• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Inşallah canim cok stres yaptim cok takintilarim oldu iş yerinde raporumu gormemesi gereken biri gördü cok üzüldüm duyulmasini istemiyordum eger minigim tutunursa mucize bi bebek olacak çünkü bugun transferden yarim saat sonra kalktimve saatlerce ayakta kaldim inşallah bişey olmaz
bu arada o adet bekleme nasil bir bekleyistir yarabbi benim tedaviye baslayacagim ay 1.5ay olmadim hatta defalarca test yaptim sonra ssöktürücü kullanarak olduda basladik tedaviye
insallah zamaninda olur hayırlısı ile baslarsin canim :21:

hiç merak etme ağır işler yapmadığın sürece embriyo etkilenmez...
ben transferden sonra çalışmak zorunda olanı uçağa binip memleketine gitmek zorunda olanları biliyorum gebe kaldılar..
nasip bundan sonrası..
12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah:16::16:

Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum

Gozun aydin canim pozitifi gor insallah :nazar::nazar:
Birsey sormak istiyorum ozel degilse. Neden dr ikinciyi koymayi riskli gordu.
Kisisel bi durum mu? yoksa cogul gebelik bilinen olasi riskleri gozonunde bulundurarak mi boyle bir cumle kulanndi?

Canim benim ne güzel maşallah sana :nazar:
Rabbim devamiyla sona erdirsin :54:
hatibulut ben cok olumsuz hissediyorum sebebinide bilmiyorum sanki hic transfer olmamis gibi çünkü bugun transferden sonra ayakta cok kaldim denk gelmedi simdi ddinleniyorum ama bilmiyorum sürekli ordami acaba duruyormu diye düşünüyorum benmi cok takintiliyim neyim bilmiyorum yaa

http://www..................../tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-dogru-ve-yanlislar
Sorun etme güzel düşün güzel yaşa güzeli çağır hayırlı olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç merak etme ağır işler yapmadığın sürece embriyo etkilenmez...
ben transferden sonra çalışmak zorunda olanı uçağa binip memleketine gitmek zorunda olanları biliyorum gebe kaldılar..
nasip bundan sonrası..
12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah:16::16:

Inşallah canımmmm nasıl rahatlattin beni sana anlatamam Rabbim seninde gönlüne göre versin :16::16:

Gozun aydin canim pozitifi gor insallah :nazar::nazar:
Birsey sormak istiyorum ozel degilse. Neden dr ikinciyi koymayi riskli gordu.
Kisisel bi durum mu? yoksa cogul gebelik bilinen olasi riskleri gozonunde bulundurarak mi boyle bir cumle kulanndi?

Insallah Canim saolasin bende polikistik o. Cok şiddetli eğer ikiz gebe kalirsam batinimin kaldiramayacagini karaciğere baski yapacağını söyledi bende dr nasil uygun görürse öyle olsun dedim birtane koyuldu kişisel bi durum yani sen kafana takma böle şeyleri Rabbim hakkinda hayirli olan ne isenasip rtetsin sanada

Son düzenleme:
Çok sağol canim benim inşallah bakalim ne yapıcak inşallah sıkı sıkı tutunur biricigim
Seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun canim takviminde ne var şuan yanlismi hatirliyorum yoksa o kadar fazlayizki birde calistigimdan dolayi sürekli aktif olamadim

Cnm tüp bebekten asılamaya dönmüştük hatırlarsan adetime 5 gün kala hasta oldum bugun artık dr bidaha nezamn derse tüp bebekle devam etcez hayırlsıyla

Insallah Canim saolasin bende polikistik o. Cok şiddetli eğer ikiz gebe kalirsam batinimin kaldiramayacagini karaciğere baski yapacağını söyledi bende dr nasil uygun görürse öyle olsun dedim birtane koyuldu kişisel bi durum yani sen kafana takma böle şeyleri Rabbim hakkinda hayirli olan ne isenasip rtetsin sanada

anladim canim, allah korusun.. dr lara birakmak lazim bende bu sefer hic karismadim ne dediyse harfiyen yaptim,, onceki denememde cok titizlenip cok sorgu sual etmistim doktora ::))
Kismet hayirlisi elimizden geleni yaptik ve en zor kismini cok sukur atlattik. Ama benim icime doguyor senden guzel haberler gelecek insallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canim benim ne güzel maşallah sana :nazar:
Rabbim devamiyla sona erdirsin :54:
hatibulut ben cok olumsuz hissediyorum sebebinide bilmiyorum sanki hic transfer olmamis gibi çünkü bugun transferden sonra ayakta cok kaldim denk gelmedi simdi ddinleniyorum ama bilmiyorum sürekli ordami acaba duruyormu diye düşünüyorum benmi cok takintiliyim neyim bilmiyorum yaa

