gayet güzel artmış.. tam 2 kat artacak diye bişey olmazki canım ya temsilidir oArkadaşlar beta hcg ler
12.gün 289
14. Gün 565
16. Gün 919
Sizide nasıl 16. Gün az artmış gib?
ayyyyynı ben..:)Sende iyi ki varsın benim 5.gun blast iki transferim oldu Dr dedi ki % 80 oldu bu iş. ?. Benim merak duygum dayanamadı bugün kan testi yaptım transfer sonrası 5.gun sonuç 1,53 çıktı yani negatif Dr aradım ilaçları keseyim diye yok devam et dedi test için çok erkenmis ne kadar doğru bilmiyorum inancım da kalmadı gibi boşa ilaç kullanıcam diye moralim bozuldu olmayınca olmuyor yapcak bir şey yok...tek değilsin bunu demek istedim, sevgiler
değerlerni kendiminkiyle kıyaslarsam gayet güzel. 1 gün daha bekletmesinin sebebi yumurtaları 1 gün daha olgunlaştırmaktır belkide. bildikleri vardır hiç kafana takmaKızlar,
Adetin 10. İğnelerin 7. Günü
Yumurtalar 18mm
e2: 1165
progesteron: 0,7
Dr normal dedi ama gonalf dozunu arttırdı yumurta toplamayı da 1 gün erteledi. Sizce durum nasıl? Büyümemişler mi demek ilaç dozunu arttırmak falan?
Sende iyi ki varsın benim 5.gun blast iki transferim oldu Dr dedi ki % 80 oldu bu iş. ?. Benim merak duygum dayanamadı bugün kan testi yaptım transfer sonrası 5.gun sonuç 1,53 çıktı yani negatif Dr aradım ilaçları keseyim diye yok devam et dedi test için çok erkenmis ne kadar doğru bilmiyorum inancım da kalmadı gibi boşa ilaç kullanıcam diye moralim bozuldu olmayınca olmuyor yapcak bir şey yok...tek değilsin bunu demek istedim, sevgiler
Herkes uyudumu kizlar:*(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimse varmi???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
değerlerni kendiminkiyle kıyaslarsam gayet güzel. 1 gün daha bekletmesinin sebebi yumurtaları 1 gün daha olgunlaştırmaktır belkide. bildikleri vardır hiç kafana takmarahat ol ki yumurtaların sağlıklı olsun
Sen ne yaptın ya kızım 5 gün kan testi yapılırmı ?Canım henüz çok erken, biliyorum insan kendini tutamıyor ama inanki ,kan testi için çok erken .Bende de 5 gün blast iki transferim olmuştu ama ben 10 gün kan testimi yaptırdım sonuç 1,20 çıktı Dr aradım her şeyi durduruyorsun dedi ,bende öyle yaptım .Ama seninki 5 gün 1,53 olmuşsa belki 10 güne kadar değerin kalkar ,henüz tutma şansın var .Lütfen umudunu kayb etme .Nice yorumlar okudum bir günde değerleri nerden -nereye kalkıyor .İnşallah seninkide öyle olur
Canım benim çok teşekkür ederim sevindim bi sen cevap verdin valla. Hayırlı pozitif haberler alırsın inşallah pazartesi. Allah ümitlerini, ümitlerimizi boşa çıkarmasın.
gayet güzel artmış.. tam 2 kat artacak diye bişey olmazki canım ya temsilidir okalbini ferah tut
ayyyyynı ben..:)
canım ya seni çok iyi anlıyorum biliyomusun. ben 5. gün diye hesaplarken 4. gün kana gitmişim meğer.. 2.34 müydü neydi sonuç. e tabi bizi aldı bi heyecan. annemlere söyledim torun müjdesi verdim. salak kafam ertesi gün gene yaptırdım. rahat batıyo ya. duramıyorum illa bişiler dürtüklüyo:) gittim kan verdim gene. 1.64 yıkıntıya bak.. dün neydi bugün ne oldu.
acelen ne dimi? öğrenceksin işte. bekle azıcık daha. apla ağla içim çıktı. anneme de diyemiyorum düştü diye. aynı çıktı aynı çıktı derken bile ağlıyorum..
neyse perşembe gene baktırdık. 8. gün oluyor artık. kendi doktorumuz varla yok arasında bi değer çıkar dedi. (ben ona 9. gün demiştim ama) akşam 4.30 da transfer gerçekleştiği için ertesi gün 4:30 olunca 1 gün olur sonuçta.
