• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

)

Benim iş yerim 5dk. Ona da yurumuyorum arabamla gidip geliyorum. Rapor düşündüm bende ama transfer olduktan sonra akşama kadar o 3-5saat geçmedi. Ertesi gün geçmek bilmedi. O yüzden en iyisi gidip çalışayim dedim. Çok zor valla beklemek.
)
Canim Günaydin benimde eşim izin aldi 2-3 gun evde duracak ama evde olmanin tadını cikarmaktan başka bisey yapmiyor dun gece film izlemis sefa yapmis 5 te yatmis simdi birlikte kahvalti yapalim diyorim ama kaldiramiyorum canımı sıktı niye evde kaldiysa

canım sen hamilesin heralde hayırlı olsun sorununuz neydi ben yeni katıldım tanımaya çalışıyorum hepinizi

Hamile değilim ama hamile olmak için canını vereceklerdenim sulecim. Transfer 13mayista akşam 4.30da yapıldı. 8. Gün yani perşembe kanda 3.41 çıktı. Doktorum var gibi Pazartesi bi daha baktır dedi. Pazartesiyi bekliyorum canım.senin durumun nedir

canım kusura bakma seni üzmek istermiyim ben ?? neyse unut boşver rabbim herşeyin hayırlısını versin benim ilk denememde kimyasal olmuştu o yüzden şu an bile sevinemiyorum içim korku dolu pazartesiye kadar nasıl sabretcem bilmiyorum :14:

Bende çok korkuyorum inanki. Düşük çikması sağ kasığıma doğru sürekli sizi olması korkutmuyor değil ama dua etmekten umut etmekten baska çarem yok. Canını sikma senin çok güzel çıkmış büyük allahim bu defa yüzünü güldürecek gör bak. İnancını yitirme. Pazartesiyi rahat bekle. Dua et elini karnına koy ayetel kursi oku bol bol. ;-)
çok güzel olacak çoook :-*

Canim Günaydin benimde eşim izin aldi 2-3 gun evde duracak ama evde olmanin tadını cikarmaktan başka bisey yapmiyor dun gece film izlemis sefa yapmis 5 te yatmis simdi birlikte kahvalti yapalim diyorim ama kaldiramiyorum canımı sıktı niye evde kaldiysa

günaydın canımmm :-):-) canım yaa sen de eşine ayak uydur niye geriliyorsun boşuna. En iyisini o yapıyor. Sen gergin gergin bekliyorsun. Takıl kocana ne güzel zaman geçiriyor baksana :-) bence şimdi git ufak bi ekmek falan ye acligini bastırsin. Sonra eşinin yanına git uzan yanına. Yavaş yavaş uyandırmaya çalış. Bebeklerimiz acikmis babası diyorum :-) kalkiyor hemen.

Hamile değilim ama hamile olmak için canını vereceklerdenim sulecim. Transfer 13mayista akşam 4.30da yapıldı. 8. Gün yani perşembe kanda 3.41 çıktı. Doktorum var gibi Pazartesi bi daha baktır dedi. Pazartesiyi bekliyorum canım.senin durumun nedir

hımmm evet canım var gibi çünkü sana şöyle özetleyim gebelik başladıgı zamanlarda 7. ve 8. günlerde b-hcg hormonu yavaş yavaş salınmaya başlıyor. sonraki günlerde aniden yükselmeye başlıyor bu normal gebeliktede böyle tüptede böyle canım.tüp bebek hemşiresi değilim ama yinede az çok biliyoruz bitanem hayırlı olsun hayırlı gebelikler olsun inşallah.

Bende çok korkuyorum inanki. Düşük çikması sağ kasığıma doğru sürekli sizi olması korkutmuyor değil ama dua etmekten umut etmekten baska çarem yok. Canını sikma senin çok güzel çıkmış büyük allahim bu defa yüzünü güldürecek gör bak. İnancını yitirme. Pazartesiyi rahat bekle. Dua et elini karnına koy ayetel kursi oku bol bol. ;-)

canım inşallah seninkide benmkide yükselir ya rabbim yardımcımız olsun hepimizin :54:

günaydın canımmm :-):-) canım yaa sen de eşine ayak uydur niye geriliyorsun boşuna. En iyisini o yapıyor. Sen gergin gergin bekliyorsun. Takıl kocana ne güzel zaman geçiriyor baksana :-) bence şimdi git ufak bi ekmek falan ye acligini bastırsin. Sonra eşinin yanına git uzan yanına. Yavaş yavaş uyandırmaya çalış. Bebeklerimiz acikmis babası diyorum :-) kalkiyor hemen.