Önemli olan kafani bosaltmak.ben hic yatmadm mangala gittim hatta ben yaktim.gezmelere gittim alisverise gittim ...sabirli ol ve stres yapma bnde olumsuz düşünüyodum:)

Kızlar,
Adetin 10. İğnelerin 7. Günü
Yumurtalar 18mm
e2: 1165
progesteron: 0,7
Dr normal dedi ama gonalf dozunu arttırdı yumurta toplamayı da 1 gün erteledi. Sizce durum nasıl? Büyümemişler mi demek ilaç dozunu arttırmak falan?

Huhuuuu bana yardımcı olmazsanız bütün gonalf ve diğer iğneleri boşaltırım bakın vücuduma :)

anladim canim, allah korusun.. dr lara birakmak lazim bende bu sefer hic karismadim ne dediyse harfiyen yaptim,, onceki denememde cok titizlenip cok sorgu sual etmistim doktora ::))
Kismet hayirlisi elimizden geleni yaptik ve en zor kismini cok sukur atlattik. Ama benim icime doguyor senden guzel haberler gelecek insallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Inşallah canım iyiki varsiniz inşallah benim gibi sonuc bekleyen herkesin yüzü güler :16:

Önemli olan kafani bosaltmak.ben hic yatmadm mangala gittim hatta ben yaktim.gezmelere gittim alisverise gittim ...sabirli ol ve stres yapma bnde olumsuz düşünüyodum:)

Tamam canim sizde olmasaniz teselli edenim yok varda uzaktalar bole heran kimseye dert yanamiyorum iyiki varsiniz vallahi cok rahatladim ozaman bugünkü hallerim gayet normalmis zaten nasip işi Rabbim verecekse hicbiseycik olmaz cok şükür t.b yaptirdigimiz merkezdende memnun kaldim sonuç negatif olsada yine giderim ama inşallah bebemiz kucagimizda teşekküre gideriz:))

Amin inşallah tutunurlar annelerine :) bende 1,5 yıllık evliyim esimde varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu doktoru 1-2 sene sonra düzelme olur kendiliğinden olur dedi. Eşim de ben de o kadar sabırlı değildik maalesef bir tüp bebek merkezine gittik türkiyede 5. İmiş ordaki doç. Dr. Gittikçe sperm sayısı düşebilir bence bir an önce tüp bebek yapın dedi bizde böylece karar vermiş olduk benden de 14 tane yumurta toplandı 5ine işlem yapabilmisler 2si dollendi iyi kalitedelerdi ikisinide transfer ettiler 2. Günde bakalım nolucak ben daha 1 hafta bekliycem malesef çok zor geçiyor günler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşalah elifim inşallahhh... Çok zor geçiyor emin ol ama hiç moralini bozma. kafana da takma. ben ister istemez takıyorum. malesef bi arkadaşım var. durumdan bahsettim ona. bana ilk cümlesi ne oldu biliyormusun?
TUTMAYACAK. BOŞUNA HEVESLENME. İLKTE KİMSENİN TUTMUYOR ZATEN. ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM Kİ KENDİNİ HAZIRLA DİYE. maşallah millet müneccim olmuş da geleceği görür olmuş. bilseydik ilk onlara sorardık. tövbe haşa allahım affet, onlar daha iyi biliyolar sanki..
hep diyorum kalbini bozmayacaksın. kalbi bozuk olanların rabbim o gönüllerine göre versin.
iki çift güzel söz söylese ne olurki.. ölürmüsün? yalan söyle.. belki o yalana çok ihtiyacım var. hayatında bir kere bile yalan söylemediysen tamam bana da söyleme ve günahını aldım affet.. ama duymak istediğim tek bi güzel söz.. hayırlsııyla olacak de..
diyemedi. demedi.. bugünde aramış diyorki ben öyle demedim..
allaha havale ediyorum. otu b...u kafama takıyorum(çok afedersiniz) olumsuz düşünceler beni de sarıyor. olumsuza mı yoğunlaşayım? ya var da ben üzülünce tutunmayacaksa? bunun vebalini alabilirmisin?
Çok doluyum aslında. içimi boşaltmak iyi geldi. kim kırılacakmış kim üzülecekmiş üzülsün kırılsın. Ben kaldırabiliyorsam onlar da kaldırırlar. Arkadaşıma da söyledim bunları.

neyse canımm sen de kafanı böyle boş işlere boş kişilere takma. etrafında çıkar öyleleri. olmaz tutmaz derler. Allahın izniyle tutacak. inancını kaybettiğin an tövbe haşa dinden bile çıkarsın. çok ince meseleler bunlar. Rabbim iste vereyim diyor. bizim 1 tanecik evladımız mı ona zor gelecek?? Elbet olacak bi gün.. Zamanı var. evladımız ona emanet..

