Amin inşallah tutunurlar annelerine :) bende 1,5 yıllık evliyim esimde varikosel çıktı 5 ay önce ameliyat oldu doktoru 1-2 sene sonra düzelme olur kendiliğinden olur dedi. Eşim de ben de o kadar sabırlı değildik maalesef bir
tüp bebek merkezine gittik türkiyede 5. İmiş ordaki doç. Dr. Gittikçe sperm sayısı düşebilir bence bir an önce tüp bebek yapın dedi bizde böylece karar vermiş olduk benden de 14 tane yumurta toplandı 5ine işlem yapabilmisler 2si dollendi iyi kalitedelerdi ikisinide transfer ettiler 2. Günde bakalım nolucak ben daha 1 hafta bekliycem malesef çok zor geçiyor günler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşalah elifim inşallahhh... Çok zor geçiyor emin ol ama hiç moralini bozma. kafana da takma. ben ister istemez takıyorum. malesef bi arkadaşım var. durumdan bahsettim ona. bana ilk cümlesi ne oldu biliyormusun?
TUTMAYACAK. BOŞUNA HEVESLENME. İLKTE KİMSENİN TUTMUYOR ZATEN. ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM Kİ KENDİNİ HAZIRLA DİYE. maşallah millet müneccim olmuş da geleceği görür olmuş. bilseydik ilk onlara sorardık. tövbe haşa allahım affet, onlar daha iyi biliyolar sanki..
hep diyorum kalbini bozmayacaksın. kalbi bozuk olanların rabbim o gönüllerine göre versin.
iki çift güzel söz söylese ne olurki.. ölürmüsün? yalan söyle.. belki o yalana çok ihtiyacım var. hayatında bir kere bile yalan söylemediysen tamam bana da söyleme ve günahını aldım affet.. ama duymak istediğim tek bi güzel söz.. hayırlsııyla olacak de..
diyemedi. demedi.. bugünde aramış diyorki ben öyle demedim..
allaha havale ediyorum. otu b...u kafama takıyorum(çok afedersiniz) olumsuz düşünceler beni de sarıyor. olumsuza mı yoğunlaşayım? ya var da ben üzülünce tutunmayacaksa? bunun vebalini alabilirmisin?
Çok doluyum aslında. içimi boşaltmak iyi geldi. kim kırılacakmış kim üzülecekmiş üzülsün kırılsın. Ben kaldırabiliyorsam onlar da kaldırırlar. Arkadaşıma da söyledim bunları.
neyse canımm sen de kafanı böyle boş işlere boş kişilere takma. etrafında çıkar öyleleri. olmaz tutmaz derler. Allahın izniyle tutacak. inancını kaybettiğin an tövbe haşa dinden bile çıkarsın. çok ince meseleler bunlar. Rabbim iste vereyim diyor. bizim 1 tanecik evladımız mı ona zor gelecek?? Elbet olacak bi gün.. Zamanı var. evladımız ona emanet..
Canım ya etkilenme ümitli olmaya tam gaz devam. Ben ümitliyim Rabbim büyük olacak bu sefer sevineceğiz hep birlikte. Ama tam dediğin gibi yaptın gıdım gıdım yükselişini gördün ve tadını çıkarıyorsun devam et Pazartesi oldu bu iş dicez:)) bize de ümit olacak:)
Etkilenmemek elde değil kelebekim ya.. Ama benim gönlüm rahat. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sevinicez inşallah. üzülsek de derdi veren rabbim dermanını da verir. napalım beklemekten başka çaremiz de yok açıkçası.. :) gıdım gıdım dimi :)) canımsın...
belki hala yok ama benim şuan ettiğim bi dua bile olmasına vesile olacak.. hayırlısı be canım.. pazartesi burda inşallah sevincimi paylaşıcam. inşallah...