Ooo dediğin gibi yaptim canim sonra işkence ile kalkmak zorunda kaldi:=) birlikte yaptık kahvaltimizi :21:
hayvanat bahcesine gidelim gezmeye diyorum götürmuyor 1.5 saat nasil gezeceksin diyor bisey olmaz diye düşünüyorum yavas yavas gezdikten sonra

:) günahlarını alma kız tutsun da nasıl yaparlarsa yapsnlar:))
aceleci anneleri gibi. laboratuarda annelerinden daha iyi mi bakacaklar sanki yavrularıma. aldım koydum içime bende:) balla kaymakla besledim kuzularımı inşallah benimledirler benim şımarıklar:)
belirti yok canım ya. daha doğrusu hepsi psikolojik biliyorum. o yüzden belirtim yok diyorum:) pazartesi kesinleşsin psikolojik olarak değerlendirdiklerimi yazarım;)

Canım ne yaptın verdin mi kanı. Ben senin için çok güzel şeyler hissediyorum dualarımız senınle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımmm evet canım var gibi çünkü sana şöyle özetleyim gebelik başladıgı zamanlarda 7. ve 8. günlerde b-hcg hormonu yavaş yavaş salınmaya başlıyor. sonraki günlerde aniden yükselmeye başlıyor bu normal gebeliktede böyle tüptede böyle canım.tüp bebek hemşiresi değilim ama yinede az çok biliyoruz bitanem hayırlı olsun hayırlı gebelikler olsun inşallah.
4- ve 5. günler de yaptırmıştım ilk 2.34, ikincisi 1.64 falan çıktı. ilacın etkisi 5. gün çıktı vücudumdan yani. şuanki psikolojik değilse var gibi. inşallah sağlıklıdırlar inşallah rabbim hayırlı kılmıştır onları bana diye dua ediyorum. bana da öyle dediler. 7-8-9. günlerden birinde yerleşiyor daha demişlerdi. ama 2 günde bir 2 ile çarpınca kötü sonuçlar alıyorum ve korkuyorum:(
canım inşallah seninkide benmkide yükselir ya rabbim yardımcımız olsun hepimizin :54:
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallah rabbim herkese nasip etsin. düşmanım bile olsa dayanılmıyormuş ona bile yaşatmasın rabbim böyle evlat hasretini..:50:
Kizlar gunaydin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende basladim tedaviye ilk tup bebek denemesi dun lucrin verdi dr ptesi basliycam

Siz deneyimlerinizi paylasirmisiniz benimle cok heycanliyim

günaydın canım. hayırlı olsun tedavin. yaşadıklarımız tüp bebek süreci hepimizde aynı canım. iğne kullanıyorsun yumurtan gelişsin diye. 18 mm ye yaklaşınca çatlamasın hemde büyüsün diye ek bi iğne daha vuruluyorsun. uygun büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun yumurtalarının toplanması için gün veriyorlar sana. toplanıyor, laboratuarda birleştiriliyor spermle yumurta. bölünmeleri takip ediliyor, sağlıklı bölünenler 2-3-5. günlerde transferi gerçekleştiriliyor. transfer işlemi aynen muayene gibi. hiçbir sıkıntı yok. en zoru transferden sonra. bekliyorsun sabrediyorsun. dualar ediyorsun seninle kalmaları için.dayanamayıp 4. gün kan tahliline yelteniyorsun:)) ama biz seni durduruyoruz:D
sonra sen dayanamayıp 5. gün kan tahlili vermeye kalkıyorsun. haliyle 0 çıkıyor üzülüyorsun. beklemeyi öğreniyorsun sonra. 12 gün beklemeyi. dayanamayıp 10. günde kan veriyorsun aaaaa o da neeee çıkıyorrrr:D 12. gün bida kan vermeni istiyorlar. yükselişi görüyorsun.. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:49::49::49::49:
Ooo dediğin gibi yaptim canim sonra işkence ile kalkmak zorunda kaldi:=) birlikte yaptık kahvaltimizi :21:
hayvanat bahcesine gidelim gezmeye diyorum götürmuyor 1.5 saat nasil gezeceksin diyor bisey olmaz diye düşünüyorum yavas yavas gezdikten sonra
:D:D bazen kaba kuvvet şart diyosun :34:
yavaş yavaş gezersin yorulduğunda mutlaka otur. dinlen. zorlama kendini.

