahhhh....[/QUOTE]

bu arada demeyi unuttum. tatil sana çok iyi gelecek. bebek fikrini kafandan uzaklaştırmış olacaksın. ne de olsa tüp bebek yapılacak diye. hani derler ya ne zaman bebek fikrini aklından çıkarıp rahatlarsan o zaman gelir bebeğiniz diye. Olur mu olur hadi inşallah

bu arada demeyi unuttum. tatil sana çok iyi gelecek. bebek fikrini kafandan uzaklaştırmış olacaksın. ne de olsa tüp bebek yapılacak diye. hani derler ya ne zaman bebek fikrini aklından çıkarıp rahatlarsan o zaman gelir bebeğiniz diye. Olur mu olur hadi inşallah[/QUOTE]

İnşallah:))))) demet akalın, hande ataizi de öyle olmuş bizim yaşımız daha genç bizim de olur inşallah :))

Günün aydınolsun canım bence senin durumun süper sen boşa takıyosun kafana bak kan testlerini yaptırıyosun ayrıyeten pozitifide gördün kuruntu yapmayın inşallah hayırlısı ile keseyide görürsünde daha da rahatlarsın hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Yaşadıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor, bütün yaşadığım duyguları yaşayan birilerini görmek çok hoş. Hepinize sımsıkı sarılasım var. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah. Amin..

Arkadaslar turkiyede tup bebek gorenler fiyat ogrene bilirmiyim bir tup bebek tedavisi kaca geliyor ..? Kac civarinda oluyor ??

canımın içi Allah sendende razı olsun.hemşireyim ben tüp bebek hemşiresi değil ama yinede tabi az çok biliyoruz. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Alxfa canimmm nasilsin ? Nasil gidiyor ??
iyiyim canımm moralim bi tavan bi taban:) ite kaka devam ediyoruz sen nasılsın canım?
içimizi boşalmak iyi geliyor bize de. siz de anlatabilirsiniz destek oluruz birbirimize
Arkadaslar turkiyede tup bebek gorenler fiyat ogrene bilirmiyim bir tup bebek tedavisi kaca geliyor ..? Kac civarinda oluyor ??
ben geçen gün bi hesap çıkardım. 5.500 ilaç+hastaneye gitmiş canım. gidip geldiğimiz yer uzak 3saatlik. yol+yeme içme+konaklama falan eklersen 6.500 ü buldu. canımız sağolsun
canımın içi Allah sendende razı olsun.hemşireyim ben tüp bebek hemşiresi değil ama yinede tabi az çok biliyoruz. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

amiinnn canım aminnn.. nerde hemşiresin? benim burdaki sağlık ocağında iğne vurdurduğum hemşiremde çok tatlı. sizin gibi hemşireler de var allah razı olsun hepinizden.

Canım biz merkeze 4.400 tl verdik ilaç için ayrıca ücret oduyosun buda kullanacağım ilaçlara ve dozuna göre değişiyor yaklaşık 1.200 tl ilaca verdik yol masrafı yeme içmeyi saymıyorum zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sukur cnm bende iyiyim , dün adet oldum bende biraz karnım ağrıyor yoksa şükür iyiyim ... Baya pahaliymis cnm ,, ben bi ilaç parası verdim ilkde ikincide herşey bedava 2 ciye şükür .. 3 kere bedava bızım burda . Devlet karşilıyor .. Hayırlısı bakalım :))

4 bin nakit verdim, 6 embriyo donduruldu, her dondurma her çözdürmeye bin lira alıyorlar toplam. Yol parasıydı falan 7buçuk falan gözden çıkarmak gerekiyor

Cnm demin alxfa yazdım görürsün ama baya pahalı tr ya ... Durumu olmayanlar ne yapıyor ki

Evet canım insan ilk başta kendini yalnız sanıyor hele ki bizim gibi kimseye soylemediyseniz yapayalnız kalıyor insan ama burası çok doğal herkes yaşadıklarını hissettiklerini hemen paylaşmak istiyor başkasına dert anlatamadigi için :) bir süre sonra müptelası oluyorsun buranın ben facebook,twitter,instagrami unuttum önce burayı açıyorum sabah kalkar kalkmaz :) inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir içinde de benim...

Cnm demin alxfa yazdım görürsün ama baya pahalı tr ya ... Durumu olmayanlar ne yapıyor ki

Evet canım biraz pahalı ama devlet desteği de çok az o yüzden yapacak bişey yok insan herşeyini verir hayırlı sağlıklı bir evlat için... Bizde veriyoruz ışte onu kucagimiza aldığımızda umrumuzda bile olmiycak nasıl olsa :) burda bedava olsa nüfus patlaması yaşanır herhalde millet doğal yolu bırakıp çifter çifter doğurmak için tüp bebek yaptırır :) yurtdışında bebek yapsınlar diye sunmadiklari güzellik kalmıyor tabi buranın ihtiyacı yok henüz :)

kayserideyim canım yoğun bakım hemşiresiyim. sen ne işle meşgulsun tatlım

Canım her merkez aynı değil çok araştırmak lazım,biraz isim yapmış yerler pahalı oluyor.rapor alma imkanınız yokmu?ozaman uygun olur

Cnm Beni belki tanımıyorsun dur , ben İsveç'de yaşıyorum ılk tup bebek tedavım iptal oldu burda bedava 3 kere den sonra ama ıptal olduğu ıcın 3 hakımda duruyor .. Devlet karşilıyor burda .. Avantajımız var burda .. İlaçlara para ödedim ama ıkı çı tedavımde ödeme yapılmayacak ilaçlarda bedava bir yila kadar . Bır yılda 500 tl verdin mi bir yıl boyunca bedava ilaçlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…