her neyse sonuç 3.41 çıktı. sonucu hemen hastanemize bildirdik. hamilelik var gibi, ama pazartesi tekrar yaptırın dedi.
demem o ki çok erken be canım:) dayanmalısın çünkü daha 9 ay daha sabrediceksin bebeğinin cennet kokusunu alabilmek içininşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh :nazar
Canım benim benim de pazartesi saat 1 de yapıldı aslında 4 gün oluyor ama ne bileyim içime bi umut düşurdun allahta senin dileklerini kabul eder inşallah gece gece nasıl dua ettim sana bilemezsin
:) görmemişlerdir canım üzülmeAmiiiinnnnnnnn cümlemizin ümitlerni boşa çıkarmasın rabbim:)
ben incir yemiştim bol bol. tedaviye yeni başlayanlara tavsiye ediyordum. sen yolu yarılamışsın bile maşallah
rabbim 9 ay saymayı nasip etsin tez zamanda inşallaaahhhh
gayet güzel artmış.. tam 2 kat artacak diye bişey olmazki canım ya temsilidir okalbini ferah tut
ayyyyynı ben..:)
canım ya seni çok iyi anlıyorum biliyomusun. ben 5. gün diye hesaplarken 4. gün kana gitmişim meğer.. 2.34 müydü neydi sonuç. e tabi bizi aldı bi heyecan. annemlere söyledim torun müjdesi verdim. salak kafam ertesi gün gene yaptırdım. rahat batıyo ya. duramıyorum illa bişiler dürtüklüyo:) gittim kan verdim gene. 1.64 yıkıntıya bak.. dün neydi bugün ne oldu.
acelen ne dimi? öğrenceksin işte. bekle azıcık daha. apla ağla içim çıktı. anneme de diyemiyorum düştü diye. aynı çıktı aynı çıktı derken bile ağlıyorum..
neyse perşembe gene baktırdık. 8. gün oluyor artık. kendi doktorumuz varla yok arasında bi değer çıkar dedi. (ben ona 9. gün demiştim ama) akşam 4.30 da transfer gerçekleştiği için ertesi gün 4:30 olunca 1 gün olur sonuçta.
her neyse sonuç 3.41 çıktı. sonucu hemen hastanemize bildirdik. hamilelik var gibi, ama pazartesi tekrar yaptırın dedi.
demem o ki çok erken be canım:) dayanmalısın çünkü daha 9 ay daha sabrediceksin bebeğinin cennet kokusunu alabilmek içininşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh :nazar
Canım benim benim de pazartesi saat 1 de yapıldı aslında 4 gün oluyor ama ne bileyim içime bi umut düşurdun allahta senin dileklerini kabul eder inşallah gece gece nasıl dua ettim sana bilemezsin
canımsın.. rabbim dualarımızı duyuyor. bizler için ettiğin tüm dualar gelir seni bulur inşallah.. En makbul dua bir müslümanın diğer müslüman kardeşine ettiği duaymış zaten. inşallah senin dualarınla bizlere, bizim dualarımızla size nasip etsin evlatlar
bazı arkadaşlar olumsuz konuşsa da takdir-i ilahi. rabbim görelim neyler, neylerse güzel eyler.. üzülmek yok çok erken..
elini karnına koy ayetel kürsi oku canım. rabbim koruyucu meleklerini göndersin yavrularını korusun. hep aklına geldiğinde oku olurmu?
Maalesef ben öyle faydalı süt yapıcı şeyler yiyemiyorum prolaktin yükselmesin diye ilaç kullanıyorum. Et vs yiyemiyorum çikolata kisti var diye.
Amin inşallah. Toplama işlemi var pazartesi en önemli gün benim için. Senin de sonuç günün :)
anladım canım. bana öyle bişey denmediği için bilmiyordum iyi oldu bilgilendirdiğin.
yumurta toplama kaçta olacak? çatlatma iğnen ovitrelle mi?