Canım ne yaptın verdin mi kanı. Ben senin için çok güzel şeyler hissediyorum dualarımız senınle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok idrar bile yaptırmıyor başımdaki nöbetçi memur:D
4.-5. günlerdeki o hatadan sonra ben hayatta erken yaptırmam diye tutturdu. mecbur bekliyoruz.
ben duramam, test alsam gizlice yapsam sevincimde de üzüntümde de hönküre hönküre ağlarım:) o yüzden pazartesiyi bekleyeyim ne kaldı şunun şurasında;)
inşallah canım inşallaaaaaahhhhhhhh o güzel gönlüne doğmuştur inşallaaahhhhh......:nazar::nazar:

hayır bak öle değil yanlış düşünüyorsun şimdi hormon salınmaya başladıktan sonra ilk günler yani şöyle anlatayım senin 8. gün başlamış salınmaya mesela 9. günde o 8-10 kat salınır sonra belirli bir değere ulaştıktan sonra 2 kat salınır oda işte tam tahlil gününe denk gelir canım.

Amin. Hemen sana moral enjekte edeyim. Senin de olacak. Hem senin çocuğun tepeden tırnağa emek olacak.
Allah beter sağlık sorunlarından hayalin imkansız hale gelmesinden korusun. Ben de her hafta hamile haberi alıyorum bu ara çok ilginç :) çok da seviniyorum çünkü bu yaşadıklarımı kim olursa olsun birinin daha yaşamasını istemiyorum. Düşmanımın başına vermesin demek bu sanırım.

Herkesin bi imtihanı yokmu kelebekimm üzülme nolur. bi arkadaşım var, yasak ilişkiden bebeği oldu. 3buçuk aylıkken aldırdı. kız bekar.tek geceden olmuş anlattığına göre. pişman pişman anlatıyor ama ne büyük bi vebal..
bak onlar da öyle imtihan olmuşlar. biz de böyle
hem canını sıkma öyle.. bizim yavrularımız dünyanın ennnnnnnnnnnnn şanslıları olacaklar.
kimin annesi babası evladı için bu kadar gözyaşı döktü bu kadar dua etti sence? daha gelmeden üstelik..
Rabbimin sınavında olduğunu unutma. Halimize şükür..:31:

Süpersiniz valla :) çok şükür, önce ağlattı anasını sıpa gelince hep güldürür inşallah:)) bu ara da ben yumurta toplaman sonra regl olmam geç olur mu olmaz mı düzenim şalar vs diyordum. Allah'a şükür bugün regl oldum. Geçen aya göre bir kaç gün erken ama olsun o kadar iğne ilaç olur o kadar. Yumurta toplamadan 12 gün sonra regl olmuş oldum. Düzene girmeli ki tekrar tedaviye başladığımda sorun olmasın, kuzucuğum gelsin hemen:)

hayır bak öle değil yanlış düşünüyorsun şimdi hormon salınmaya başladıktan sonra ilk günler yani şöyle anlatayım senin 8. gün başlamış salınmaya mesela 9. günde o 8-10 kat salınır sonra belirli bir değere ulaştıktan sonra 2 kat salınır oda işte tam tahlil gününe denk gelir canım.
şuleeemmm ağzından bal damlıyor canım yaaa. Rabbim şu an okunan ezanların yüzü suyu hürmetine hepimizeeeeeeeeee hayırlı evlatlar nasip etsin. içime bi umut oldu söylediklerin. allah razı olsun canım çokkkk sağol:)
inşallah inşallah öyle olur.
Süpersiniz valla :) çok şükür, önce ağlattı anasını sıpa gelince hep güldürür inşallah:)) bu ara da ben yumurta toplaman sonra regl olmam geç olur mu olmaz mı düzenim şalar vs diyordum. Allah'a şükür bugün regl oldum. Geçen aya göre bir kaç gün erken ama olsun o kadar iğne ilaç olur o kadar. Yumurta toplamadan 12 gün sonra regl olmuş oldum. Düzene girmeli ki tekrar tedaviye başladığımda sorun olmasın, kuzucuğum gelsin hemen:)