Canım ya etkilenme ümitli olmaya tam gaz devam. Ben ümitliyim Rabbim büyük olacak bu sefer sevineceğiz hep birlikte. Ama tam dediğin gibi yaptın gıdım gıdım yükselişini gördün ve tadını çıkarıyorsun devam et Pazartesi oldu bu iş dicez:)) bize de ümit olacak:)

Etkilenmemek elde değil kelebekim ya.. Ama benim gönlüm rahat. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sevinicez inşallah. üzülsek de derdi veren rabbim dermanını da verir. napalım beklemekten başka çaremiz de yok açıkçası.. :) gıdım gıdım dimi :)) canımsın...
belki hala yok ama benim şuan ettiğim bi dua bile olmasına vesile olacak.. hayırlısı be canım.. pazartesi burda inşallah sevincimi paylaşıcam. inşallah...:49:

zekai tahir burakta aşılama yaptırdım. aytekin bey vardı onun hastasıydım. doktor ilgili ama çok araştırmadı beni sanırım. çünkü uyguladığı ilaçlarla 45 gün adet olmadım. olunca da 15 gün adetim bitmedi. aşılamam da tutmadı.

orda sekreter var allahım düşman başına vermesin yarabbim. öyle negatif öyle negatifki.. hala duruyormu bilmem. Azarlar, yardımcı olmaz.. bi gün birinden bi tokat yer ama.. kimse sesini çıkaramazdı ona. sonuçta işimiz var. hala varmı??

bu arada tedaviniz hayırlı olsun canım.

inşallah:))

sen aşılama yaptırdığın zaman sekreter hamile miydi?
değildi canım. esmer vardı bi tane. bi tanede sarı ufak tefek bişey. ufak tefek iyiydi de. diğeri tam bi negatiflik abidesi.
canım seni üzmek istemem ama 5 ten aşağısı için gebelik var denmezki neden öyle dedi doktorun.ancak 2 katı hızlı bi yükseliş göstermesi lazım bence sen 2 günde bir kan ver lütfen.kalbinide ferah tut olurmu..

üzülmemek diye bişey olmuyor malesef. doktorum olma ihtimali var dedi yükselişe göre karar verecekmiş. pazartesi kan testi yapmamı istedi.

Kızlar ya biliyosunuz aşılama olmustu benim tüp bebekten dönmüştük şimdi test günüm 28 mayıs yani 5 gün var ama dünden beri hafif pembe akıntı var sürekli değil ara ara oluyo hafif yani ne yapacagımı sasırdım sancı agrı bişede yok ayy erken olcam galiba hasta 😒😒😒
dikkat et kendine canım. doktorla konuş bi kan testi falan yapsınlar kesinleşsin varsa da yoksa da. hakkında hayırlısı olsun ;)
Arkadaşlar bir konuda herkesi uyarmak istiyorum nasıl olsa hepimiz aynı yolda yürüyoruz bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. Ben sabah kalkar kalkmaz elime telefonu alıp buraya bakiyorsam olumsuz birsey duymak için değil, korkularını endiselerimi yenmek, güzel şeyler duymak için yapıyorum. Eminim ki herkes bu amaçla geliyor buraya. Ama bazı arkadaşlar (belki onun dediği gibi sonuç olumsuz çıkacak ama her doğru her yerde söylenmez) olumlu şeyler duymaya ihtiyacı olan arkadaslara, duymak istemeyeceği olumsuz yorumlar yapmasınlar lütfen. Doktorların bile kesin konuşmadığı olmaz demediği birşeye lütfen kimse olmaz diye yorum yapıp insani strese sokmasinlar. Yarın birgün kendinizde buraya sonuclarinizi yazacaksınız unutmayın. Sevgiler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle her harfine katılıyorum.. Rabbim hayırlısını bilir. herkesin gönlüne göre versin inşallah..
Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum
canım hayırlı olsun şuan bebişin seninle ozaman;) ne güzel bi duygu o. elini koy dua et. hep seninle kalması için. ayetel kürsi oku rabim koruyucu meleklerini göndersin yavrularının başına. ağrı olur korkma benim uzun bi süre olmuştu. ani hareket yapma sadece.
canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah:nazar::nazar::nazar:
tebrik ederim rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..:nazar:
10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...
tebrik ederim. rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..:nazar:

Back
X