2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşlar beta hcg ler
12.gün 289
14. Gün 565
16. Gün 919

Sizide nasıl 16. Gün az artmış gib?
gayet güzel artmış.. tam 2 kat artacak diye bişey olmazki canım ya temsilidir o kalbini ferah tut
ayyyyynı ben..:)
canım ya seni çok iyi anlıyorum biliyomusun. ben 5. gün diye hesaplarken 4. gün kana gitmişim meğer.. 2.34 müydü neydi sonuç. e tabi bizi aldı bi heyecan. annemlere söyledim torun müjdesi verdim. salak kafam ertesi gün gene yaptırdım. rahat batıyo ya. duramıyorum illa bişiler dürtüklüyo:) gittim kan verdim gene. 1.64 yıkıntıya bak.. dün neydi bugün ne oldu.
acelen ne dimi? öğrenceksin işte. bekle azıcık daha. apla ağla içim çıktı. anneme de diyemiyorum düştü diye. aynı çıktı aynı çıktı derken bile ağlıyorum..
neyse perşembe gene baktırdık. 8. gün oluyor artık. kendi doktorumuz varla yok arasında bi değer çıkar dedi. (ben ona 9. gün demiştim ama) akşam 4.30 da transfer gerçekleştiği için ertesi gün 4:30 olunca 1 gün olur sonuçta.
her neyse sonuç 3.41 çıktı. sonucu hemen hastanemize bildirdik. hamilelik var gibi, ama pazartesi tekrar yaptırın dedi.
demem o ki çok erken be canım:) dayanmalısın çünkü daha 9 ay daha sabrediceksin bebeğinin cennet kokusunu alabilmek için inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
değerlerni kendiminkiyle kıyaslarsam gayet güzel. 1 gün daha bekletmesinin sebebi yumurtaları 1 gün daha olgunlaştırmaktır belkide. bildikleri vardır hiç kafana takma rahat ol ki yumurtaların sağlıklı olsun

Sen ne yaptın ya kızım 5 gün kan testi yapılırmı ?Canım henüz çok erken, biliyorum insan kendini tutamıyor ama inanki ,kan testi için çok erken .Bende de 5 gün blast iki transferim olmuştu ama ben 10 gün kan testimi yaptırdım sonuç 1,20 çıktı Dr aradım her şeyi durduruyorsun dedi ,bende öyle yaptım .Ama seninki 5 gün 1,53 olmuşsa belki 10 güne kadar değerin kalkar ,henüz tutma şansın var .Lütfen umudunu kayb etme .Nice yorumlar okudum bir günde değerleri nerden -nereye kalkıyor .İnşallah seninkide öyle olur

Son düzenleme:

Canım benim çok teşekkür ederim sevindim bi sen cevap verdin valla. Hayırlı pozitif haberler alırsın inşallah pazartesi. Allah ümitlerini, ümitlerimizi boşa çıkarmasın.

Inşallah canım rabbım duysun sesimizi çok sagol teselli bile yetiyor

Canım benim çok teşekkür ederim sevindim bi sen cevap verdin valla. Hayırlı pozitif haberler alırsın inşallah pazartesi. Allah ümitlerini, ümitlerimizi boşa çıkarmasın.

:) görmemişlerdir canım üzülme Amiiiinnnnnnnn cümlemizin ümitlerni boşa çıkarmasın rabbim:)
ben incir yemiştim bol bol. tedaviye yeni başlayanlara tavsiye ediyordum. sen yolu yarılamışsın bile maşallah
rabbim 9 ay saymayı nasip etsin tez zamanda inşallaaahhhh

Maalesef ben öyle faydalı süt yapıcı şeyler yiyemiyorum prolaktin yükselmesin diye ilaç kullanıyorum. Et vs yiyemiyorum çikolata kisti var diye.
Amin inşallah. Toplama işlemi var pazartesi en önemli gün benim için. Senin de sonuç günün :)

anladım canım. bana öyle bişey denmediği için bilmiyordum iyi oldu bilgilendirdiğin.
yumurta toplama kaçta olacak? çatlatma iğnen ovitrelle mi?
aynen sonuç günüm inşallah. pzt iş çıkışı acilde yaptırırım. acilde yarım saatte çıkıyor sonuç

allahım çok duygulandım tutamıyorum kendimi.. sen sabır ver yarabbim ne güzel bi duygu bu.. olabileceği düşüncesi bile ne mübarek bi duygu..
imza bölümünde bugün 4. haftaya girdiğimiz yazıyor. ve boyutları.. Allahım onu hissetmeni, onu kucağımıza da almayı, onu ezirmeyi, onun ilk kelimelerini, onun ilk adımlarını, onun büyümesini, onun herşeyini görebilmeyi nasip et yarabbim.... dualarımızı boş çevirme yarabbim...AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN

Yok canım sen rahatça ye prolaktin hormonu yüksek bende yumurtlamayı bozup hamileliği engelliyor insanın feleğini şaşırtan parlodel diye bi ilaç kullanıyorum süt hormonu olduğu için süt yapıcı şeylerden uzak duruyorum et yememek ve kist olayı da tamamen benim hurafem :) ama içim rahat ediyo napiim. Pazartesi sabah 6,5 toplama iğnem ovitrelle 2 tane yarın akşam 8'de.
Hemen pazartesi akşam olsun tebrikleşelim :):)

Misafirlikten geldik bi arkadaşım 2 ay önce bebek düşünüyoruz demişti. Bugün müjdeyi paylaştı aynı ay hamile kalmış 9 haftalık. Maşallah gözüm yok Rabbim nazarlardan korusun kucaklarına almayı nasip etsin. Ama bi kötüyüm neden demek istemiyorum Rabbim büyük ama boğazım düğüm düğüm. 38 yaşında eşi sigara içki ne varsa var. Spermi etkilenmiyor milletin demekki. Benim kocacımın hiç bir kötü alışkanlığı yok oysa canım en çok da haberi aldığımızda benim suratıma bakması üzdü beni, çok üzülüyor biliyorum. Elinde olsa beni üzmemek için her şeyi yapar. Ama elinde değil, elimizde değil. Rabbim büyük, onun elinde. Mübarek gece Rabbim lütfen duy sesimizi ((

Amin. Hemen sana moral enjekte edeyim. Senin de olacak. Hem senin çocuğun tepeden tırnağa emek olacak.
Allah beter sağlık sorunlarından hayalin imkansız hale gelmesinden korusun. Ben de her hafta hamile haberi alıyorum bu ara çok ilginç :) çok da seviniyorum çünkü bu yaşadıklarımı kim olursa olsun birinin daha yaşamasını istemiyorum. Düşmanımın başına vermesin demek bu sanırım.

ben yedim canım incirimi fındığımı:) doktor hatta iyiki yemişsin demişti. yumurta dahi olmayan bi kadından diğer ay yumurta toplanmış hamile bile kalmış demişti.. İçinin rahat ettiği şeyleri doktorunla da paylaş canım. belki bilgilerin doğru değildir? herşeyini onlara emanet et. tabi önce rabbime sonra doktorlara emanetiz:)
pazartesi sabah 6.30 da dualarım seninle olacak. anestezi uyguluyorlar biliyomusun:) benim çok komik oldu. uyanır uyanmaz ağlamışım. neden ağlıyosun diyolar. bilmiyorum ya, bişey uydurcam illaki, diyorumki sevinçten heyecandan
ama doktor bilmezmi narkozdan olduğunu. ilk aklıma o geliyo napim
pzt akşam sende kendini toparlamış olursun zaten. hastanede 3-4 saat yatmayı iste. hemen çıkma olurmu? kanama oluyor azıcık.evde olursa panik yapmaman için hastanede kalmayı iste
Herkesin bi imtihanı yokmu kelebekimm üzülme nolur. bi arkadaşım var, yasak ilişkiden bebeği oldu. 3buçuk aylıkken aldırdı. kız bekar.tek geceden olmuş anlattığına göre. pişman pişman anlatıyor ama ne büyük bi vebal..
bak onlar da öyle imtihan olmuşlar. biz de böyle
hem canını sıkma öyle.. bizim yavrularımız dünyanın ennnnnnnnnnnnn şanslıları olacaklar.
kimin annesi babası evladı için bu kadar gözyaşı döktü bu kadar dua etti sence? daha gelmeden üstelik..
Rabbimin sınavında olduğunu unutma. Halimize şükür..

Afiyet olsun yarasın :) ben maalesef hiçbi doktora güvenemiyorum adam prof ama hala güvenemiyorum işte bu benim yenemediğim bi sendromum.
Ahhh o anestezi zaten transfer sonrasını 20 gün beklemeye razıyım ama o toplama diyince aşırı korkuyorum. Lokal anestezi istiycem inşallah yaparlar. Dayanırım ben ağrıya sızıya. Ağlayıp rahatlattı vücut kendini belki yumurtalarımı benden aldınız nası ağlamam deseydin :))
Valla canım öyle bi duruma geldim ki toplama olsun da kanama lekelenme değil çığ düşse üstüme normal karşılıycam artık girdik bi yola Allahım sana emanet teslimiyet şeklindeyim. Ama kalmayı isterim tabi tecrüben önemli :)

:)) sende ilaç fobisi de vardı dimi hatırladım şimdi. panik atağınmıydı neydi ona sebep oluyordu. iş her aşamada kolay bitek o aşama zor. ama zor dediğime bakma bişey hissetmiyorsunki:) hiç korkma. operasyon düşüncesi zor geliyor işte. ama gerçekten hafif bi adet sancısı oluyor işlemden sonra.
transferden sonra beni çıkarırlarken eşime demiştimki yavrularımızı getirdim:) artık onlar bizimle..
kısa bi süreliğine doktorlara bırakcaksın onları ve sonra alacaksın inşallah
kaçıncı gün transfer olur diye bişey söyledilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…