Inşallah canim cok stres yaptim cok takintilarim oldu iş yerinde raporumu gormemesi gereken biri gördü cok üzüldüm duyulmasini istemiyordum eger minigim tutunursa mucize bi bebek olacak çünkü bugun transferden yarim saat sonra kalktimve saatlerce ayakta kaldim inşallah bişey olmaz
bu arada o adet bekleme nasil bir bekleyistir yarabbi benim tedaviye baslayacagim ay 1.5ay olmadim hatta defalarca test yaptim sonra ssöktürücü kullanarak olduda basladik tedaviye
insallah zamaninda olur hayırlısı ile baslarsin canim
Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum
10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...
Canim benim ne güzel maşallah sana
Rabbim devamiyla sona erdirsin
hatibulut ben cok olumsuz hissediyorum sebebinide bilmiyorum sanki hic transfer olmamis gibi çünkü bugun transferden sonra ayakta cok kaldim denk gelmedi simdi ddinleniyorum ama bilmiyorum sürekli ordami acaba duruyormu diye düşünüyorum benmi cok takintiliyim neyim bilmiyorum yaa
hiç merak etme ağır işler yapmadığın sürece embriyo etkilenmez...
ben transferden sonra çalışmak zorunda olanı uçağa binip memleketine gitmek zorunda olanları biliyorum gebe kaldılar..
nasip bundan sonrası..
12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah
Gozun aydin canim pozitifi gor insallah
Birsey sormak istiyorum ozel degilse. Neden dr ikinciyi koymayi riskli gordu.
Kisisel bi durum mu? yoksa cogul gebelik bilinen olasi riskleri gozonunde bulundurarak mi boyle bir cumle kulanndi?
Çok sağol canim benim inşallah bakalim ne yapıcak inşallah sıkı sıkı tutunur biricigim
Seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun canim takviminde ne var şuan yanlismi hatirliyorum yoksa o kadar fazlayizki birde calistigimdan dolayi sürekli aktif olamadim
Insallah Canim saolasin bende polikistik o. Cok şiddetli eğer ikiz gebe kalirsam batinimin kaldiramayacagini karaciğere baski yapacağını söyledi bende dr nasil uygun görürse öyle olsun dedim birtane koyuldu kişisel bi durum yani sen kafana takma böle şeyleri Rabbim hakkinda hayirli olan ne isenasip rtetsin sanada
Canim benim ne güzel maşallah sana
Rabbim devamiyla sona erdirsin
hatibulut ben cok olumsuz hissediyorum sebebinide bilmiyorum sanki hic transfer olmamis gibi çünkü bugun transferden sonra ayakta cok kaldim denk gelmedi simdi ddinleniyorum ama bilmiyorum sürekli ordami acaba duruyormu diye düşünüyorum benmi cok takintiliyim neyim bilmiyorum yaa
Kızlar,
Adetin 10. İğnelerin 7. Günü
Yumurtalar 18mm
e2: 1165
progesteron: 0,7
Dr normal dedi ama gonalf dozunu arttırdı yumurta toplamayı da 1 gün erteledi. Sizce durum nasıl? Büyümemişler mi demek ilaç dozunu arttırmak falan?
Canim allah razı olsun :) insallah yaaaaİste buuu :) aramiza hoş geldin ..
Tabiki yükselecek değerin çünkü biz onlari cookkkkk istiyoruzz
Hayirli olsun canimmm
Inşallah canımmmm nasıl rahatlattin beni sana anlatamam Rabbim seninde gönlüne göre versin
Cnm tüp bebekten asılamaya dönmüştük hatırlarsan adetime 5 gün kala hasta oldum bugun artık dr bidaha nezamn derse tüp bebekle devam etcez hayırlsıyla
anladim canim, allah korusun.. dr lara birakmak lazim bende bu sefer hic karismadim ne dediyse harfiyen yaptim,, onceki denememde cok titizlenip cok sorgu sual etmistim doktora ::))
Kismet hayirlisi elimizden geleni yaptik ve en zor kismini cok sukur atlattik. Ama benim icime doguyor senden guzel haberler gelecek insallah..
10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...
