Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun inşallah.sen takip et kanamanı fazlalaştığını anlarsan hemen git canım
canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah
Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum
canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah
10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...
10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...
merhaba canım transferin hayırlı olur allah kucağınada almayı nasip eder. çalışıyormuydun unuttum ya ben :) )) eğer çalışıyorsan bence bir 10 günlükde olsa transferden sonra yat dinlen daha iyi olur. Doktorum öyle demişti. Mümkün oldukça arabaya binme diye.Bende işte bu ay adet olmayı bekliyorum olabilrsem doktorum demişti gel senin rahmini çizik atacaz demişti.Anlamadımda ne demek. sordum bana dedi daha rahat hamile kalmanı sağlar. Haziran gibide dondurulmuş embriyolardan tekrar tüp bebek yapacağız dedi bir ay arada olması gerikiyormuş. Aranızda hiç rahim çizdirmesi yapılan ve olan tanıdıklarız varmı? Varsa nasıl sıkıntılımı oluyor yada çok uzun bir işlemmi lütfen bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsananız sevinirim.
Masllah canım Rabbim esirgesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı gün embriyosuydu canım bende 10. Gün test yaptırmak istiyorum ama erken olurmu acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun canmmm banada dua edınnn[/QU
sağol canım bütün dualarım benim gibi bebek isteyenler için. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
çok güzel çok tarifi olmayan mutluluk bunlar allah devamını getirsin hayırlısıyla.
amin canım hepimizinkini. 6 gün embriyosuydu canım dondurulmuş transferi. ben dayanamadım 2 gün erken yaptım ama en sağlıklı sonuç 12. gün çıkıyor doktorların bir bildiği vardır canım. ama evde bekleme süreci çok zor dayanabilirsen bekle derim. kaçıncı günün bugün
amin canım inşallah. çok zorlu bir dönem hepimiz için sonuç olumlu çok şükür Allahın izniyle kesesini görüp kalp atışlarını duyunca mutluluğum katlanacak. Anne olma duygusunu hepimiz yaşarız inşallah canım. Dualarım sizlerle