- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
canım aşılamada bnmde pembe akıntılarım olmuştu..doktorunu bi ararmısın ?
katılmıyorum bence doktorun yaptığı yanlış.değeriniz düşük fakat yükselmesini bekleyeceğiz demeleri gerekirdi eğerki sonuç olumsuz olursa o kişinin yıkıntısını düşünebiliyormusun ??? olumlu olursa sevinmek güzel bişey ama diğer olasılık beni daha çok yıkardı...
Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum
Kızlar ya biliyosunuz aşılama olmustu benim tüp bebekten dönmüştük şimdi test günüm 28 mayıs yani 5 gün var ama dünden beri hafif pembe akıntı var sürekli değil ara ara oluyo hafif yani ne yapacagımı sasırdım sancı agrı bişede yok ayy erken olcam galiba hasta 😒😒😒
asla şikayetçi değilim tabikii.ama bulantılarla uğraşıyorum:18:
darısı bütünn isteyenlere...
canm yokluk duygusunu o kadar iyi bilirim ki.çok cok üzgünüm..bende cok umutluydum senin icin ama rabbimin takdiri karşısında çok aciziz..allah sabır versin ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin...
annen yanın da değilmiş eşine sarıl ağla.en iyi o anlar seni ve rabbime sığın inan en iyi liman rabbimiz..
allah yardımcın olsun.
okunan ezanlar hürmetine rabbim son 1 saat :26:
hemen doktora gitmelisin canım.gebelik ve diğer dönemlerde adet günleri hariç olan her türlü vajinal kanama yada leke için doktora başvurulmalıdır.
Of ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardım etsin dayanma gücü ve sağlık versin tez vakitte hayırlısıyla olur inşallah. Neyleyelim ki hepimiz için bu ihtimal var maalesef.
Dr konustum cnm gebelik basında olablir bekle dedi ama bilmiyorum dvm ederse giderim mutlaka
Canimmm, Allah güç kuvvet versin. Nasil bir dygu biliyorum. Ve kelimlerin ne kadar anlamsiz olduğunu da .. Allah seni en yakin zamanda odullendirsin insallahhh
Olurmu öyle şey arkadaşım. Doktora da guvenmiyceksek kime guvenicez ağızlarından çıkan herşeyi harfiyen yapıyoruz biz onlardan daha mi iyi biliyoruz bu işi... Kadının transferi 2. Gün olmuş üstünden de 8 gün geçmiş yani toplamda 10 günlük bir embriyodan bahsediyoruz ve sonuç 0 çıkmıyor. Doktor tabiki bekleyelim diycek milletin 5. Gün embriyosu 12 gün sonra sonuçlanıyor yani 17 günlükken belli oluyo sonuç. Arada 7 gün var kızcağız dayanamayıp erkenden tahlil yaptırmış diye olumsuz yorummu yapmak lazım. Biz burda birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz iyice strese sokmaya değil...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarrrr transferimi oldum bir tanecigimi tek koydular dr iki tane koymayi riskli gördü hayati tehliken olur dedi o nedenle birtane koyuldu bakalim neler olacak yarim saat yattim merkezde sonra hep ayaktaydim yenice uzandim karnim ağrıyor niye bilmiyorum
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm tek diyeceğim kendini üzme Allah bilir o verir o alır biliyorsun, benimde ikinci denemem bilsen öyle garip aksilikler yaşadım ki dersin ki gerçekten her ser de var bi Hayır. Vakti saati gelicek bak gör tek tavsiyem sakin savaşmayi bırakma mücadeleye devam hepimizin hedefi var alana kadar devam.sevgiler
erizgem sonucun çıkmadı mı arkadaşım merak ettim seni. haber ver bize yahu hadi güzel haberlerle gell
erizgem sonucun belli oldumu?
Allah sabır , metanet, maddi manevi güç versin. Her şey biZim için. Yine de şükredeceğimiz o kadar çok şey var ki... Çok zor günler ama en güzelleriyle bugünleri Rabbim hatırlatmasın inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama lütfen üzme kendini hayırlısı böyleymiş demekki birdahaki sefere inşallah.
benide strese soktun vallahi nasıl biliyorsanöyle yap.
canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?