• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...

Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum

merhaba canım transferin hayırlı olur allah kucağınada almayı nasip eder. çalışıyormuydun unuttum ya ben :) )) eğer çalışıyorsan bence bir 10 günlükde olsa transferden sonra yat dinlen daha iyi olur. Doktorum öyle demişti. Mümkün oldukça arabaya binme diye.Bende işte bu ay adet olmayı bekliyorum olabilrsem doktorum demişti gel senin rahmini çizik atacaz demişti.Anlamadımda ne demek. sordum bana dedi daha rahat hamile kalmanı sağlar. Haziran gibide dondurulmuş embriyolardan tekrar tüp bebek yapacağız dedi bir ay arada olması gerikiyormuş. Aranızda hiç rahim çizdirmesi yapılan ve olan tanıdıklarız varmı? Varsa nasıl sıkıntılımı oluyor yada çok uzun bir işlemmi lütfen bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsananız sevinirim.

merhaba canım transferin hayırlı olur allah kucağınada almayı nasip eder. çalışıyormuydun unuttum ya ben :) )) eğer çalışıyorsan bence bir 10 günlükde olsa transferden sonra yat dinlen daha iyi olur. Doktorum öyle demişti. Mümkün oldukça arabaya binme diye.Bende işte bu ay adet olmayı bekliyorum olabilrsem doktorum demişti gel senin rahmini çizik atacaz demişti.Anlamadımda ne demek. sordum bana dedi daha rahat hamile kalmanı sağlar. Haziran gibide dondurulmuş embriyolardan tekrar tüp bebek yapacağız dedi bir ay arada olması gerikiyormuş. Aranızda hiç rahim çizdirmesi yapılan ve olan tanıdıklarız varmı? Varsa nasıl sıkıntılımı oluyor yada çok uzun bir işlemmi lütfen bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsananız sevinirim.

histereskopi yapacak canım sana rahime kamerayla girilip, hem ne var ne yok (polip.miyom vs.)ona bakıyorlar hemde rahmin daha kanlı olabilmesi için ufak çizikler atıyorlar daha kolay gebe kalabilmek için canım.

amin canım hepimizinkini. 6 gün embriyosuydu canım dondurulmuş transferi. ben dayanamadım 2 gün erken yaptım ama en sağlıklı sonuç 12. gün çıkıyor doktorların bir bildiği vardır canım. ama evde bekleme süreci çok zor dayanabilirsen bekle derim. kaçıncı günün bugün

Tahmin ettim canım gec trasfer olduğunu sonucun çok güzel çünkü maşallah. Benimki 2. Gün embriyosu o yüzden daha sabırlı olmam lazım 1 hafta daha bekliyim 6. Günüm bugün tatlım bana da dua et olurmu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X