Inşallah canım iyiki varsiniz inşallah benim gibi sonuc bekleyen herkesin yüzü güler
Önemli olan kafani bosaltmak.ben hic yatmadm mangala gittim hatta ben yaktim.gezmelere gittim alisverise gittim ...sabirli ol ve stres yapma bnde olumsuz düşünüyodum:)
Hayirli olsun. Senide aramiza bekliyoruz insallahhh :) bebeklerimizin kirklari karissin :))
inşalah elifim inşallahhh... Çok zor geçiyor emin ol ama hiç moralini bozma. kafana da takma. ben ister istemez takıyorum. malesef bi arkadaşım var. durumdan bahsettim ona. bana ilk cümlesi ne oldu biliyormusun?Amin inşallah tutunurlar annelerine :) bende 1,5 yıllık evliyim esimde varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu doktoru 1-2 sene sonra düzelme olur kendiliğinden olur dedi. Eşim de ben de o kadar sabırlı değildik maalesef bir tüp bebek merkezine gittik türkiyede 5. İmiş ordaki doç. Dr. Gittikçe sperm sayısı düşebilir bence bir an önce tüp bebek yapın dedi bizde böylece karar vermiş olduk benden de 14 tane yumurta toplandı 5ine işlem yapabilmisler 2si dollendi iyi kalitedelerdi ikisinide transfer ettiler 2. Günde bakalım nolucak ben daha 1 hafta bekliycem malesef çok zor geçiyor günler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ya etkilenme ümitli olmaya tam gaz devam. Ben ümitliyim Rabbim büyük olacak bu sefer sevineceğiz hep birlikte. Ama tam dediğin gibi yaptın gıdım gıdım yükselişini gördün ve tadını çıkarıyorsun devam et Pazartesi oldu bu iş dicez:)) bize de ümit olacak:)
değildi canım. esmer vardı bi tane. bi tanede sarı ufak tefek bişey. ufak tefek iyiydi de. diğeri tam bi negatiflik abidesi.zekai tahir burakta aşılama yaptırdım. aytekin bey vardı onun hastasıydım. doktor ilgili ama çok araştırmadı beni sanırım. çünkü uyguladığı ilaçlarla 45 gün adet olmadım. olunca da 15 gün adetim bitmedi. aşılamam da tutmadı.
orda sekreter var allahım düşman başına vermesin yarabbim. öyle negatif öyle negatifki.. hala duruyormu bilmem. Azarlar, yardımcı olmaz.. bi gün birinden bi tokat yer ama.. kimse sesini çıkaramazdı ona. sonuçta işimiz var. hala varmı??
bu arada tedaviniz hayırlı olsun canım.
inşallah:))
sen aşılama yaptırdığın zaman sekreter hamile miydi?
canım seni üzmek istemem ama 5 ten aşağısı için gebelik var denmezki neden öyle dedi doktorun.ancak 2 katı hızlı bi yükseliş göstermesi lazım bence sen 2 günde bir kan ver lütfen.kalbinide ferah tut olurmu..
üzülmemek diye bişey olmuyor malesef. doktorum olma ihtimali var dedi yükselişe göre karar verecekmiş. pazartesi kan testi yapmamı istedi.
dikkat et kendine canım. doktorla konuş bi kan testi falan yapsınlar kesinleşsin varsa da yoksa da. hakkında hayırlısı olsunKızlar ya biliyosunuz aşılama olmustu benim tüp bebekten dönmüştük şimdi test günüm 28 mayıs yani 5 gün var ama dünden beri hafif pembe akıntı var sürekli değil ara ara oluyo hafif yani ne yapacagımı sasırdım sancı agrı bişede yok ayy erken olcam galiba hasta 😒😒😒
Kesinlikle her harfine katılıyorum.. Rabbim hayırlısını bilir. herkesin gönlüne göre versin inşallah..Arkadaşlar bir konuda herkesi uyarmak istiyorum nasıl olsa hepimiz aynı yolda yürüyoruz bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. Ben sabah kalkar kalkmaz elime telefonu alıp buraya bakiyorsam olumsuz birsey duymak için değil, korkularını endiselerimi yenmek, güzel şeyler duymak için yapıyorum. Eminim ki herkes bu amaçla geliyor buraya. Ama bazı arkadaşlar (belki onun dediği gibi sonuç olumsuz çıkacak ama her doğru her yerde söylenmez) olumlu şeyler duymaya ihtiyacı olan arkadaslara, duymak istemeyeceği olumsuz yorumlar yapmasınlar lütfen. Doktorların bile kesin konuşmadığı olmaz demediği birşeye lütfen kimse olmaz diye yorum yapıp insani strese sokmasinlar. Yarın birgün kendinizde buraya sonuclarinizi yazacaksınız unutmayın. Sevgiler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hayırlı olsun şuan bebişin seninle ozamanCanlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum
tebrik ederim rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah
tebrik ederim. rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?