2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim çooook Sağol kendi evime geçmedim.daha eşim üç gün izin aldi bu üç günün tadini cikaracam kendime hizmet ettireyim az ama gönüllü zaten
Rabbim seninde gönlündekini önce göbüşüne.sonra kucağına versin..

Son düzenleme:
Oyy cnm nar tanen hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurda ömür boyu birakmaz yakanı dinlen cnm bebişte en güzel yere tutunsun hayırlısıyla😘😘🙏

Çok sağol canim benim inşallah bakalim ne yapıcak inşallah sıkı sıkı tutunur biricigim
Seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun canim takviminde ne var şuan yanlismi hatirliyorum yoksa o kadar fazlayizki birde calistigimdan dolayi sürekli aktif olamadim

Arkadaşlar beta hcg ler
12.gün 289
14. Gün 565
16. Gün 919

Sizide nasıl 16. Gün az artmış gib?

Son düzenleme:

canım kader ortağım hayırlı uğurlu olsun rabbim size bağışlasın çok mutluyum senin adına.. darısı bana ve tüm isteyenlere...
Uzan dinlen iyice...senin eşindede sorun vardı.. döllenmeyi eşinin spermini yumurtalıktan mı aldılar yoksa meniden mi canlı sperm alıp yaptılar cnm.. bizdede aynı durum vardıı yaa..

Eşler bizden daha meraklı zaten çok şükür :) öyle olmasa cekilmezdi :) amiiiiiinnnnnn canım inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende iyi ki varsın benim 5.gun blast iki transferim oldu Dr dedi ki % 80 oldu bu iş. ?. Benim merak duygum dayanamadı bugün kan testi yaptım transfer sonrası 5.gun sonuç 1,53 çıktı yani negatif Dr aradım ilaçları keseyim diye yok devam et dedi test için çok erkenmis ne kadar doğru bilmiyorum inancım da kalmadı gibi boşa ilaç kullanıcam diye moralim bozuldu olmayınca olmuyor yapcak bir şey yok...tek değilsin bunu demek istedim, sevgiler

canım daha dur yaa hemen neden test yaptn... morelinin bozulmaması için test yapmasaydın cnm yaa ama bencede kullan ilaçlarını...
ilaçlarını kullan sakın ihmal etme... zaten 5. gün blastmış 8 gün daha koy 13 yapar 15. gün başlar beta hscg artmaya diye biliyorum... rabbim inşallah boş çevirmez bu yoldan seni

Canım cok sagol darısı hayırlısı ile senin başına bizde dondurduk kalan embriyolarimizi
Bende çalışıyorum 7 gün rapor yazdirdim canim dinlenicem bakalim ama ben bugun cok stres yaptim raporumu is yerinde görmemesi gerekn biri gördü o yüzden cok canım sikildi inşallah biricigim etkilenmez resmen takintiluyim (
rahim cizdirmeyi ilk senden duyuyorum inşallah basariyi artırır takma kafana canim

Son düzenleme:

Bilmiyorum bi arkadaşım meraktan çok ısrar etti bende zaten zor duruyordum iki çocuğu var onun hemen çıkar dedi moralim sıfır oldu tabi allaha emanet yani bende bir gelisme olursa mucize gibi geliyor bana.ama zehir ettim kendime şimdi daha çok merak ediyorum offf ffffff

Canim cok sagol darisi hayirlisi ile senin başına ve tüm isteyenlere olsun canim benim esimde sorun ortadan kalkmış tüp bebek uygilanmasinda bile 30 milyon civarinda sperm çıkmış ve bunun 19 tanesi döllenme yapmış maşallah
yani doğal yoldan oldu

çok güzel çok sevindim canım senin adınaa
inşallah 12 gün sonra hayırlı güzel sevindiri haberlerini bekliyorum ozamana kadarda işte benim anca yumişler toplanmış olur ben daha adet olmadım olunca başlıycam hayırlısıyla ilaçlara :)

Inşallah canim cok stres yaptim cok takintilarim oldu iş yerinde raporumu gormemesi gereken biri gördü cok üzüldüm duyulmasini istemiyordum eger minigim tutunursa mucize bi bebek olacak çünkü bugun transferden yarim saat sonra kalktimve saatlerce ayakta kaldim inşallah bişey olmaz
bu arada o adet bekleme nasil bir bekleyistir yarabbi benim tedaviye baslayacagim ay 1.5ay olmadim hatta defalarca test yaptim sonra ssöktürücü kullanarak olduda basladik tedaviye
insallah zamaninda olur hayırlısı ile baslarsin canim

canım hayırlı uğurlu olsun ben 10.gün dayanamadım yaptım test 153 çıktı inşallah katkat devam eder.ve sizlerdende güzel haberler alırız

Kızlar,
Adetin 10. İğnelerin 7. Günü
Yumurtalar 18mm
e2: 1165
progesteron: 0,7
Dr normal dedi ama gonalf dozunu arttırdı yumurta toplamayı da 1 gün erteledi. Sizce durum nasıl? Büyümemişler mi demek ilaç dozunu arttırmak falan?

canım hayırlı uğurlu olsun ben 10.gün dayanamadım yaptım test 153 çıktı inşallah katkat devam eder.ve sizlerdende güzel haberler alırız

Canim benim ne güzel maşallah sana
Rabbim devamiyla sona erdirsin
hatibulut ben cok olumsuz hissediyorum sebebinide bilmiyorum sanki hic transfer olmamis gibi çünkü bugun transferden sonra ayakta cok kaldim denk gelmedi simdi ddinleniyorum ama bilmiyorum sürekli ordami acaba duruyormu diye düşünüyorum benmi cok takintiliyim neyim bilmiyorum yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…