aslında erken gelmedi kelebekimm:) yumurta toplama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılmıyor mu. yani yumurta toplama+ 36 saat=12+1,5(2 gün diyelim)= 14 gün.
yumurta çatladıktan sonra 14 gün sonra adet olursun normal şartlarda;)
2 gün erken değil kuzucum;)

hadi bi tedavi süreci başlıyoooorrrrr:nazar::nazar::nazar:

Günaydın arkadaşlar dün yazmıştım 12.gün 289, 14.gün 565, 16.gün (yani dün) 919 çıktı. Az arttı diye kafayı yedik eşimle birşey mi oldu niye az arttı diye. Doktoru o kadar çok aradım soru sordum ki en son bi msj attım birşey sordum o da artık dayanamadı aradı herhalde arayım da rahat edeyim diye düşündü. Merak etmeyin artık %100 artacak diye birşey yok dedi. Artık. %66 bekleriz dedi. Benimki de %63 artmış. Doktor o kadar puan farkı farketmez dedi. Zaten 14. Ve 16.gün farklı laboratuvarda yapıldı belki de laboratuvar farkı var. Biz kese görmek için 4hazirana randevu almıştık.dr dün dedi haftaya Perşembe gelinde bi keseye bakalım. Büyük ihtimalle gösterir kendini dedi. Görelim siz de rahat edin ben de dedi. Herhalde çok aradık. Ama çok tatlı bi Dr um var.:1:

Günaydın arkadaşlar dün yazmıştım 12.gün 289, 14.gün 565, 16.gün (yani dün) 919 çıktı. Az arttı diye kafayı yedik eşimle birşey mi oldu niye az arttı diye. Doktoru o kadar çok aradım soru sordum ki en son bi msj attım birşey sordum o da artık dayanamadı aradı herhalde arayım da rahat edeyim diye düşündü. Merak etmeyin artık %100 artacak diye birşey yok dedi. Artık. %66 bekleriz dedi. Benimki de %63 artmış. Doktor o kadar puan farkı farketmez dedi. Zaten 14. Ve 16.gün farklı laboratuvarda yapıldı belki de laboratuvar farkı var. Biz kese görmek için 4hazirana randevu almıştık.dr dün dedi haftaya Perşembe gelinde bi keseye bakalım. Büyük ihtimalle gösterir kendini dedi. Görelim siz de rahat edin ben de dedi. Herhalde çok aradık. Ama çok tatlı bi Dr um var.:1:

günaydın canım :))) ne çok takılmışsın.neden %66 değilde %63:)) üzme bebeğini bu kadar.
"burdayım anne ben seninleyim" demiş senin ufaklık ama sen hala bi terslik mi var diyosun:31:
Allah nazarlardan saklasın hiçbir terslik yok bak:nazar::nazar::nazar:
keseyi görünce ultrason fotosunu da ekle de görelim bakalım yaramazı:)

Son düzenleyen: Moderatör:

:) çok hoşsun canım yaa deseydin ya biz sabırsız anneleriz niye anlamiyosunuz diye :) seni bizden başka kimse anlamaz tatlım boşver çok kasma kendini, uzme bebisi de herşey çok güzel masallah :)

aslında erken gelmedi kelebekimm:) yumurta toplama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılmıyor mu. yani yumurta toplama+ 36 saat=12+1,5(2 gün diyelim)= 14 gün.
yumurta çatladıktan sonra 14 gün sonra adet olursun normal şartlarda;)
2 gün erken değil kuzucum;)

hadi bi tedavi süreci başlıyoooorrrrr:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

Vallahi hiç aklıma gelmedi süpersin doğru tam saat gibi desene :))) ben Eylül de başlayacağım tekrar canım ramazanı bi hayırlısıyla atlayayım bir de tatil yapayım ardından Eylül'e kadar eşimin varikosel de 6 ay olacak sonra da Antalya tüp bebek merkezi inşallah. Çok isterim doğal yoldan nasip olsun o zamana kadar, inşallahhhh....

Back
X