aynen sonuç günüm inşallah. pzt iş çıkışı acilde yaptırırım. acilde yarım saatte çıkıyor sonuç
Misafirlikten geldik bi arkadaşım 2 ay önce bebek düşünüyoruz demişti. Bugün müjdeyi paylaştı aynı ay hamile kalmış 9 haftalık. Maşallah gözüm yok Rabbim nazarlardan korusun kucaklarına almayı nasip etsin. Ama bi kötüyüm neden demek istemiyorum Rabbim büyük ama boğazım düğüm düğüm. 38 yaşında eşi sigara içki ne varsa var. Spermi etkilenmiyor milletin demekki. Benim kocacımın hiç bir kötü alışkanlığı yok oysacanım en çok da haberi aldığımızda benim suratıma bakması üzdü beni, çok üzülüyor biliyorum. Elinde olsa beni üzmemek için her şeyi yapar. Ama elinde değil, elimizde değil. Rabbim büyük, onun elinde. Mübarek gece Rabbim lütfen duy sesimizi ((
ben yedim canım incirimi fındığımı:) doktor hatta iyiki yemişsin demişti. yumurta dahi olmayan bi kadından diğer ay yumurta toplanmış hamile bile kalmış demişti.. İçinin rahat ettiği şeyleri doktorunla da paylaş canım. belki bilgilerin doğru değildir? herşeyini onlara emanet et.Yok canım sen rahatça ye prolaktin hormonu yüksek bende yumurtlamayı bozup hamileliği engelliyor insanın feleğini şaşırtan parlodel diye bi ilaç kullanıyorum süt hormonu olduğu için süt yapıcı şeylerden uzak duruyorum et yememek ve kist olayı da tamamen benim hurafem :) ama içim rahat ediyo napiim. Pazartesi sabah 6,5 toplama iğnem ovitrelle 2 tane yarın akşam 8'de.
Hemen pazartesi akşam olsun tebrikleşelim :):)
Herkesin bi imtihanı yokmu kelebekimm üzülme nolur. bi arkadaşım var, yasak ilişkiden bebeği oldu. 3buçuk aylıkken aldırdı. kız bekar.tek geceden olmuş anlattığına göre. pişman pişman anlatıyor ama ne büyük bi vebal..Misafirlikten geldik bi arkadaşım 2 ay önce bebek düşünüyoruz demişti. Bugün müjdeyi paylaştı aynı ay hamile kalmış 9 haftalık. Maşallah gözüm yok Rabbim nazarlardan korusun kucaklarına almayı nasip etsin. Ama bi kötüyüm neden demek istemiyorum Rabbim büyük ama boğazım düğüm düğüm. 38 yaşında eşi sigara içki ne varsa var. Spermi etkilenmiyor milletin demekki. Benim kocacımın hiç bir kötü alışkanlığı yok oysacanım en çok da haberi aldığımızda benim suratıma bakması üzdü beni, çok üzülüyor biliyorum. Elinde olsa beni üzmemek için her şeyi yapar. Ama elinde değil, elimizde değil. Rabbim büyük, onun elinde. Mübarek gece Rabbim lütfen duy sesimizi ((
ben yedim canım incirimi fındığımı:) doktor hatta iyiki yemişsin demişti. yumurta dahi olmayan bi kadından diğer ay yumurta toplanmış hamile bile kalmış demişti.. İçinin rahat ettiği şeyleri doktorunla da paylaş canım. belki bilgilerin doğru değildir? herşeyini onlara emanet et.tabi önce rabbime sonra doktorlara emanetiz:)
pazartesi sabah 6.30 da dualarım seninle olacak. anestezi uyguluyorlar biliyomusun:) benim çok komik oldu. uyanır uyanmaz ağlamışım. neden ağlıyosun diyolar. bilmiyorum ya, bişey uydurcam illaki, diyorumki sevinçten heyecandan
ama doktor bilmezmi narkozdan olduğunu. ilk aklıma o geliyo napim
pzt akşam sende kendini toparlamış olursun zaten. hastanede 3-4 saat yatmayı iste. hemen çıkma olurmu? kanama oluyor azıcık.evde olursa panik yapmaman için hastanede kalmayı iste
Afiyet olsun yarasın :) ben maalesef hiçbi doktora güvenemiyorum adam prof ama hala güvenemiyorum işte bu benim yenemediğim bi sendromum.
Ahhh o anestezi zaten transfer sonrasını 20 gün beklemeye razıyım ama o toplama diyince aşırı korkuyorum. Lokal anestezi istiycem inşallah yaparlar. Dayanırım ben ağrıya sızıya. Ağlayıp rahatlattı vücut kendini belki yumurtalarımı benden aldınız nası ağlamam deseydin :))
Valla canım öyle bi duruma geldim ki toplama olsun da kanama lekelenme değil çığ düşse üstüme normal karşılıycam artık girdik bi yola Allahım sana emanet teslimiyet şeklindeyim. Ama kalmayı isterim tabi tecrüben önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?